İnsanların saçmalıkları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İnsanların saçmalıkları

Mesaj gönderen Caffeine »

SalurBeyi yazdı: 04 Ara 2017 11:30 İKV bir deniz. Kürek çeken kazanır. Şanslıysan rüzgar sana destek olur, kıyıya çabuk ulaşırsın.

Peki sen rüzgar esmiyor diye isyan mı edersin, yoksa küreklere daha fazla mı asılırsın?
ya sandal delikse ne olacak? istediğin hızda kürek çek ama nafile. kürek çektikçe denizin dibini boylarsın. yardım eden olmadımı da karaya ulaşamazsın.
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Joule »

Caugar yazdı: 04 Ara 2017 06:50 Bu ne biçim bir konu ya. Kendi yükünü resmen almışsın başkalarının üstüne bırakmışsın. Böyle geleceksen senin yerine ben kendi afk Çarımı #@!? çene bari yormam. Neymiş savaşçı kasmak sıkıcıymış. Hadi denk geldi büyücünü dizdin. On numara para kastın tılsımlar felan herşeyi yaptın. Gidicen o sıkıcı dediğin savaşçıdan 2 çifte yiyip oturucan aşağı. Bunlar tecrübe ile edinilecek şeyler. 10 yıllık 5 yıllık oyuncularla kendinizi kıyaslamayın. Herşey item ve tılsımla olmuyor maalesef.
adam doğru söylüyo boş yapmayın gidin paranızı emeğnizi neyi veriyosanız verin uğraşın yapın alışmıssınız y2 ile yaratığa vurup adam kesmeye git bas tılsımları oyunu
Oyna tecrübe konusundada 2.3 senelik oyuncular konuşmasın sussun caguar haklı
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tolgacan108 yazdı: 03 Ara 2017 22:59 Öncelikle merhaba. Yazdığın yazının tamamına karşıyım biz o tılsımları üretesiye kadar kac günümüzü harcadıysak ne emekle maden cekip holü turladıysak aynısını sende yapabilirsin. Bende veyahut bizde olupta sende olmayan ne var ? Tabiki kenana migrata itemi olmayan arkadaşları herkez arıyor ve alıyor çok yanlıs düşünüyorsun oyunda akşama kadar kabadayı modunda adam kesiyor adam örsü bitiyor daha sonra geliyor benden örs istiyor böyle bi saçmalık varmı ya para yatırmam diyor isen git günlük eminönü madeni çek günlük 10 m kassan ayda 300 m al sana tılsım kendi grubunu kendin kur.
dostum kusura bakmada sırf yazmak için yazmışsın. 29 lwl zamanında pili kesmek için toplanılan grupları ne çabuk unuttunuz. eliniz biraz tılsım, cebiniz biraz para gördü hemen akıl verme işlemlerine başladınız. bu oyun bu kafayla arpa boyu yol almaz. imkanı olan borusunu öttürüyor bu kadar basit. lise talebeleri toplanıyor oyuna. mafya edasında oyunun tüm gelir getiren kanatlarını ellerinde bulunduruyorlar. özellikle holde boş maden bulmak, uzayda oksijen bulmaktan daha zor bunu iyi biliyorsunuz. imkanı olan tılsım fabrikası kurmuş sürekli tılsım basıyor. çember itemlerinin üretilmesini fırsat bilenler çembere giremeyenlere çemberden düşen malzemeleri ultra fahiş fiyata satmadı mı yıllardır? bana kimse gelipte yok biz uğraştıkta yok şöyledir yok böyledir falan demesin. kimse kimseye yardım etmek zorunda değil. ama buraya gelipte kimse kimseye akılda vermesin.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Caffeine yazdı: 04 Ara 2017 11:52 ya sandal delikse ne olacak? istediğin hızda kürek çek ama nafile. kürek çektikçe denizin dibini boylarsın. yardım eden olmadımı da karaya ulaşamazsın.
Tek başıma kürek çekerek para kasıyorum diyelim. Reçeteleri aldım, şaheserleri ürettim. Ardından tılsımları ürettim. Karaya ulaşmış olmuyor muyum? Tamam bu anlattığım kadar kolay bir olay değil ama imkansız da değil. Oyunda örnekleri muhakkak vardır.

Ayrıca adam tek başına kürek çekerken neden denizin dibini boylasın? Nereden çıkardın bunu?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SalurBeyi yazdı: 04 Ara 2017 12:05
Caffeine yazdı: 04 Ara 2017 11:52 ya sandal delikse ne olacak? istediğin hızda kürek çek ama nafile. kürek çektikçe denizin dibini boylarsın. yardım eden olmadımı da karaya ulaşamazsın.
Tek başıma kürek çekerek para kasıyorum diyelim. Reçeteleri aldım, şaheserleri ürettim. Ardından tılsımları ürettim. Karaya ulaşmış olmuyor muyum? Tamam bu anlattığım kadar kolay bir olay değil ama imkansız da değil. Oyunda örnekleri muhakkak vardır.

Ayrıca adam tek başına kürek çekerken neden denizin dibini boylasın? Nereden çıkardın bunu?
o zaman millet fullken bölgeyi kendi atmayı denesin? neden kenana son şifa ve y2 diye bas bas bağırıyor. demek ki oyunda birlik ve beraberlik önemli. dediğin gibi tek başına tılsım üretiyorsan, bölgeyide tek başına atacaksın o zaman. imkansız değil sadece zaman alır bence.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Caffeine yazdı: 04 Ara 2017 12:11 o zaman millet fullken bölgeyi kendi atmayı denesin? neden kenana son şifa ve y2 diye bas bas bağırıyor. demek ki oyunda birlik ve beraberlik önemli. dediğin gibi tek başına tılsım üretiyorsan, bölgeyide tek başına atacaksın o zaman. imkansız değil sadece zaman alır bence.
Tartışmaya girmek istemiyorum ama nasıl böyle anlıyorsun, merak ediyorum. Tılsımı tek başına üretiyor ise bölgeye de tek gitsin. Bu nasıl bir mantık?

Bölge de beraber olunuyor diye tılsım üretiminde de mi beraber olunacak? Allah aşkına nasıl böyle bir denklem kurabiliyorsun.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SalurBeyi yazdı: 04 Ara 2017 12:26
Caffeine yazdı: 04 Ara 2017 12:11 o zaman millet fullken bölgeyi kendi atmayı denesin? neden kenana son şifa ve y2 diye bas bas bağırıyor. demek ki oyunda birlik ve beraberlik önemli. dediğin gibi tek başına tılsım üretiyorsan, bölgeyide tek başına atacaksın o zaman. imkansız değil sadece zaman alır bence.
Tartışmaya girmek istemiyorum ama nasıl böyle anlıyorsun, merak ediyorum. Tılsımı tek başına üretiyor ise bölgeye de tek gitsin? Bu nasıl bir mantık?

Bölge de beraber oluyor diye tılsım üretiminde de mi beraber olunacak? Allah aşkına nasıl böyle bir denklem kurabiliyorsun.
her şeyi tek başına halleden milletiz ya o bakımdan söyledim. işimize geldiği gibi davranmak biz türklerin genlerinde var. bilmiyor musun? tartışmak gibi amacım zaten yok. eften püften konular için kendimi yoramam. sadece tuzu kuru olan konuşuyor hepsi bu.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Slotlar geceleri hızlanıyor bazen gündüz de aynı durum oluyor ama hep böyle değil tabi.
Serinplay yazdı: 03 Ara 2017 22:35 Slotların hızlanması ile ortaya çıkan bir sorun.5 y2 girenler , m2 3 arayanlar. Eskiden eksiğim olmadığı halde girer götürürdüm grup arayanları.Zevkliydi çevirmesi.Ama şimdi hiç o bölgeye giresim yok.Umarım düzeltirler.Yoksa gidişat kötü.
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Tolgacan108 yazdı: 03 Ara 2017 22:59 Öncelikle merhaba. Yazdığın yazının tamamına karşıyım biz o tılsımları üretesiye kadar kac günümüzü harcadıysak ne emekle maden cekip holü turladıysak aynısını sende yapabilirsin. Bende veyahut bizde olupta sende olmayan ne var ? Tabiki kenana migrata itemi olmayan arkadaşları herkez arıyor ve alıyor çok yanlıs düşünüyorsun oyunda akşama kadar kabadayı modunda adam kesiyor adam örsü bitiyor daha sonra geliyor benden örs istiyor böyle bi saçmalık varmı ya para yatırmam diyor isen git günlük eminönü madeni çek günlük 10 m kassan ayda 300 m al sana tılsım kendi grubunu kendin kur.
Yazdığın yazıya katılmamakla birlikte yeni bir karakterle ilerlemenin eski oyuncularda bilgi tecrübe ve çevre açısından kolayken yeni başlayan birisi yer bilmiyor yol bilmiyor eksiği bu milletle alışverişi bilmiyor nasıl ilerlesin bu adam ?
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

yun1010 yazdı: 04 Ara 2017 00:09
İnsanlar o kadar tılsımı seni götürmek için satın almıyor kardeşim. Oyun bu kim nasıl eğleniyorsa öyleyse oynar. Senin gibi buraya yazan kaç arkadaşı fulledik. Tılsım konusunda yardımcı olduk lonca olanak. Sonra ne oldu, dizip arz oldu. Neden bilmiyorum ama hiç samimi gelmiyorsunuz.
Buda kesinlikle katıldığım birine yardım ederken düşündüğüm farklı bir bakış açısı ; " Besle kargayı oysun gözünü","Acıma yetime döner vurur netine" boşa söylenmemiş.
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön