Developerların üşengeçliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Developerların üşengeçliği

Mesaj gönderen movie »

HeraCross yazdı: 27 Kas 2017 01:48 Başlık ''Developerların üşengeçliği'' sence hangi kategoriye giriyor bu?
Eleştirimi mizah ile harmanlayarak belirttiğimi düşünüyorum.
Fakat tek bir şey söylemeden de geçemeyeceğim. Bir bayrak simgesini neden yapmamıştır geliştiriciler sence? Oyun motoru mu izin vermedi yazılımsal bir sıkıntı mı vardı yoksa ne ? Bunu "üşengeçlikten" başka bir şey ile açıklayamazsın. Eğriye eğri doğru doğru vesselam.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
HeraCross
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen HeraCross »

movie yazdı: 27 Kas 2017 02:16
HeraCross yazdı: 27 Kas 2017 01:48 Başlık ''Developerların üşengeçliği'' sence hangi kategoriye giriyor bu?
Eleştirimi mizah ile harmanlayarak belirttiğimi düşünüyorum.
Fakat tek bir şey söylemeden de geçemeyeceğim. Bir bayrak simgesini neden yapmamıştır geliştiriciler sence? Oyun motoru mu izin vermedi yazılımsal bir sıkıntı mı vardı yoksa ne ? Bunu "üşengeçlikten" başka bir şey ile açıklayamazsın. Eğriye eğri doğru doğru vesselam.
Buna varana kadar birçok şey var hocam.Ama bana göre bu yanlış bir konu.Her neyse daha fazla uzatmak istemiyorum.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cepni »

Lahza yazdı: 26 Kas 2017 23:55 1 seviye kıyafetle 49 seviye şaheser kıyafetlerin çanta görüntülerinin aynı olması, çantadan kasaya, kasadan çantaya, çantadan npcye eşya aktarımlarının (hiçbir oyunda görmediğim kadar) zahmetli olması, şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Haklısın geçenlerde kanpençeye mor balyoz sattım nedeni normal balyoz sandım çanta kalabalıktı ve balyozumu 3 ay sonra verdiler :relaxed:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

yaratıkları boyayıp farklı lwlde farklı haritalara koyma her oyunda var. en kaliteli oyun bile bunu yapıyor. yeni yaratık dizaynı yerine yaratıkları civciv gibi boyayıp farklı maplere salıyorlar. :D çanta konusunda kayıpsız %100 haklısın. şaheserle 1 lwl itemin envanterdeki simge görüntüsü aynı. bu yüzden eşya iade taleplerinde büyük oranda artışlar söz konusu. :D oyunun arayüzü ve pencereleri (envanter, karakter, üretim vb.) milattan önce 200 lü yıllara ait gibi. :D bari oyunda yenilik yapmıyorsun arayüzünde değişiklik yap ta daha yakışıklı olsun dimi yani. :D neyse şaka bir yana bende naçizane eleştirimi yapmak istedim. iyi forumlar herkese.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yeni grafiker bunlarin ustesinden gelir
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

CIZIK yazdı: 27 Kas 2017 02:14 Arkadaşın Listesine ek olarak Kıytırık klan bayraklarının çok degerli, Türk bayragınınsa çok degersiz olması (sadece 1) eklenebilir.
Ne alaka ?
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Serinplay yazdı: 27 Kas 2017 10:11 Ne alaka ?
Resim
2 sinede deger verilmiş, ha türk bayragı herkezindir herkez ulaşabilsin diye 1 verildi diyen çıkabilir işte orada yapımcının üşengeçligine ekstra kafasının basmadıgıda anlaşılır çünkü herkez ulaşabilsin ama anlam yüklenmesin diyerek 0 verilmesi gerekir
ozaman kabul edilebilir ama sen ona 1 degeri verirsen senin degerin bu anlamı yüklenir. Teknik olarak bir objeye 0 degeri atamak 1 degeri atamaktan zor olabilir çünkü herşeyin bir degeri oldugu düzende sisteme degeri olmayan birşey tanımlamak hem daha zor hemde oyunda kararsızlıklara neden olabilir developerin üşengeçligide zaten buradadır (Neden 0 la ugraşayımki bas 1 i gitsin)
Aksine bayraga öyle ard niyetli bir terbiyesizlikte onu yapanı düdük gibi öttürecek çok kişi tanıyorum. :rage:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

CIZIK yazdı: 27 Kas 2017 02:14 Arkadaşın Listesine ek olarak Kıytırık klan bayraklarının çok degerli, Türk bayragınınsa çok degersiz olması (sadece 1) eklenebilir.
Ona bakarsan Türk bayrağına parayla değer biçemeyiz. Resmi bayramlarda kullanılan bayraklardan eklemişler oyuna ve oyunun grafiklerine göre de çok kötü durmuyor.Herkesin alabilmesi için fiyatının 1 olması tamamen formaliteden olsa gerek.
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

CIZIK yazdı: 27 Kas 2017 12:47
Serinplay yazdı: 27 Kas 2017 10:11 Ne alaka ?
Resim
2 sinede deger verilmiş, ha türk bayragı herkezindir herkez ulaşabilsin diye 1 verildi diyen çıkabilir işte orada yapımcının üşengeçligine ekstra kafasının basmadıgıda anlaşılır çünkü herkez ulaşabilsin ama anlam yüklenmesin diyerek 0 verilmesi gerekir
ozaman kabul edilebilir ama sen ona 1 degeri verirsen senin degerin bu anlamı yüklenir. Teknik olarak bir objeye 0 degeri atamak 1 degeri atamaktan zor olabilir çünkü herşeyin bir degeri oldugu düzende sisteme degeri olmayan birşey tanımlamak hem daha zor hemde oyunda kararsızlıklara neden olabilir developerin üşengeçligide zaten buradadır (Neden 0 la ugraşayımki bas 1 i gitsin)
Aksine bayraga öyle ard niyetli bir terbiyesizlikte onu yapanı düdük gibi öttürecek çok kişi tanıyorum. :rage:
Üşengeçlikle ne alakası var. Şuan çık en yakın kırtasiyeden türk bayrağını 1 lira gibi belki daha ucuza alabilirsin. bilmiyorum fiyatını ama çok pahalı olmasa gerek. Böyle ucuza alınınca değeri ucuz mu olmuş oluyor. Takıldığınız yere bakın. Kesinlikle develoverların üsengeçlikle yada art niyetle yaptığını düşünmüyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

ozaman alın kırtasiyeden lodos bayragı sallayın :grinning:
Resim