Klan savaşlarına görev eklentisi yapılsa klan bosslarını kesince hediye para item vs verse muhafizları kesincede birşeyler verse klanlarla ilgili geliştirme yapılabileceğini düşünüyorum .Önerisi olan ?
Klan savaşlarında değişiklik...?
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Klan savaşlarında değişiklik...?
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Re: Klan savaşlarında değişiklik...?
Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Ben ilk başladığım da karizma 0 olmuştu. Korkup farklı klana geçmiştim geri gelsin diye gelmemişti. Bende ilk günden karizmayi cizdirdik. Herkeste 100 var diyip çarı silmiştim.Lahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.

Sebepsizce güldümParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
Onun da çözümü var. Nasıl 10 seviye fark olunca KP, TP vb. gelmiyorsa Şan değerleri arasında uçurum varsa daha az KP gelebilir veya hiç gelmeyebilir.LadyGAGA yazdı: ↑28 Kas 2017 11:33Sebepsizce güldümParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.mantıklı cevap
Örneğin; 3 yıldız kahverengi rütbeli biri sadece 2 yıldız kahverengi ve üstü birinden KP alabilir.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
3 hesap kurMOTUN yazdı: ↑28 Kas 2017 11:42Onun da çözümü var. Nasıl 10 seviye fark olunca KP, TP vb. gelmiyorsa Şan değerleri arasında uçurum varsa daha az KP gelebilir veya hiç gelmeyebilir.LadyGAGA yazdı: ↑28 Kas 2017 11:33Sebepsizce güldümParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.mantıklı cevap
Örneğin; 3 yıldız kahverengi rütbeli biri sadece 2 yıldız kahverengi ve üstü birinden KP alabilir.
1) * Mavi
2) ** Mavi
3) *** Mavi
Ne zaman az kp gelmeye basladi bir ustundekine gec tertemiz kp kas.

Bence tam tersi kestikçe kp si şanı gidecek zaten 1500 kp yapıp rütbe kasıyorlar, 1500 kp bitince kasamıcak tekrar, diğer türlü karizma geldikçe kesiyor adamın kaybettiği birşey yok.Parlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Ben yazıcaktımLahza yazdı: ↑28 Kas 2017 13:28Bence tam tersi kestikçe kp si şanı gidecek zaten 1500 kp yapıp rütbe kasıyorlar, 1500 kp bitince kasamıcak tekrar, diğer türlü karizma geldikçe kesiyor adamın kaybettiği birşey yok.Parlementxx yazdı: ↑28 Kas 2017 11:11Naylon kpcilere update gelir öyleLahza yazdı: ↑27 Kas 2017 17:19 Klan savaşlarıyla ilgili benim önerim karizma sisteminin kaldırılması olur, kesen oyuncu kp ve şan kazanır, kesilen oyuncu kp ve şan kaybeder bunun miktarını çeşitli testlerle belirlerler, karizma sistemi mantıksız geliyor bana 50 karizmanın altına düşünce savaşmak gelmiyor içimden.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
kesinlikle rütbe sistemi usko örnek olarak yapılabılır rütbeler aylık sıralamasına göre hakedenlere verilmeli bu şekilde aktif şekilde bir savasma sistemi olur oyun heyacanını korur