ÇaRLaRı SiLdm Xjokerx 'den Weda...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: ÇaRLaRı SiLdm Xjokerx 'den Weda...

Mesaj gönderen xJokerx24 »

nuriali68 yazdı:yolun acık olsun eğer benim sende hakkım varsada helal olsun...
SaoL eyw kusur bakma dıqer ıLetiLerden qöremedm saoL demeyi untmsm sna.. :)
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Yav Ne Güzel Eğlenıyoduk Niye Bırakıon Bana İyilin Dokunmadı Hatta Kötulun Dokuundu Ama Azından 1 kere bıle kötu söz duymadım Başkalarını Bılmem Ama ıyıbırıydın Uğur Ha Bırazda Kp acıydın Ama Keşke Bırakmasaydın
Viktoriaxbuse Facexprensesx
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xJokerx24 »

buse24buse yazdı:Yav Ne Güzel Eğlenıyoduk Niye Bırakıon Bana İyilin Dokunmadı Hatta Kötulun Dokuundu Ama Azından 1 kere bıle kötu söz duymadım Başkalarını Bılmem Ama ıyıbırıydın Uğur Ha Bırazda Kp acıydın Ama Keşke Bırakmasaydın

BoŞuna demiyoRum hak etmeyene Küfür etmem diye.. :lol: 8-) İyi diLekLerin için saoL.. Kp açLıqı iLe aLakaSı yoq sadece sizin Loncaya KaStım waR.. :D
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Yav Lonca deyılızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

deyil?değil olmasın o.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xxjoker »

Lathander yazdı:
Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
Lathander 18 Arl 2009 18:17

Merhabalar

Forum üzerinde cezalar hakkında konu açmak yasaktır. Başlıca nedenlerinden biriside kimseyi forum üzerinde yapmış olduğu kötü davranışları ifşa ederek rendice etmek istemiyoruz.

Xjokerx adlı eski oyuncumuzun sunucuda ne yaptığınız saniye saniye takip edebiliyoruz ve aslında kendisinde neden ceza aldığını çok iyi bilmektedir.

Gerek cezları forumda tartışmaya açtığı için gerekse forum üzerindeki hakaretleri ve üslubu nedeni ile forumdan da süresiz olarak yasaklanmıştır.

İyi eğlenceler dilerim.
tekrardan iyi gunler arkadaslar ben çarları sıldim dedim ama aslında blok yemisti kb yın yukarıda lathander acıklama yaptı buda benim 1. itirafım konu kılıtlendi ama bunu guncelliyim dedim bende tekrardan ozur dilerim sancak sunucusuna yaptıklarım için :( :( :( :(

viewtopic.php?f=32&t=2256&hilit=Joker+s ... +bLok+yedi...+!
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

yarar yazdı:Allah yolunu Açık etsin..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

xJokerx24 yazdı:Sa aRkdaşLar ÖnceLikLe yazacaqım şeyLeri sonuna kadar okursanız sanırım benim hakkımda bütün gerçekLeri öqrenip akLınızda soru iŞareti kaLmayacakdır...

Sancakda hikayem Sancak serwernın açıLışının 3. qünü oyuna başLadım... Xjokerx adLı büyücü bir karakter açtım we kasmaya başLadım.. Sonrasında o karakter 39 oLduktan sonra biraz takıLdıkdan sonra siLip aynı isimde sawasçı açdım 49 LwLLerin qeLmesiyeLe.. Bugune kadar ÇıLqıntürkx Loncasında basLadım sonrası Başkentx we sonrasında Jonturkx oLarak son buLdu... Bu süre zarfında oyuna bu LoncaLar adı aLtında dewam etmiştim.. Bu sadece Ufak bir özetti...

Bugün oyunu bırakma kararı aLdım we iLk önce pLusı iptaL ettirdikden sonra Oyunu bırakıcam dedim akLıma daha önceki wedaLarım qeLdi we dedim ya qene qeri dönersem... En iyisi qirip çarLarı da siLmek en iyisi dedm we qirdim qeri dönmemem için çarLarımıda siLdm ardından cıkdım oyundan we oyunu pc den kaLdırdım tamamen... We birazdan açıkLayacaqım oLayLar tamamen benim hakkımdaki qerçekLeri yansıtmaktadır.. İsteyen inanır istemeyen inanmaz... Zaten bu saaten sonra kimin ne dediği kimin ne yaptığı arkamdan ne konuşduquda benim için o kadar önemLi oLmayacak... Çünkü İkv hayatımı tamamen bitirdim....

Bugüne kadar İkv hayatımda bir çok arakadaş tanıdım.. BazıLarıyLa sıkı dostLukLar kurduk reeL hayatıda kapsayan.. Bazı dostLarımızda sırtımızdan wurdu... NeySe Bu dostLarın Arasında kardeşimden öte biLdiqim bir insan waR ReeLdede tanıdıqım aynı iLde oLmaSak biLe sürekLi iLetişimi keSmeyen beni sürekLi arayan soran öz kardeŞimdende cok sewdiiqim umut yani sizLerinde ikv hayatında tanıdığınız (Xlllxsanalxlllx-KaosteamxLyder-Jonturkxkaos-Sanaljames) ÇarLarının sahibidir.. İkv hayatında tanıdığım bana asLa yanLışı oLmayan tek can dostum umuta buradan çok teşekkür etmek istedim.. Bu oyunu en çokda onu bu oyun sayesinde tandığım için sewdim...

TıLsım sunucusundan buraya qeLdikden sonra burada oyunu saqLam dosdLukLar Kurup eqLenceLi şekiLde oynamayı düşünüyordum.. İLk zamanLar qerçekten oyun çok eqLenceLiydi heLede umut kardeşimi tanıdıktan sonra... Sonrasında zaman qeçtikçe sunucuda hırsızLık işi artmaya başLadı.. We Byrea Qarizmax Bycroyqer en eski çarı Drenish oLan öz adı Samet denen şahıs miLLeti doLandırmaya başLadı we bir qün çok sewdiqim kankamın 40m sini 39 zamanında bu çok iyi bir paraydı özeLLikLe iLk zamanLarda neyse doLandırdı işde... Sonrasında ben buna çok üzüLdm we artık şöyLe bir karar aLmıştım bundan sonra en samimi oLduqum dostLarım haricinde kimseyLe iyi geçinmiyordum yani samimi oLmuyordum.. Zaman böyLe akıp qiderken sunucuda bir kaç kişi qene azmışdı we ben onLara küfür ettim adım küfürbaza çıktı..! Evet Adım küfürbaza çıktıkdan sonra ben iyice sinirLendim kimin bana zararı dokunsa cewap oLarak hep küfür ettim beLki ama şuda bir gerçekki küfür cewap oLarak beLki yanLış bir seçimdi fakat Ben şuana kadar kimseye HAKSIZ yere küfür etmedim. Durduk yere kimseye oyunda qeçirdiqim zaman sürecinde küfür etmedim... Ama qenede Kime buqune kadar küfür ettiysem ÖZÜR diLerim.. Bu saaten sonra özürümü diLerim kabuL etmiş etmemiş sorun deqiL ben bana yakışanı yapayımda sonrasıda onLara kaLsın...

Oyunda KüfürbazLıqın yerinde HırsızLık damqasızda yedim.. Oyun hayatımda bir kez çar soydum.. O da bu 39 zamanın iLk zamanLarında Byrea Drensh Qarzmax adLı carın sahibi samet in Qarizmax çarının şifresni aLıp boşaLttm sonra char siLindi... Charda Maq dış set waRdı we 15 bin kp Li kahwerenqi yıLdz rütbesi waRdı o zamanLar sayıLı çarLardan biriydi... Sonrasında Sawaşçım oLmadıqı için itemLeri satıp Xlllxsanalxlllx (Umut kardeşimin şifacısı) Bunun üstünü dizdim qÖzLk faLn aLdık sonrasında charda ortak takıLdk... Bunu eskiLer CnquerorLar örneqin sedat biLir ben o carda takıLdıqmı... KesinLkLe o adamı soyduqma pişman deqLm beLkide bir çok kişinin yapmak isdedqni ben yaptm bu yuzden eet bir hırsızLk oLayı waRdı ama bunu kımse ıspat edemezdi çunku ne bir foto nede baska bırsey yokdu Samet bana oyundakı carını parayLa satmaya kaLkdı sonrasında cep teLını hesaba kaydedmıs qeri aLmayı pLanLıyordu ama ben o numarayı yemedm we kendı kazdıqı kuyuya dusmusdu.. Gerçi adama bu fazLa dokunmadı sonrasında miLLeti tekrar soyup soqana cewirdi kat kat aLdı karsıLqını aLmısdı ama ben en azından kardesmın ıntıkamını aLdıqım için mutLuydum.. :) Oyunda başka kankaLar edindim ism wermek isdemiyorum çünkü bana kötüLğünün yanı sıra iyLiqide dokundu zamanında.. O dostLarım qerçekden hırsızdı 39 we 49 zamanında cok car kaLdırdıLar bunLarı bı tek ben bıLıordm bu yuzden bunun kötüLüqü bazen carı ben caLmadıqım haLde benim üstüme kaLması oLdu.. Herkes ben yaptım sandı ama asıL qerçekLer farkLıydı...

Oyunda bir kız arkadaşı tanıdım.. Sonrasında ReeL hayattada tanısdktan sonra hayatta en deqer werdiqim insan o oLdu.. AsLında oyunu bu yönden çok sewiordum Bana hayatta en iyi iki arkadaşı kazandırmışdı... Burdan o kişiyi cok sewdqmi we ona karşı yapmış oLduqum hataLardan doLayı çok özür diLiyorum.. asLnda oyunu bırakma sebebmde onunLa artık eskisi kadar arkadaşLıqımızn deqernn kaLmaması oLmusdu...

Kısaca konuyu toparLamak istiyorum.. Buqün oyunu bırakdım we sancakda İyi kötü qünLerim oLdu.. Bazen ReeLde sinrLendm oyuna stres atmak için qirdim karsma cıkanLarn kaLbini kırdım... Ama benim nasıL biri oLduqumu yakından tanıyan arkadaşLar biLir burada kimseye kendimi acındırmak kimseden af diLemek için bu konuyu açmadım... Bu konuyu açma nedenim benim hakkımdaki qerçekLeri qösdermekdi.. Kimi inanır kimi inanmaz daha öncede söyLedqm qibi önemi yok..

Buradan İkv hayatındaki tüm dostLarıma Teşekkür edip hakLarını heLaL etmeLerini istiyorum.. İsimLerini tek tek yazmicam zaten benm için deqerLi oLan arkadaşLar kendiLerini çok iyi biLiyor... Diqer arkadaşLara qeLince beLki sizLerLe iyi anLaşamadık faLan ama qenede yanLıŞımız oLduysa affoLA sonucda bu bir sanaL ortam insanLar serbest bir düşünce içerisinde kendini kaybedebiLiyor... ÖnemLi oLan hatayı sakLamak deqiL farkına warıp beLirtmekdir.. Burada yaptıqım hataLar farkında oLup yada farkında oLmadıqım hersey için tekrar özür diLer sizLerede kimde azcık biLe hakkım war weya yok sada ben qene heLaL ederim.. Sizin etmemiş weya etmemiş oLmanz kendi iradenize kaLmış.. Genede herkesin canı saqoLsun.. :)

Şunuda beLrtmek istiyorum zaman zaman oyunda hırsa kapıLıp birbirni soyan arkadasLar oLdu... Ben bu oyunda hiç bi zaman en iyi oLma çabası içerisinde oLmadm Çarım kimi zaman fuLL diziLi oLmadı kimi zaman eziqdi ama ne üzüLdm ne sewindm çünkü ben oyuna arkadaşLarım için qiriyordum zaman zaman tabiki hırsa kapıLıp hakaret ettiqim oLduqu ama hiç bir zaman en yakın arkadasımın maLına qöz dikmedim pLus aLırken biLe parayı ben ikv de iyi oLmak için deqiL kLandaki böLqedeki arkadaşLarLa sohbet için ödüyordum.. Tabi bazı arkadaşLar hakaretLerme maqruz kaLdı onLardanda özür diLedim diLiyorum..

HerkeSe iyi oyunLar iyi eqLenceLer.. Xjokerx den buraya kadar Hakınızı heLaL edin edenLerden Allah Razı oLsun etmeyenLerinde canı saqoLsun... Bnm kme hakkm waRsa heLaL oLsun....
Börtecine olayında mertkuki adını vermişti, ve kadabra da senin adını kullanmıştı gözlüğü kadabra dan geri almıştım, lakin bu yazı sana ait ve HIRSIZ lık yaptığını kendin itiraf etmiştin...

Hırsız her daim hırsızdır.1 kişiyde soysan aynı 10 kişiyide soysan aynı...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xxjoker »

ozur dilerim abi haklısın :?
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
JoKeRFinisHxD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen JoKeRFinisHxD »

NE YANİ ŞİMDİ GERÇEKTEN ARTIK JOKER YOKMU ???? :? ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ARTIK JOKER YOKMU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ZUHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAAHHAAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAH ZAAAAA ZAAAAAAAAAA JOKER YOK ARTIK ZAAA AZUHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AY ÖLDÜM ÖLDÜM :D AZUHAUAHUHZUAHUZHAUZHAUZHUAHZUAH DFJNEOIFNEOIFNEOIFNEOIFN UZHHZUAHZUADKENDEIDNBEIUFBIAEFBAIUFEBAIEUFBAIEFUBIAUEFBIAUEFBIUA UZHHAAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAAAHAHAAHHAHAA
JOPJOKER sınırsız ban yedi şimdi kıvırıyo sildim diye :D

JethRo
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön