60'ların ikinci yarısında Genç Bilgililer tarafından tasarlanan ve 1969'da Beyazköşk tarafından inşaatı tamamlanan, bir süre Yükseliş Cemiyeti tarafından da kullanıldıktan sonra, nüfusun ve gereksinimin azalması nedeniyle kullanıma kapatılan ve şimdilerde TEŞKİLAT tarafından tedbir unsuru olarak muhafaza edilen, eski bir sığınak.
Arkadaşlar görüryorsunuz bu siginaklardan alintidir ama anlamadiğim bu yer teşkilat tarafindan açilmiş ve bir süre çaliştirildiktan sonra kapatilmiş son cümleye dikkat TEŞKİLAT tarafından tedbir unsuru olarak muhafaza edilen, eski bir sığınak Yani hala teşkilat gözetimindeyse ve bir tehlike oldugunda oraya insanlar tedbir amaçli girecekse ordaki bosslar ne :?: :?:
Bunda bir gariplikmi var ?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Bunda bir gariplikmi var ?
Evet haklısın ama olayın birde şu tarafı var..Biz orda hiç sığınmadık bu bizden öncekiler için geçerli (Teşkilat üyeleri)..Ama tabi sitedek yazı genel bir yazı olduğu için sende haklısın..Savas yazdı:Sitedeki Banner da şöyle yazıyor ;
''Sığındığın Mabede Geliyorlar Şimdi Tanışma Vakti''![]()
İyi Eğlenceler....
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Hala anlamadim yani orasi gizli ve kapaliysa oraya kim ve nasi giriyorlar acaba ordakiler bosslar bir zamanlar teşkilat üyesimiydi ve kendilerini sonsuza kadar orayami kapatdilar ayrica tarihçeye göre teşkilatin gizli yeri yani siginaklar misir çarşisinda kimsenin bilmediği bir yerdeydi yoksa benmi yaniliyorum :!:Savas yazdı:Sitedeki Banner da şöyle yazıyor ;
İyi Eğlenceler....
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet ve bence de şu anda Sığınak'ta yaşayanlar Teşkilat'a karşı olanlar...DoGanSarLi yazdı:Evet haklısın ama olayın birde şu tarafı var..Biz orda hiç sığınmadık bu bizden öncekiler için geçerli (Teşkilat üyeleri)..Ama tabi sitedek yazı genel bir yazı olduğu için sende haklısın..Savas yazdı:Sitedeki Banner da şöyle yazıyor ;
İyi Eğlenceler....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tamam şimdi yaratiklar saldiriya geçti ve siginaklara daldilar ama düşünün koskoca teşkilatin savunduğu yere nasi yaratiklar giriyor :lol:Savas yazdı:Yanılıyorsun...Mısır Çarşısı'nın Altındaki Yer Özel Toplantıların Yapıldığı bir çeşit Konsey SalonuKaraXHayalet yazdı:Hala anlamadim yani orasi gizli ve kapaliysa oraya kim ve nasi giriyorlar acaba ordakiler bosslar bir zamanlar teşkilat üyesimiydi ve kendilerini sonsuza kadar orayami kapatdilar ayrica tarihçeye göre teşkilatin gizli yeri yani siginaklar misir çarşisinda kimsenin bilmediği bir yerdeydi yoksa benmi yaniliyorum :!:Savas yazdı:Sitedeki Banner da şöyle yazıyor ;
İyi Eğlenceler....
Bu sığınaklar yapılmasının nedeni o zamanlarda saldırılar çok oluyordu Örnek:Kadim Hidra
Bu sığınaklara şimdi yaratıklar saldırıya geçmiş bizimde üzerimize düşen görev onları oradan atmak bu kadar![]()
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Nyemiş be=) vlla hiç bişeyi takp etmedn heycn ypıorm 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Anliyorum göktaşi çarptiktan sonra panik felan filan ortalik toz duman o arada sıvıştılar aradan girdilerSavas yazdı:Göktaşı Dünya'ya çarptıktan sonra yeraltından - yeryüzüne yollarını buldular Saklı Türler....Her yaratık nasıl geldiyse onlarda bir şekilde yollarını buluyor...KaraXHayalet yazdı:Tamam şimdi yaratiklar saldiriya geçti ve siginaklara daldilar ama düşünün koskoca teşkilatin savunduğu yere nasi yaratiklar giriyor :lol:Savas yazdı:Yanılıyorsun...Mısır Çarşısı'nın Altındaki Yer Özel Toplantıların Yapıldığı bir çeşit Konsey SalonuKaraXHayalet yazdı:Hala anlamadim yani orasi gizli ve kapaliysa oraya kim ve nasi giriyorlar acaba ordakiler bosslar bir zamanlar teşkilat üyesimiydi ve kendilerini sonsuza kadar orayami kapatdilar ayrica tarihçeye göre teşkilatin gizli yeri yani siginaklar misir çarşisinda kimsenin bilmediği bir yerdeydi yoksa benmi yaniliyorum :!:Savas yazdı:Sitedeki Banner da şöyle yazıyor ;
İyi Eğlenceler....
Bu sığınaklar yapılmasının nedeni o zamanlarda saldırılar çok oluyordu Örnek:Kadim Hidra
Bu sığınaklara şimdi yaratıklar saldırıya geçmiş bizimde üzerimize düşen görev onları oradan atmak bu kadar![]()