Güncelleme ile klan parası ve rütbelerin sıfırlanması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: Güncelleme ile klan parası ve rütbelerin sıfırlanması

Mesaj gönderen manyetix »

Asıl oyunda yöneticelerin oyunculara yaptığı haksızlıkları dile getirmek lazım. Loncan olmasına rağmen plus olmadığı için lp alınamıyor. Plus olmadığı için kp gelmiyor diye birşey var mı. Pluslu adama 3 kat lp gelsin plussıza normal ama gelmesi lazım. Nasıl grup içinde konuşulabiliyorsa lonca içerisinde plussız konuşulabilmesi lazım. Yetenek sıfırlanabildiği gibi ct kutusuz maden toplama da sıfirlanması gerekir. Bu liste daha uzar gider.
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Serrakura yazdı: 06 Ara 2017 11:23 kesinlikle konuyu açan arkadaşa katılıyorum kp kasmak kolay olabilir ama şan kasmak emek istemeli her ay sonunda ay içinde en çok şan kasmış kişiler sırasıyla rütbelerini almalı ve her ay rütbeler hak edenlere dağıtılmalı
Yöneticiler bu ayrıma nasıl varacaklar. Zaten 100 farklı karakter kesiliyor diyelim neye göre şan gelcek yada gelmiyecek bi açıkla da ögrenelim. Sorunu çözümlemek tespit etmek kadar kolay olmuyor ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

naylon kp kasmayanlar ne olacak hocam peki, ben hala maraton gözlük alamadım mesela. ':)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

pankuscagiz yazdı: 06 Ara 2017 11:44 naylon kp kasmayanlar ne olacak hocam peki, ben hala maraton gözlük alamadım mesela. ':)
Topkapıda rıfkımıydı neydi o 300m den satıyor alabilirsin :')
Resim
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

sadece pvp'ye yönelik bir harita gelmesi gerekiyor ( er meydanı sayılmaz, er meydanı 'duel' bazlı bir haritadır). Bizim istediğimiz harita süresiz olmalı ve kullanıcı limiti olmamalı.

Harita özellikleri,

-Karşı klandan insanların birbirine saldırabildikleri
-kabadayı moduna geçilemeyen. Örste birbirine vurmak isteyenler icin lodos sancagî o işi görüyor zaten burada amaç iki klan'ın çarpışması.
-aylık veya haftalık şan sıfırlanır, klan parası aynı kalır ki rekabet olsun.
-ebedi bir şan listesi hazırlanır, rütben her ay sıfırlansa bile oyuna ara verirsen vs ebedi listede adın olur.
-bu bölge icin karizma önemsizdir, ölünce şan kaybedersin. Öldürünce şan kazanırsın.
-her klanda 1 adet Mareşal bulunur ve sembolu şanlar sıfırlanana kadar onda kalır. Ayni şekilde diğer sembollerin de bir limiti olur (ilk 10a 3 yıldız mavi gibi)
-yeni haritaya herkesin çekebildigi bir maden getirilir. Mesela özel bir meteorit madeni er meydanındaki uçağın konumu gibi bir merkezde, merkezin herhangi bir noktasına 30-60 dk arasında çıkar ve %30 şansla kondrit atar. Bu da Bölgenin hakimiyetini sağlama zorunluluğu yüzünden savaş canlılığına yol açar.
-kabadayı modundaki gibi bu haritada alt çekildiğinde sancaktan doğarsın ve şanın gider.
-bu bölge içerisinde naylon yapanlar, haksız kazançtan banlanır.
-bu bölge haricinde kestiğiniz rakipten kp gelir ama şan gelmez.(dışarıda karizma var)
-o ayın mareşallerinin adı kale girişlerine konacak panolarda yazabilir.
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Serrakura »

manyetix yazdı: 06 Ara 2017 11:29
Yöneticiler bu ayrıma nasıl varacaklar. Zaten 100 farklı karakter kesiliyor diyelim neye göre şan gelcek yada gelmiyecek bi açıkla da ögrenelim. Sorunu çözümlemek tespit etmek kadar kolay olmuyor ':)
Oyuna giriş yapan her karakter 300 sn boyunca aynı klansızlar gibi bir boşlukta kalsa yani demek istediğim ben lodosum oyuna gir çık yaptım 300 sn boyunca lodosların grubuna giremeyeceğim lodoslara bb şifa kaldırma zhin toplama vs atamayacağım aynı şekilde arz arkadaşlarada hiç bir şekilde hasar ve kitle kontrol etkisi kullanamayacağım aynı zamanda arz arkadaşlarda aynı şekilde oyuna yeni girmiş bir oyuncuya 300 sn dokunamayacak bur şekilde naylon şan kasmanın önüne geçilebilir diye düşünüyorum kp kasıp gözlük kasmak ısteyen anlaşmalı em girip gözlüklerini alsınlar adı üstünde kp em ama şan farklı şan sisteminde bir em olursa kazanınca 500 şan geliyorsa kaybedıncede 500 gitmesi lazım yani bir yen bir yenil u şekilde rütbe kasmak sadece rütbelerin değerini azaltıyor
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Serrakura yazdı: 06 Ara 2017 13:01
manyetix yazdı: 06 Ara 2017 11:29
Oyuna giriş yapan her karakter 300 sn boyunca aynı klansızlar gibi bir boşlukta kalsa yani demek istediğim ben lodosum oyuna gir çık yaptım 300 sn boyunca lodosların grubuna giremeyeceğim lodoslara bb şifa kaldırma zhin toplama vs atamayacağım aynı şekilde arz arkadaşlarada hiç bir şekilde hasar ve kitle kontrol etkisi kullanamayacağım aynı zamanda arz arkadaşlarda aynı şekilde oyuna yeni girmiş bir oyuncuya 300 sn dokunamayacak bur şekilde naylon şan kasmanın önüne geçilebilir diye düşünüyorum kp kasıp gözlük kasmak ısteyen anlaşmalı em girip gözlüklerini alsınlar adı üstünde kp em ama şan farklı şan sisteminde bir em olursa kazanınca 500 şan geliyorsa kaybedıncede 500 gitmesi lazım yani bir yen bir yenil u şekilde rütbe kasmak sadece rütbelerin değerini azaltıyor
Hıç çözüm aramayıp muhalefet etmekten iyidir önerin için teşekkür ederim.
Ama arz olur lodos sancakta gir çık yaparak istediğim gibi dolaşırım kaç sn sonra vurabileceğimi biliyorum gözüme kestirdiğim büyüyü keser çıkar tekrar girerim karizma sıfırlansın ama yinede karşı klana oyunu zehir edebilirim düşüncesene lodos jrater ful arz dolu çıkıp girdiler lodosları kesip bidaha cıkarlar :thinking_face: aynı anda 6 7 karakter açanlar var 5 dk bekler arz sancağın orda keser 15 sn bekler kalkıp bidaha keser eskiye göre daha yavaş olur ama olur.
Belki rastgele 1vs1 3vs3 6vs6 lık şan odaları olabilir aynı şekilde 10m 50 100m lik em odaları olabilir. 50 em lik odaya girdiginde karşina aynı sınıftan rast gele rakip gelir 2 taraftan da 50m kesilir kazanan %20 vergiyle 90m alır çıkar odadan. Şanda ayni şekilde vs tarzında yapilabilir ve kesildikçe karizmanın gitmesi sabahtan akşama kadar şan atılmasını önliyebilir ama eski şanların silinmesi olacak iş değil. Yeni sisteme farklı bir rütbe tarzı birséy getirilip herkes ona sıfırdan başlamış olur vs. Vs.
Resim
Kullanıcı avatarı
BEYGAZI
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen BEYGAZI »

Nasıl kastın acaba kardeş meteor girişte tab 1 yaparak mı :)
Resim
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

BEYGAZI yazdı: 06 Ara 2017 13:40 Nasıl kastın acaba kardeş meteor girişte tab 1 yaparak mı :)
Kasan kasıyor da çekemeyenler de buraya yazıyorlar
Kullanıcı avatarı
AnakinLandWalker
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen AnakinLandWalker »

Caffeine yazdı: 06 Ara 2017 03:53
0LIVERA yazdı: 06 Ara 2017 02:14 verin 20m+9m+8m kp'nin karşılığını artı rütbenin karşılığını seve seve kaldırsınlar.

konu tam troll naylon veya değil x2 alan bir insanın kpsini sıfırlayamazsın onu sıfırlayacak adamın dönüp arkasına bir bakarlar.

kp kasanlar sayesinde 10mden gözlük alıyorsunuz daha hala tantana yapıyorsunuz.

tabi gözlüklerin 30-50m olduğu (o zaman 1m şimdinin 100m'si) zamanlarını bilmezsiniz.
para verip silah aldın diye adam öldür o zaman. ortada haksız kazanç varsa bu hak edilmeyen kazanım demektir. steam da bile ücreti karşılığında aldığın oyunda (beleş oyunları demiyorum bile) hile yaptığın anlaşılırsa bahsi geçen oyundan banlanıyorsun. ödediğin ücreti de ikv tabiriyle /nah geri alıyorsun. para ödemen seni yasal olmayan kullanıma itemez. gerçi geliştirici ekipte bu konuda vurdum duymaz orası ayrı tabi. gözlük ticaretine başlamak, kp kasanın işine geldi bunu neden söylemiyorsun? m lerce parayı cebe indirdiniz. kp bugundan kaldırdığınız meblağın haddi hesabı yok. birinizde çıkıp dedi mi "ya arkadaşlar yaptığımız bu olay yasal değil. böyle bir hatayı kullanmayalım. normal olarak oynayalım." diye? yok! niye desin ki? beleşten m leri cebe atmak varken! hem kp olarak hem de rütbe olarak oldukça karlı bir bug zamanıydı. ayrıca gözlükler, aksesuar niteliğinde olup ne savaşa ne de bölgelere büyük faydalar sağlamıyor. gözlüksüz de oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor. ben ortaya konuşuyorum. yani o, bu, şu yaptı demiyorum. kaldıracak olsa kaldırırlar zaten. kimseye hesap verecek halleri yok. 1 aylık 3 madeninde yüzde 60 artırıcısını verip konuyu kapatırlar isteseler. sözleşme gereği her hangi bir itiraz hakkı da bulunmamakta. iyi forumlar.

gözlükler olmadan akıcı mı ? :D sen kenan yada junon girmiyosun heralde düz koşarken çift ma adamı yakalıyolar gözlüklerin nadir bulunması zaten kenana junona bulunamayan y2 sayısını iyice sıfırlar hol çok boşalacağı için canlı kalmaz hol madenleri coşar sadece full büyüler ve tanklar inerki oda adaletsiz millet alter takı set için 100 kenan atıyo şansına göre burda kpemin kaldırılmamalı yada naylon kp yasaklanmamalı demiyorum ama arkadaşın gözlükler 50 60 m olur uğraşamazsınız demesi doğru

“Genel Etkileşim” sayfasına dön