Genel Sorun Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bakkal

Re: Genel Sorun Hk.

Mesaj gönderen camalokko06 »

RazielBlack yazdı: 19 Kas 2017 03:59
camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:54 savaşçı bir karakter açtım,üşenmedim görev yapa yapa 49 yaptım kastım falan bi dünya uğraştım,,neyse 49 olduk bölgelere girelim dedim 1 hafta oldu ne bir kenana girebildim ne junona ne gaffara.birileri x e tank giriyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı junona birileri adam arıyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı,la ben kendim kurayım bari dedim:2 y2 2 şifaa buldum kendim dahil 5 son birini aldım tam giricektim ki hoooop oyun dondu,sonra bu olay oyun çöktü. benim kaderime benim bahtıma mı arkadaş bu :D :D
Sigara sağlığa zararlıdır şeklinde yazalım kötü örnek olmayalım kullanmayanlara. ( senin için yakıyorum bir dal da )
o y2 lerin her birini bulduğumda sevinçten 1 dal yaktımdı,şifaların 2 sine 1 dal,oyun bi çöktü paket bitti :D
-Ticaret bizim işimiz-
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maskoff »

Naveran yazdı: 19 Kas 2017 03:44 Selam Arkadaşlar

Yapılan kontrollerde oyuna ve resmi web sitemize erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.

İyi forumlar
Ne zaman problem giderilecek ona göre beklemeyelim :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Güncelleme falan geldiği yok tabi, ama ekibin oyunculara karşı mahçubiyetini karşılamak amacıyla Gorgar tarafından bir küçük ukte daha paylaşılacağına inanıyorum.
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RazielBlack »

camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 04:01
RazielBlack yazdı: 19 Kas 2017 03:59
camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:54 savaşçı bir karakter açtım,üşenmedim görev yapa yapa 49 yaptım kastım falan bi dünya uğraştım,,neyse 49 olduk bölgelere girelim dedim 1 hafta oldu ne bir kenana girebildim ne junona ne gaffara.birileri x e tank giriyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı junona birileri adam arıyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı,la ben kendim kurayım bari dedim:2 y2 2 şifaa buldum kendim dahil 5 son birini aldım tam giricektim ki hoooop oyun dondu,sonra bu olay oyun çöktü. benim kaderime benim bahtıma mı arkadaş bu :D :D
Sigara sağlığa zararlıdır şeklinde yazalım kötü örnek olmayalım kullanmayanlara. ( senin için yakıyorum bir dal da )
o y2 lerin her birini bulduğumda sevinçten 1 dal yaktımdı,şifaların 2 sine 1 dal,oyun bi çöktü paket bitti :D
:D en azından pozitif bir enerjin var gibi görünüyor zorlanmazsın çevre edinmekte
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen maskoff »

turkoxHAMSTER yazdı: 19 Kas 2017 04:03 Güncelleme falan geldiği yok tabi, ama ekibin oyunculara karşı mahçubiyetini karşılamak amacıyla Gorgar tarafından bir küçük ukte daha paylaşılacağına inanıyorum.
Gorgarın yazdığına göre daha yapıyorlar yeni bölgeyi ancak test anından bir foto video paylaşırsa kurtarır bu durumu :grinning:
Kullanıcı avatarı
aaeerr
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen aaeerr »

Hadi bakalım arkadaşlar neler olacak, umarım şaşırır ve beğeniriz sonucu. Şu saatte heyecanlandım ya bunlar olunca :D
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

" Beklenmedik bir teknik arıza " var diyorlar. Sizler bunu güncellemeye bağlıyorsunuz, gülümsüyor...

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Selam arkadaşlar oyuna girilmiyor güncelleme mi geldi acaba....
Bi bitmedinizz 😂😂👊👊
Sunucular çöktü güncelleme falan yok elektrikçi çağırdık bakıyor şuan
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
sumuklubocekkk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sumuklubocekkk »

az kaldı liste geliyor en azından şu an =)
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen maskoff »

Elwing'te geldi bakalım ne açıklama yapacak :grinning:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön