Derslerinden Geri Kalmasını Kesinlikle İstemiyorum, Bu Yüzden Devir Teslim Töreni İle Yetkiyi Alıyorum
HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Arkadaşlar Artık Bu ve Benzeri Konuları Devam Ettirmek İçin Emre'den Tam Yetki Aldım...
Derslerinden Geri Kalmasını Kesinlikle İstemiyorum, Bu Yüzden Devir Teslim Töreni İle Yetkiyi Alıyorum
Konuyu Hazırladıktan Sonra Bana Danışman Şartıyla !!!HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Artık Bu ve Benzeri Konuları Devam Ettirmek İçin Emre'den Tam Yetki Aldım...
Derslerinden Geri Kalmasını Kesinlikle İstemiyorum, Bu Yüzden Devir Teslim Töreni İle Yetkiyi Alıyorum![]()
Tam Yetki Sende (Bitirdikten Sonra Yolla Msn'den Okumalıyım)
NOT: Çarları Silmedim Diye Para ve İtemlere Çökme Gafletinde Bulunma :mrgreen:
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
GHOSEN yazdı:Konuyu Hazırladıktan Sonra Bana Danışman Şartıyla !!!HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Artık Bu ve Benzeri Konuları Devam Ettirmek İçin Emre'den Tam Yetki Aldım...
Derslerinden Geri Kalmasını Kesinlikle İstemiyorum, Bu Yüzden Devir Teslim Töreni İle Yetkiyi Alıyorum![]()
![]()
Tam Yetki Sende (Bitirdikten Sonra Yolla Msn'den Okumalıyım)
NOT: Çarları Silmedim Diye Para ve İtemlere Çökme Gafletinde Bulunma :mrgreen:
Tamam Bitince Yollarım Ama Para ve İtem Konusunda Herhangi Bir Garanti Veremem :mrgreen:
Kardeşim artık senin konularını arar oldum
Çok aydınlatıcı ve bilgi verici konular gerçektende ilg, çekiyor. Başarılar dilerim yenilerini bekliyorum..
SAYGILARIMLA

SAYGILARIMLA

єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
guncell
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
senhar15 yazdı:guncell
''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim
bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanıGHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim![]()
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Daha ismini aynı bu cidden emek hırsızlığı ve ayıptır.fenomen yazdı:bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanıGHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim![]()
Konuyu gördüğümde bir umut almıştı içimi fakat okuduktan sonra o adama cidden çok kızdım bayağı şey yazacaktım da forumdan uyarı almak istemiyordum :!: :evil:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı