Klan savaşlarında değişiklik...?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Klan savaşlarında değişiklik...?

Mesaj gönderen Lahza »

CIZIK yazdı: 01 Ara 2017 11:36
Lahza yazdı: 27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
Oyuna yeni başladım ne karizmam var ne şanım geldin beni kestin nerden gelecek şan veya kp :D
Mutlaka bir çıkar yolu bulunur, atıyorum şanı sadece sıfır olan birisi bir defaya mahsus 250 kp ve şanı 1m gibi bir paraya İsmet bey yada Handan hanımdan alabilir, 250 kp nin hepsini aynı gün kaybederse yeniden almak için ertesi günü beklemesi gerekir, 250 kp aldıktan sonra adam keserek arttırırsa zaten sorun kalmamış olur. Yani bu aklıma ilk gelen çözümdü, üzerine geliştirme uygulanarak eminim çok güzel bir sistem oturtulabilir.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

bu çözümün karizma sisteminden ne farkı kaldı? :D
yine savaşmak gelmeyecek içinden
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CIZIK yazdı: 01 Ara 2017 14:57 bu çözümün karizma sisteminden ne farkı kaldı? :D
Alakası yok, savaş hiç durmayacak bu şekilde olursa bence .
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Lahza yazdı: 01 Ara 2017 16:37
CIZIK yazdı: 01 Ara 2017 14:57 bu çözümün karizma sisteminden ne farkı kaldı? :D
Alakası yok, savaş hiç durmayacak bu şekilde olursa bence .
Aksini kimse savaşmaz. Çünkü ortada kayıp söz konusu. Çoğu kişi tek takılırken artık kimse tek takılmaz. Üstelik Çemberlitaşa gidiyormuş gibi tılsımlı oyuncu arayışına girerler, oyunun tadı tuzu kalmaz.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Valla arkadaşlar yıllarca knight online mecrasında bulundum, knight'ta aynı bu söylediğim sistem vardır, kesen kp kazanır kesilen kaybeder, tabi kazandığıyla kaybettiği eşit miktarda değil, 25 gidiyorsa kestiğinde 75 geliyor atıyorum, premiuma göre değişkenlik gösteriyor ve savaş meydanına çıktığında tek takılanda grubuyla takılanda babalar gibi kasıyor kp sini. (knighttaki değimiyle np) Yani demem o ki dünyanın en fazla playerını barındıran koca MMORPG oyunda bu sistem, savaş alanında aynı anda binlerce oyuncuyu çarpıştırırken problem yaratmıyorda, İKV de mi yaratsın, biraz olumlu düşünseniz sistem oldukça mantıklı aslında.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Lahza yazdı: 01 Ara 2017 18:31 Valla arkadaşlar yıllarca knight online mecrasında bulundum, knight'ta aynı bu söylediğim sistem vardır, kesen kp kazanır kesilen kaybeder, tabi kazandığıyla kaybettiği eşit miktarda değil, 25 gidiyorsa kestiğinde 75 geliyor atıyorum, premiuma göre değişkenlik gösteriyor ve savaş meydanına çıktığında tek takılanda grubuyla takılanda babalar gibi kasıyor kp sini. (knighttaki değimiyle np) Yani demem o ki dünyanın en fazla playerını barındıran koca MMORPG oyunda bu sistem, savaş alanında aynı anda binlerce oyuncuyu çarpıştırırken problem yaratmıyorda, İKV de mi yaratsın, biraz olumlu düşünseniz sistem oldukça mantıklı aslında.
Sistem mantıklı değil dostum. Knight online oyunu daha fazla oyuncuya sahip. Orada İKV sistemini de yapsan oyuncular yine çatır çutur çarpışır. En önemli fark ise o ve diğer benzeri oyunlarda üzerin çok iyiyse 10-15 oyuncunun arasına dalar tabiri caizse hepsini keser biçersin. Ama bizim oyunumuz öyle değil. Üzerini istediğin kadar sağlam yap 2 itemsiz oyuncu gelir keser seni. Dolayısıyla bizim oyun için mantıklı bir öneri olduğunu düşünmüyorum.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Bence artık klanlar yerini daha çok Loncalara bıraktı. Loncalar daha da değer kazandı. Klanları bir kenara çekerek "Az ötede yaşa" demeli ve bahsi geçen önerileri Lonca babında ele alınmalı diye düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Retaliation yazdı: 05 Ara 2017 21:26 Bence artık klanlar yerini daha çok Loncalara bıraktı. Loncalar daha da değer kazandı. Klanları bir kenara çekerek "Az ötede yaşa" demeli ve bahsi geçen önerileri Lonca babında ele alınmalı diye düşünüyorum.
Lonca üzerinden gidersek ayrılıklar oldukça fazla olur bide bu önerileri loncalara nasıl entegre edeceksin ?
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

neden bu kadar uzatıyorsunuz ki ':) ':)

karizma kaldırılır sizden düşük rübeli birini keserseniz karşıdan 100 kp gider size 75 kp gelir.
aynı rütbede birini keserseniz karşıdan 100 gider size 150 gelir.

sizden büyük rütbe keserseniz karşıdan 100 gider size 200 gelir.

gidenden fazla gelen olmalı ki rütbe yapılabilsin.

bir adamı gün içersinde en fazla 10 sefer kesebilirsin kuralıda geldimi konu kapanır. (ilk 10 sefer kp gelir)

veya eski üsül bir adamı plusuna göre 2 saat içinde en fazla 5 veya 10 kere kp alabilecek şekilde kesebilirsin.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

0LIVERA yazdı: 06 Ara 2017 10:20 neden bu kadar uzatıyorsunuz ki ':) ':)

karizma kaldırılır sizden düşük rübeli birini keserseniz karşıdan 100 kp gider size 75 kp gelir.
aynı rütbede birini keserseniz karşıdan 100 gider size 150 gelir.

sizden büyük rütbe keserseniz karşıdan 100 gider size 200 gelir.

gidenden fazla gelen olmalı ki rütbe yapılabilsin.

bir adamı gün içersinde en fazla 10 sefer kesebilirsin kuralıda geldimi konu kapanır. (ilk 10 sefer kp gelir)

veya eski üsül bir adamı plusuna göre 2 saat içinde en fazla 5 veya 10 kere kp alabilecek şekilde kesebilirsin.
Anladım abi 😂
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön