dediğini bende düşündüm aslında ama o zamanda adam bulamayınca millet gb ye giremez. mesela 3 kişi lp kasmak için sığınak atamaz duruma gelir. bu da oyuncuları isyan ettirir. ama dediğin tabikide mantıksız değil. "bu grup bölgesine girmek için her sınıftan en az 1 adet karakter bulundurmak zorunludur!" ibaresi olursa giremeyenler içinde bir şans oluşturulmuş olur.cepni yazdı: ↑27 Kas 2017 06:20 Esselamu aleykum hayırlı sabahlar
Tılsım sistemine asla laf etmem Tılsım sistemini çok beğendim hol bölgesini çok beğendim zaten biz ister beğenelim ister beğenmeyelim onlar bu düzeni kurdu alışacaksınız der gibisinden tavır içerisindeler lakin kızmıyorum.
Fakat herşeyin bir çaresi var grup bölgesine savaşçı almıyorlar doğru almıyorlar ve yanlış bir davranış hem item alamıyorlar hem şifaya çalışıyorlar yani boşa iksir içiyorlar
Benim çözüm diye gösterdiğim şey çok basit grubu bölgeye sokmak isteyenlerin karşısına bir yazı çıkacak
Grubunuzda her sınıftan iki karakter olmazsa bu grup bölgelerine giremezsiniz!
Bence yeterli ve güzel bir çözüm ama onlar isterse daha güzelini yapabilirler fakat ne menem iştir ciddi manada çok soğuduk.
Savaşcı Ve Grup Bölgeleri
Re: Savaşcı Ve Grup Bölgeleri
savaşçının bölgeye girmesi zor olabilir ama item alması kesin gibi birşey bence savascı en kolay full olabilen karakterdir
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Junonun fiziksel hasari %30 artarsa ya seve seve yada kotu sekilde tankla girmek zorunda kalirlar cozum buCatalyze yazdı: ↑05 Ağu 2017 12:24 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar
Bir Savaşcı kullanıcı olarak yaşadığım sorunu dile getirmek istiyorum.Başlıkta da belli olduğu gibi sorunum grup bölgeleri.Savaşcıyı 49a kadar kastım buraya kadar her şey normal.Bu savaşcının gelişmesi lazım elbette ilk iş sığınak.Geçiyorsun mısır çarşısına şalterci olarak alıyorlar bu şekilde sığınağı tamamladın diyelim.Bundan sonrası ? Savaşcı sığınağı tamamladıktan sonra daha ilerisine gidemiyor migratta iş yapamıyor ofansta olsa tankta olsa bir işlevi olmuyor.Y2 ler savaşcının yaptığını kat kat daha iyi
şekilde yapabiliyor.Grup bölgelere giren Y2 lere ne kadar rica edip tatlı dille anlatsanda boş , grup hep dolu oluyor.Migratı tamamlayamadan Çemberlitaşa girmesi zaten çevresi yoksa neredeyse imkansız.Migratı tamamlasa hiç yoktan evo set ve evo zırh ile bir şekili olacağından Çemberlitaşa alınması bir nebze de olsa kolay oluyor.Fakat sorun Migratı Tamamlamak.Para ile girmeyi denesen bölge başı 5m isteyenler oluyor.Full Yücelen Bir Savaşcının 5m Kasması için 1 gün boyunca yer altında karacinlerle boğuşması gerekiyor.Maden çek diyenler olacaktır elbet.Eminönü gibi bir sunucuda madenler zaten boş kalmıyor.Bir Savaşcı Bu Şekilde Migratı Nasıl Tamamlayabilir Size soruyorum ?

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
3 kisilik grup şartına her sınıftan 1 karakterle şeklinde olması mantıklı en azından.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Arkadaşlar, oyunu birilerine muhtaç edecek düşüncelerinizi bi kenara çekin de...
Ben Kenan, Junon, GMB X, Gaffar Bey kesimlerine her zaman 2+2+2 Gruplarla gidiyorum. Çünkü hem çök kolay item atıyor. Hem de asıl sebebi şu: Oyuncularla sohbet edecek zamanı buluyorum. Komik anlar yaşayabiliyorum. Kahramanlıklar yapabilip grubu kurtarabiliyorum. Ama oyunu hunharca güç gösterisi yapmak için oynayanlar bunları tercih etmiyor bu tabiki de onların fikri saygı duyacaksınız. Bir süre sonra elbette kendiniz gibi dostlar edinip bölgelere girebilirsiniz. İyi forumlar.
Ben Kenan, Junon, GMB X, Gaffar Bey kesimlerine her zaman 2+2+2 Gruplarla gidiyorum. Çünkü hem çök kolay item atıyor. Hem de asıl sebebi şu: Oyuncularla sohbet edecek zamanı buluyorum. Komik anlar yaşayabiliyorum. Kahramanlıklar yapabilip grubu kurtarabiliyorum. Ama oyunu hunharca güç gösterisi yapmak için oynayanlar bunları tercih etmiyor bu tabiki de onların fikri saygı duyacaksınız. Bir süre sonra elbette kendiniz gibi dostlar edinip bölgelere girebilirsiniz. İyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI