Element hasarlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Element hasarlar

Mesaj gönderen movie »

Bildiğiniz gibi ofansif savaşçının zırhı %30 ile sabitlendikten sonra element hasarların bir önemi kalmadı.
Element hasarları, mevcut oyun dengesini bozmadan oyuna tekrar nasıl kazandırabileceğimiz hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Düşünüldüğünde benim gördüğüm birkaç seçenek çıkıyor.
  • Mevcut element hasarların değerini arttırmak. Bu savaşçılar arasında denge sağlasa da diğer sınıflara karşı bir üstünlük sağlayabilir. O yüzden doğru bir seçenek olarak görmüyorum.
  • Sert ve ağır vuruşa 15 puan verildiğinde, rakibinizin max hasar ile verdiği sert ve ağır vuruşların hasarını % X oranında azaltır. Yani rakibinizin üzerinde max hasar var ise sert ve ağır vuruşlar ile size verdiği hasar % X oranında azalacak.
  • Tıpkı şifacı ve büyücüde olduğu gibi savaşçının üzerinde bulunan element hasar efsunları yaratıklara karşı 2x veya 4x daha çok etki edecek. Böylelikle pve'de elementler, pvp'de max hasarlar kullanılmaya başlanacak.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Element hasarlar

Mesaj gönderen KraToSs »

savaşçıdaki defansif ofansif olayı kaldırılırsa element değer kazanır. Bu başka sorunu doğurmaz sorun kalkar aslında adam def 2,3 giyiyor vs de maks enerji can 40 bin vs atıp tak çıkar yapıyor ölümsüz gibi savaşıyor ofansifle.

Yönetim size vermiş cevabı aslında ölüm oyunlarında vs defansifleri almayıp ofansif savaiçıları alıyorlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Oldum olası bu defansif savaşçıyı oyunla özdeşleştiremedim, defansifse tanklık yapacak abi, eline çiftesini balyozunu alıp adam kovalamıcak, adamların oyun anlayışı eline çifte alıp space yapmak, ciddi anlamda defansif savaşçılara düzenleme lazım, bu düzenleme belki de element hasarlarında canlanmasına yol açar.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Sobee Shen gibi oftank yapmaya calismis defansif 2 3 ile ama malesef CarryTank gibi hicbir oyunda olmayan bir meta yaratmis helal olsun
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Parlementxx yazdı: 03 Ara 2017 11:31 Sobee Shen gibi oftank yapmaya calismis defansif 2 3 ile ama malesef CarryTank gibi hicbir oyunda olmayan bir meta yaratmis helal olsun
Nasus'un 1000 stacklı halini yapmışlar kardeşim.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Defansif dövüşme kalmalı bence oyuna renk katıyor. Fakat hasarına bir düzenleme getirilebilir. Örneğin defansif 2 III tılsımı hasarı %100 yerine %50 arttırabilir. Bununla birlikte buradan kaybettiği hasarı dengelemek adına hasar yeteneği olarak kullabildiği tek yetenek olan süpürme vuruşunun hasarı da %50-100 oranında arttırılmalıdır.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Galahar »

Element hasarlar max gibi işe yarıyor olsaydı oyundaki çeşitlilik kişiselleştirilmiş oyun stili ve para akışı mükemmel seviyede olurdu
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Defansif Dövüşme adamdır. Arada bir tek falan atıyor balyozla.Bazen 6 canı kalıyor, kaçarken çifte ile 15sn bekletiyoruz falan. Miss...
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Defansif 2 3 direkt kaldırılsın onun yerine 1-2-3 kademe değil de tek tılsım olsun. O da 25% versin. Üretirken 3. Kademede ne istiyorsa onu istesin. O zaman defadir kullanmam profesör işi olur. Gerçekten Can sıkıyor. Biz defansif kesmek için 15 takla atarken adam space ile oynuyor. İşin daha da tuhaf kısmı hiç eğlenceli değil 4 tılsım defansif dizdim önüme geleni kesiyordum inanın 2-3 gün takıldıktan sonra çok klasik geliyor. Nasıl bıkmadan yıllardır defansif oynuyorlar anlamış değilim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön