Oyun P2W olmaya devam edecek mi?
Re: Oyun P2W olmaya devam edecek mi?
Görünen köy kılavuz istemiyor anlaşılan 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Para verip plus alirsan konusma kanallarin acik para vermezsen acik degil.
Para verip plus alirsan isportan orsun daha iyi vermezsen ors fazla isporta az .
Para verip maden arttirici alirsan cok cekersin almazsan az.
Para verip bolge arttirici alirsan item alma sansin artar almazsan artmaz.
Para verip yardimci ve silah yukseltme alirsan guclenirsin, para vermezsen guclenemezsin.
Plussuz oynayip yani para harcamadan maden cek isporta kas tilsim urette goreyim. Kalkmissiniz ikvde para verenle vermeyen arasinda cok fark yok diyorsunuz. Cok bos tartisiyorsunuz.
Para verip plus alirsan isportan orsun daha iyi vermezsen ors fazla isporta az .
Para verip yardimci ve silah yukseltme alirsan guclenirsin, para vermezsen guclenemezsin.
Plussuz oynayip yani para harcamadan maden cek isporta kas tilsim urette goreyim. Kalkmissiniz ikvde para verenle vermeyen arasinda cok fark yok diyorsunuz. Cok bos tartisiyorsunuz.

Öyle fakat kimse destek olmuyor. Deli gibi para bayılsam, dış dünyadan haberim olmasa ben de aynısını yapardım.bendensairolmaz yazdı: ↑17 Tem 2017 13:49 Para verip plus alirsan konusma kanallarin acik para vermezsen acik degil.
tirada illa repost atıcam. beni sinirlendirmeye başlıyorsunuz devler, bir cevap verin.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
pay to win oyunlarında parayı ödeyen öne geçiyor, daha kuvvetli oluyor
şimdi oyuna bakalım
lonca almazsan her yere koşarak gideceksn herkes laf yapacak ve önüne geçecekler
silah yükseltici almazsan full olsan bile yine full olan biri önüne geçicek silah yükseltmeyle
plus almazsan ticaretin sıfır gibi olucak, hiçkimseyle yazışamayacaksın exp az gelecek işporta örs
arttırıcı almadan kondrit çeken var mı acaba oyunda
kondrit akçeyle alınıyor
oyun direkt olarak sana 10000 akçeye y2 vermiyor belki ama bunlar olmadan oynarsan seni çok geriye atıyor bunu hissettirmeden yapıyor ve fiyatlar diğer birçok oyuna göre pahalı
garip
şimdi oyuna bakalım
lonca almazsan her yere koşarak gideceksn herkes laf yapacak ve önüne geçecekler
silah yükseltici almazsan full olsan bile yine full olan biri önüne geçicek silah yükseltmeyle
plus almazsan ticaretin sıfır gibi olucak, hiçkimseyle yazışamayacaksın exp az gelecek işporta örs
kondrit akçeyle alınıyor
oyun direkt olarak sana 10000 akçeye y2 vermiyor belki ama bunlar olmadan oynarsan seni çok geriye atıyor bunu hissettirmeden yapıyor ve fiyatlar diğer birçok oyuna göre pahalı
garip

Aynen. Tabii bu sırada milletin derdi İKV RAP.offalena yazdı: ↑26 Tem 2017 14:07 pay to win oyunlarında parayı ödeyen öne geçiyor, daha kuvvetli oluyor
şimdi oyuna bakalım
kondrit akçeyle alınıyor
garip![]()
Eee, buna dair bir açıklama geldi mi? Forumu hiç takip edemiyorum.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Görmedim mi yoksa ? Oyuncularla etkileşim için de olan, her sorusunu yanıtlayan sayın yetkililerimiz bu sorularını boş geçmedi tabii ki
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Kolay tatli geliyor size koskte bir arkadas var 6 senedir plussuz arttiricisiz sivride maden cekiyor.3 hesap dizdi uretimle oyuna yatirdigi para 30 tl oda ct kutuya.bendensairolmaz yazdı: ↑17 Tem 2017 13:49 Para verip plus alirsan konusma kanallarin acik para vermezsen acik degil.

bu oyun p2w deği. abartmışsın iyice. oyuna ilk defa başlayan birinin kutu alması ve silahını ürettikten yada düşürdükten sonra parlatması yeterlidir. kimsenin her ay plus paket alma zorunluluğu yok. plus paketin bana göre en belirgin özelliği bölgeye ve klana yazabilmektir. para kasmada pek bir sorun olmuyor. kendi adıma konuşayım en azından. birde lonca olayı ücretli. o da kutu içeriğinde var zaten. artırıcısız üretimle üst baş dizebilirsin. aciz gibi de ona buna "beni bölgeye götürür müsün?" demeye bile gerek yok. yavaştan yavaştan para kasıp üstünü halledersin. çember itemlerinden bahsediyorum tabi. sığınak ve migrata mecbur girilmesi gerek. tılsımları da aynı şekilde halledersin. uğraşamam diyorsan tılsımları reel olarak elden de alabilirsin satan arkadaşlar mevcut. yani tmm geliştirici ekibe kızdığımız yanlar oluyor ama p2w diyerek te oyuna resmen hakaret etmekte doğru değil. "premium" mantığı olmayan oyun söylesene bana? ArcheAge p2w in babasıdır. "Apex" denilen zımbırtı sayesinde "Patron" statüsüne sahip oluyorsun. ev, tarla falan "Patron" statün varsa sahip olacağın şeyler. patron un bittiğinde vergi ödeyemiyorsun ve evin, tarlan yıkılıyor. x1 apex 10 dolar. x2 gerekli 1 aylık patron statüye. dolar olmuş 4 tl. 20 dolar 80 tl ye tekabül ediyor. tabi bu sadece patron statüye ödeyeceğin meblağ. itemleri derece yükseltmek için artırıcı taşlara vereceğin meblağı düşünemiyorum bile. altın ilede bunlara sahip olursun ama orada para kasmak inan seni oyundan soğutur. paket çekeyim dersin, savaşılan bölgelerde kendi ırkından adam bile paketin/paketlerin için gelir seni keser. 3-5 altın kasacam diye küfürbaz olur çıkarsın. İKV'ne bir defa 200 tl yatırsan daha da yatırmana gerek yok. hiç bir oyuncu diğerinden ezik kalmaz. ArcheAge'e bir bak bakalım üst dizmek kolay mı? "Adamlar taş mı yesin?" e gelecem yani. bu kadar da vicdansız olmayın ayıptır ya.Raining yazdı: ↑28 Haz 2017 12:43 Senelerdir forumu takip ediyorum; sonunda geliyor güncelleme bariz ortada.
Şimdi size soruyorum canlarım, oyun P2W olmaya devam edecek mi yoksa adam akıllı yeni bir politika izlenip işin kozmetiğiydi ıvırıydı zıvırıydı fark yaratmayacak özelliklerle yeni bir paket oluşturulacak mı? Şayet P2W olursa hiçbir mantığı yok; gözünüzü seveyim "PREMIUM" mantığı hangi elle tutulur oyunda var? Koyun Steam'e No Man's Sky'dan daha çok negativity olsun.