⚠️SPOTIFY’da IKV SOUNDTRACKLERI OLABİLİR
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
⚠️SPOTIFY’da IKV SOUNDTRACKLERI OLABİLİR
Arkadaslar ikv Soundtracklerini cogumuz telefonlara indirmistir bir donem, veya hala vardir. Muzikler gercekten guzel. Yönetime bir tavsiye olarak spotify’da oyun soundtrackleri bolumunde yayinlanabilir insallah bunu okurlar 
Re: ⚠️SPOTIFY’da IKV SOUNDTRACKLERI OLABİLİR
Buna kesinlikle katılıyorum hatta bir konuya da yorum yapmıştım bu yönde spotify da emre yücelenin profilin de aradım hatta fakar bulamadım onay versinler ben hazırlayayım gerekirse
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Dipnot: Şu an İKV Soundtrack sadece SoundCloud ve Youtube kanalımız üzerinden dinlenebiliyor.
Teşekkürler
Dipnot: Şu an İKV Soundtrack sadece SoundCloud ve Youtube kanalımız üzerinden dinlenebiliyor.
Teşekkürler
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Sadece sanatçının başvuru yapması lazım diye tahmin ediyorum.Burada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Emre Yücelen'in kendisi başvuru yapması gerekiyor.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Küçük bi kadro ile ne babalıklar ediyosun. Allah senden ve diğer ekiplerden razı olsun.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Oyuna ilişkin eser sahipliği Türk Telekom'da bulunduğu için alınması gereken bazı izinler var. Maalesef o kadar basit değil.CHAPPIE yazdı: ↑30 Kas 2017 17:03Sadece sanatçının başvuru yapması lazım diye tahmin ediyorum.Burada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Emre Yücelen'in kendisi başvuru yapması gerekiyor.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler
Güncellemeyle ilgili küçücük bi bilgi verseniz gecen yaptın gibi olmaz mıNerull yazdı: ↑30 Kas 2017 17:25Oyuna ilişkin eser sahipliği Türk Telekom'da bulunduğu için alınması gereken bazı izinler var. Maalesef o kadar basit değil.CHAPPIE yazdı: ↑30 Kas 2017 17:03Sadece sanatçının başvuru yapması lazım diye tahmin ediyorum.Burada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Emre Yücelen'in kendisi başvuru yapması gerekiyor.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler
Spotify ve onun benzeri 9 10 dijital müzik marketlerine yüklemek çok kolay. Bu bir kendi reklamım değil fakat bu konuda yardımcı olabilirim. Kendi şarkılarım albümlerim var şimdi reklam olmasın söylemeyeyim. Yeni bir profil açarak yardımcı olabilirim Nerull Bey.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Sen ne zaman konu açsan Nerull yazı yazıyor 
Spotify a müzik eklemek basit aslında ama müzik şahsıma ait olmadığı için yasal süreçleri nasıl olur bilmiyorumNerull yazdı: ↑30 Kas 2017 17:25Oyuna ilişkin eser sahipliği Türk Telekom'da bulunduğu için alınması gereken bazı izinler var. Maalesef o kadar basit değil.CHAPPIE yazdı: ↑30 Kas 2017 17:03Sadece sanatçının başvuru yapması lazım diye tahmin ediyorum.Burada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Emre Yücelen'in kendisi başvuru yapması gerekiyor.Nerull yazdı: ↑30 Kas 2017 16:43 Spotify üzerinde albüm yayınlamak için aracı bir yayıncı ile anlaşmak gerekiyor diye biliyorum. Yasal süreçleri araştıracağım.
Teşekkürler