Klan savaşlarında değişiklik...?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Klan savaşlarında değişiklik...?
Oyun içi lahza ile bunu konuşmuştuk ve gerçekten böyle bi sistem savaşı daha çekişmeli bir hal katmakla kalmayıp daha aktiflik ortaya çıkacaktır.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Oyuna başladım ilk arz oldum baktım tanıdıklar hep lodos çıktım 25 lwl den sonra lodos oldum oyundaki tek amacım klan parası rütbeydi ama o zaman ki hazzı şimdi alamıyorum artık değişiklik gerçekten de şart.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
O zaman kp kasmak zordu naylonla bile 7 ayda yapmistik 3 yildizi biz.muhammetali395 yazdı: ↑28 Kas 2017 18:20 Oyuna başladım ilk arz oldum baktım tanıdıklar hep lodos çıktım 25 lwl den sonra lodos oldum oyundaki tek amacım klan parası rütbeydi ama o zaman ki hazzı şimdi alamıyorum artık değişiklik gerçekten de şart.

Bu daha kötü, en azından aynı karakteri tekrar tekrar kesince az kp verebilir. Yani karizma aslında kalkar ama aynı adama saldırıp durursan senin için karizması olmayan adam olur.MOTUN yazdı: ↑28 Kas 2017 11:42Onun da çözümü var. Nasıl 10 seviye fark olunca KP, TP vb. gelmiyorsa Şan değerleri arasında uçurum varsa daha az KP gelebilir veya hiç gelmeyebilir.LadyGAGA yazdı: ↑28 Kas 2017 11:33Sebepsizce güldümParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.mantıklı cevap
Örneğin; 3 yıldız kahverengi rütbeli biri sadece 2 yıldız kahverengi ve üstü birinden KP alabilir.
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter ls Coming
Nylon kpcilere update gelmez. Aksine işlerine sekte vurulur.LadyGAGA yazdı: ↑28 Kas 2017 11:33Sebepsizce güldümParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.mantıklı cevap

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

Sadece klan parası gözüyle bakmak yanlış başka görevler kazançlar vs. olması gerek savaş savaş bir yere kadar en fazla maraşel olursun sonra savaşmayı cazip kılacak birşey kalmıyor.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
Çözümü basit. Ver abi naylon kp cilere banı, bak bi daha yapıyorlar mı ?Parlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

inquisitor yazdı: ↑30 Kas 2017 05:14Çözümü basit. Ver abi naylon kp cilere banı, bak bi daha yapıyorlar mı ?Parlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Lahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
Her sunucu da kaçar tane maraşel karakter vardır ? Mesele herkes zaten maraşel sadece klan parası olarak bakmayın demiştim başta kp emde anlaşmalı kp kasan çok yani kp bir şekilde oluyor .Başka ekleme gorei hikaye falan istediğimiz.
Naylon kpcilere update gelir öyle
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Bedr-in Aslanları
Oyuna yeni başladım ne karizmam var ne şanım geldin beni kestin nerden gelecek şan veya kpLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.

leones non capit muscas
yine kimse de çıkıp dememiş ilk vuran değil de en çok hasarı verene kp gitsin. Oynadığım için bilmiyorum ama illaki vardır ilk vuruşu yaptığın için adama dalmayan kelekler sen ölünce adamı kesiyor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.