Eminönü Sunucu Erişim Problemi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Eminönü Sunucu Erişim Problemi.

Mesaj gönderen zeynel55 »

AnakinLandWalker yazdı: 06 Ara 2017 14:35 hayır sunucuların kayıtları ıbığı zıbığı var 3 tane peptit gitti 1500 elekle kuyuda kasmaya çalışırken(bide işportadan 1 m)şimdi 7m hesabını kim vericek.(sıkıntı para değil 1 değil 100 kişide oluyo bu)
Selam AnakinLandWalker ,
Beklenmedik kapanmalarda Log'lar düzgün kaydedilemiyor ve bu yüzden destek verilemiyor.Benimde Yaklaşık 2 ay önce 600 m civarı param gitti ama öyle yani sadece gittiğiyle kaldı. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
AnakinLandWalker
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen AnakinLandWalker »

zeynel55 yazdı: 06 Ara 2017 14:39
AnakinLandWalker yazdı: 06 Ara 2017 14:35 hayır sunucuların kayıtları ıbığı zıbığı var 3 tane peptit gitti 1500 elekle kuyuda kasmaya çalışırken(bide işportadan 1 m)şimdi 7m hesabını kim vericek.(sıkıntı para değil 1 değil 100 kişide oluyo bu)
Selam AnakinLandWalker ,
Beklenmedik kapanmalarda Log'lar düzgün kaydedilemiyor ve bu yüzden destek verilemiyor.Benimde Yaklaşık 2 ay önce 600 m civarı param gitti ama öyle yani sadece gittiğiyle kaldı. :)
böyle bi cevap verdiler mi cidden? trollse komik,gerçekse durum çok kötü
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Gerçeğin ta kendisi malesef ki yazıklar olsun.
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zeynel55 »

AnakinLandWalker yazdı: 06 Ara 2017 14:45
zeynel55 yazdı: 06 Ara 2017 14:39
Selam AnakinLandWalker ,
böyle bi cevap verdiler mi cidden? trollse komik,gerçekse durum çok kötü
Destek Ekibinin elinden geliyo olsaydı eminimki bu gibi durumlarda herkesin mağduriyetlerini giderirlerdi.Fakat yapamadıkları için durumun böyle olduğunu düşünüyorum.Buna benzer olay yaşadığımda açtığım konunun linki ;
viewtopic.php?f=46&t=142169
Resim
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

asgsdga yazdı: 06 Ara 2017 14:11 biz babadan oğula işsiz olduğumuz için her maden çekişimizde esc ile çıkarız. şimdi eğri oturup doğru konuşalım sunucularımızın performansları en üst seviyede tutuluyor, çok nadir -ama çok nadir yani 1/1000000- olan bu geri sarmalarda mağdur olmamak için hepimiz üstüne düşeni yapmalı ve adım başı esc çıkış yapmalıyız. mesela bu postu atarken bi arz kestim ve esc çıkış yapıp geri geldim. 4 kp 4 kpdir, herkes kazançlarının kıymetini bilsin lütfen.
Ahahagahas :') :') :') :') :')
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Bu gidişle birazdan bu konuyu kaldırırlar =)

Eskiden olduğu gibi tatmin edici şeyler ile bizlere gelip bir açıklama başlığı açıp ve bir kaç ürün yayınlamaları gerekiyor ''1 Gün kullanabileceğimiz bir kaç ürün'' ile karşımıza geçmeleri gerekiyor.

Böylelikle hem insanların çenelerini kapatmış olacaklar hemde insanları bir şekilde gönüllerini almış olacaklar.

Nerede o eski günler :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: :( :( :( :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

tüm e.ö camiasına canı gönülden geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmaması dileği ile hepiniz sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

LethieN yazdı: 06 Ara 2017 14:06
SPIEGLEIN yazdı: 06 Ara 2017 14:01
LethieN yazdı: 06 Ara 2017 14:01 Üretim ve Aktarım yapıyordum ki, tak diye gitti umarım mağdur olmam. :thinking_face: Oldum gibi.
:relieved:
Geçmiş olsun müdür oyun geri sarmış hemde baya bir geri sarmış :( :(
Ürettiğim iksirler ve aktardığım madenler hep gitmiş. Şimdi bunun hesabını kim verecek ? Biri gelip diyecek ki; Esc kullanın. :(
ESC kullanın.
peroxide
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen peroxide »

oyunu savunmaya devam edin arkadaşlar :D
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

ya gene geri sarma olayı örs oldum 2 bin boşa gitti chara irdiğimde örs olmamış bunu kim karşılayacak :rage:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön