ŞİKAYET ET sistemi hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ŞİKAYET ET sistemi hakkında

Mesaj gönderen ByXCeLLaT »

öncelkle mrb

ARkadaşlar günde 6 kere şikayaet et diyorum ama hiç biri ne susutrlma verilmiyor küfürlerse en kötüsünden

hep ayrı ayrı kişiler ediyoru 2 günde 12 kişi şikayet ettim sadece 1 tanesi ceza aldı geçen günde

biri aban sövdü şikayet et dedim ceza almadı bnde aynı şeklde kısaltma küfür kullandım ama bn ceza aldım

çok saçma bi durum maillere bakıorumda ceza alan hç yok bnden bşka bnm size iletttigim şikayet et msjlarına neden bakmıyorsunuz :@@
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ŞİKAYET ET sistemi hakkında

aksi takdirde ceza vermediginiz şahısların küfür fotolarını buraya koycam burdan ceza veririsiniz artık
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

İşte herkez senin gibi 5-6 tane aynı yazıyı şikayet ettiği için yöneticiler ilgilenemiyor.Ceza almayacak sözleri şikayet eden çok kişi olduğu için yöneticilerin ceza vermesi gecikebiliyor.Uygunsuz bir cümleyi veya kelimeyi 1 kere şikayet etmek yeter...!!!
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

önce yazdımı oku ...

günde 6 kere şiakyet ediyorum farklı kişileri ama orayı iyi oku hemen celallenme...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bakin bu oyunda çevrimdişi diyelim kaç kişi oynuyor? ve bu kişilerin yarisi çevrim içi diyeelim yani 2 serverden 400 bin kişi olsun atiyorum ve bu kişilerin %60 şikayet et butonunu kullaniyor bu şikayetler sobee ye gidiyor adamlar zaten yeni bölgelerle zamanlarini harcarken onlara bakamiyolar bana sorarsaniz günde 100 binin üstünde şikayet geiyotdur ve bunlarin bir tanesi değerlendirip uygun ceza aramak 10 dk harcatiyor.
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

arkadaşım o zaman oyuna YÖNETİCİ koycaklar olmuyosa eger bu sistemi koymuşlarsa bunların bilincinde olduklarınıda

biliyolardır. Eski sisteme dönülcek fotolarla idare edilcek yapacak bişe yok 12 kişiden 1 kişi susturuluyor ise

böle sistem olmasın daha iyi. Yanlışsam yanlışsın de açıkla bnde bilgilenim ?
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

ByXCeLLaT yazdı:arkadaşım o zaman oyuna YÖNETİCİ koycaklar olmuyosa eger bu sistemi koymuşlarsa bunların bilincinde olduklarınıda

biliyolardır. Eski sisteme dönülcek fotolarla idare edilcek yapacak bişe yok 12 kişiden 1 kişi susturuluyor ise

Sorunlarinizin bu şekilde forumdan dile getirmeyin bence o yüzden ikvdesteğe uygun bir uslup ve dille mesaj atin sadece 1 tane 2 gün içinde gelecektir.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

ByXCeLLaT yazdı:arkadaşım o zaman oyuna YÖNETİCİ koycaklar olmuyosa eger bu sistemi koymuşlarsa bunların bilincinde olduklarınıda

Tm sende haksızsın demiorum ama yani adam deişik küfürler edio die hepsini şikayet etmesende olur.He eğer 1 AYDAN beri falan şikayet ediosan ve hala ceza almamışsa özrümü dilerim yönetimi kınarım ama öbür türlü az daha sabır derim ;)
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ee bu gönderdigim msj ıda hiç TINNlamazlarsa ne olcak ... o zaman bizde oyunun kötülügü için elimizden gelenimi yapalım hoşmu olur yada oyun açıklarından yararlanalım yada bize küfür edenleri çarlarınımı çalalım sadece hakkımızı istiyoz eger bn susutrulduysam bna küfür edende susturulmalı ... nyse ....
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Vandervaart yazdı:

Tm sende haksızsın demiorum ama yani adam deişik küfürler edio die hepsini şikayet etmesende olur.He eğer 1 AYDAN beri falan şikayet ediosan ve hala ceza almamışsa özrümü dilerim yönetimi kınarım ama öbür türlü az daha sabır derim ;)
keşke 1 hafta snra susuturlsa onada razıyım zoruma giden aynı anda küfürleşiyoruz ana avrat ediyo bn kısaltma küfür ediyorum bnde suçluyom ilk bn onu şikayet ediyom snra o beni ediyo bn susturuluyorum :D çok ilginç ona bişe olmuyo
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön