Tam orada devreye sen girip seyyar kuaför işine soyunursun ahahah
Sizce karakter tipi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Sizce karakter tipi
Şimdi burada ki herkes eski PES oyunlarında Edit menüsüne girip istediği bir takımda kendini yaratmıştır.
2 metre 5 cm boyunda, 100 kilo, saçları omza kadar dalgalı, sakalı bıyığı şahane, gözler masmavi vs. vs. Benim yaptığım oyuncu hep böyle olurdu.
Uzak bir ihtimal belki ama İKV'de ki karakter yaratma menüsüne PES'deki Edit menüsü gibi zengin seçenekler gelebilir.
2 metre 5 cm boyunda, 100 kilo, saçları omza kadar dalgalı, sakalı bıyığı şahane, gözler masmavi vs. vs. Benim yaptığım oyuncu hep böyle olurdu.
Uzak bir ihtimal belki ama İKV'de ki karakter yaratma menüsüne PES'deki Edit menüsü gibi zengin seçenekler gelebilir.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Gelse de kullansak dediğimiz bir beklenti. Gelmesi düşük ihtimal ama bu gelemez anlamına da gelmez.
ekstra gelir kaynağı olur. 1000 akçe ye "karakter tipi" değiştirme satarlar bol bol. satamadıkları tiplerde ellerinde kalır. 
en çok da hırsızların işine yarar. adı değiştir tipi değiştir tanınmazsın. ben oyundaki çoğu kişinin karakterinin tipini ezberledim valla değiştirirlerse üzülürüm
Yalnız değilmişim.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
+1
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Yapılması zor bir şey değil aslında oyunun datalarının yüklü olduğu (navicat vb.) karakterin saçına 1 değerini farz edelim dükkanda silah parlatma sistemi gibi tipi seçerek değiştirilebilir
Siteyi ayarlamak dışındaki şeyleri ben bile ayarlayabilirim sayın yönetim haberiniz ola