Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
En azından bir anket düzenlenebilir. Oyun yetkilileri, oyuncu çekmekten bu kadar korkmamalı.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Edit: bir başka örnek vermek gerekirse;
“Pirates of Caribbean Online” oyunu, sunucularını 2007’de açıp 2013’de oyuncu sayısındaki azalma sebebiyle kapamıştı ancak yoğun talep üzerine Ağustos 2017’de “nostalji sunucuları” olarak tekrar açıldı.
Bununla da kalmadı; Ekim 2017’de “100.000 aktif oyuncu! Teşekkürler!” adı altında oyunculara, oyun içerisinde maddi yardım sağlayacak olan hediye kodlarını yayınladılar.
İnsanlar İKV tarzında MMORPG oyunları arıyor ancak bulamıyor. Yine de İKV’nin geldiği vaziyet sebebiyle İKV’ye de başlamıyor ya da devam etmiyor. İnsanlara bir şans vermelisiniz ki onlar da oyuna bir şans verebilsin.
Sunucuların Genel Sohbet kanallarını gezin. İletiler çok eski ve neredeyse hepsi “eskilerden kim kaldı?” içerikli. Nihat Bey neden ısrarla diretiyor bilmiyorum, kendince haklı sebepleri vardır elbet ama ben inanmıyorum ki hiçbir yetkili elini vicdanına götürüp “oyun bu haliyle bu öneriden daha güzel.” diyebilir.
“Pirates of Caribbean Online” oyunu, sunucularını 2007’de açıp 2013’de oyuncu sayısındaki azalma sebebiyle kapamıştı ancak yoğun talep üzerine Ağustos 2017’de “nostalji sunucuları” olarak tekrar açıldı.
Bununla da kalmadı; Ekim 2017’de “100.000 aktif oyuncu! Teşekkürler!” adı altında oyunculara, oyun içerisinde maddi yardım sağlayacak olan hediye kodlarını yayınladılar.
İnsanlar İKV tarzında MMORPG oyunları arıyor ancak bulamıyor. Yine de İKV’nin geldiği vaziyet sebebiyle İKV’ye de başlamıyor ya da devam etmiyor. İnsanlara bir şans vermelisiniz ki onlar da oyuna bir şans verebilsin.
Sunucuların Genel Sohbet kanallarını gezin. İletiler çok eski ve neredeyse hepsi “eskilerden kim kaldı?” içerikli. Nihat Bey neden ısrarla diretiyor bilmiyorum, kendince haklı sebepleri vardır elbet ama ben inanmıyorum ki hiçbir yetkili elini vicdanına götürüp “oyun bu haliyle bu öneriden daha güzel.” diyebilir.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
nostalji sunucusu cok guzel olur eğerki parasiz olarak nostalji acilmasi imkansizsa girişi sadece plus uyelerine ozel yapın hem yönetim hem oyuncu hemfikir olsun...
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Oyuna yeni oyuncular kazandırmak için bir nevi böyle bir sunucuya ihtiyaç duyuluyor. Şimdi sunucuya girişi Anka gibi paralı yaparsan insan bilmediği oyuna para ödeyip bakmak istemez. Oyuna girince zaten bir süre sonra ihtiyaç duyuyor oyuncu mecburen alıyor. Akçe'nin olmadığı zamanlarda oyun gayet iyi para kazandı; şimdi çıkıpta "üşeniyoruz beyler" diye bir açıklama olmamalı.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Belki beş sene sonra olabilir.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
5 Seneye oyun kalmaz bu gidişle. Yakında change.org üzerinden kampanya başlatacağım.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
change.org bu siteden bir şey bekleyen kaldı mı ? Defalarca kampanyalar yapıldı. Arkadaşlar sürekli kendinizi tekrar ediyorsunuz özgün bir fikriniz yoksa yazmış olmak için yazmayın lütfen.VatanKIRIM yazdı: ↑02 Ara 2017 17:30 5 Seneye oyun kalmaz bu gidişle. Yakında change.org üzerinden kampanya başlatacağım.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
şu konu guncel kalsin, okudular ama cevap verilmiyor en kotu ihtimal konu kilitlenir ama bi aciklama yapilsin artik
bitane dev cevap versin yeter ya
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Aciklama gelirse Nerull’dan gelir Nihat abi uzme bizi goruldu atma