Genel Sorun Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Re: Genel Sorun Hk.

Mesaj gönderen NISAO »

Naveran yazdı: 19 Kas 2017 03:44 Selam Arkadaşlar

Yapılan kontrollerde oyuna ve resmi web sitemize erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.

İyi forumlar
ağlayabiliriz ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Naveran yazdı: 19 Kas 2017 03:44 Selam Arkadaşlar

Yapılan kontrollerde oyuna ve resmi web sitemize erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.

İyi forumlar
Teknik ekip şuan karaköyde son testleri yapıyor iletmeyin boşa )).
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bakkal

Mesaj gönderen camalokko06 »

Güncelleme gelirse şuan maden fiyatlaarı uçabilir oh ne güzel bol bol topladımdı :D
-Ticaret bizim işimiz-
sumuklubocekkk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sumuklubocekkk »

camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:49 Güncelleme gelirse şuan maden fiyatlaarı uçabilir oh ne güzel bol bol topladımdı :D
Gelir gelir sabaha gelecek diyo açıklama yaptı adam baksana kardeş.
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası

savaşçı bir karakter açtım,üşenmedim görev yapa yapa 49 yaptım kastım falan bi dünya uğraştım,,neyse 49 olduk bölgelere girelim dedim 1 hafta oldu ne bir kenana girebildim ne junona ne gaffara.birileri x e tank giriyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı junona birileri adam arıyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı,la ben kendim kurayım bari dedim:2 y2 2 şifaa buldum kendim dahil 5 son birini aldım tam giricektim ki hoooop oyun dondu,sonra bu olay oyun çöktü. benim kaderime benim bahtıma mı arkadaş bu :D :D
-Ticaret bizim işimiz-
Kullanıcı avatarı
hergele974
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Beklenen An Geldimi Acaba

Mesaj gönderen hergele974 »

Evet arkadaşlar Bugun beklenen an gelmıs olabılır oyun için uğraşan arkadaşlar bugunu seçtiler galiba öle gözüküyo.. :') :') :')
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası

sumuklubocekkk yazdı: 19 Kas 2017 03:52
camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:49 Güncelleme gelirse şuan maden fiyatlaarı uçabilir oh ne güzel bol bol topladımdı :D
Gelir gelir sabaha gelecek diyo açıklama yaptı adam baksana kardeş.
okudum şakasına yazdım başkan :D
-Ticaret bizim işimiz-
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:54 savaşçı bir karakter açtım,üşenmedim görev yapa yapa 49 yaptım kastım falan bi dünya uğraştım,,neyse 49 olduk bölgelere girelim dedim 1 hafta oldu ne bir kenana girebildim ne junona ne gaffara.birileri x e tank giriyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı junona birileri adam arıyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı,la ben kendim kurayım bari dedim:2 y2 2 şifaa buldum kendim dahil 5 son birini aldım tam giricektim ki hoooop oyun dondu,sonra bu olay oyun çöktü. benim kaderime benim bahtıma mı arkadaş bu :D :D
Üzüldüm Senın İcin :grinning: Oyundakı ISMINI SÖYLERSEN YARDIMCI OLABILIRIM
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RazielBlack »

camalokko06 yazdı: 19 Kas 2017 03:54 savaşçı bir karakter açtım,üşenmedim görev yapa yapa 49 yaptım kastım falan bi dünya uğraştım,,neyse 49 olduk bölgelere girelim dedim 1 hafta oldu ne bir kenana girebildim ne junona ne gaffara.birileri x e tank giriyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı junona birileri adam arıyodu oraya gideyim dedim grup dağıldı,la ben kendim kurayım bari dedim:2 y2 2 şifaa buldum kendim dahil 5 son birini aldım tam giricektim ki hoooop oyun dondu,sonra bu olay oyun çöktü. benim kaderime benim bahtıma mı arkadaş bu :D :D
Sigara sağlığa zararlıdır şeklinde yazalım kötü örnek olmayalım kullanmayanlara. ( senin için yakıyorum bir dal da )
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası

BirGaripYolcu yazdı: 19 Kas 2017 03:56
Üzüldüm Senın İcin :grinning: Oyundakı ISMINI SÖYLERSEN YARDIMCI OLABILIRIM
ULUS ve IxVATANxI adlı karakterleri kullanıyorum başkan,savaşçıyı yeni açtım fazlaca acemiyim,gaffara bulaşmıyorum o yüzden oyunda sinnirleri dolu insan çok,daha çok junon ve kenan için uğraşıyor idim ama hazır konu açılmışken,aşırı bir gaddarlık var oyunda kimse yardımcı olmaya çalışmmıyor ki bende büyücü kulanıyorum bölgelere epey de girdim de sistem mi değişti oyun içi kişiler mi bozdu bilemedim
-Ticaret bizim işimiz-
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön