Galahar yazdı: ↑17 Kas 2017 12:42Evet şimdiden başladı sanırım o hastalık dün 3-4 saat cin 1-2 saat fareadam kestim sırf birşeyler düşürebilmek için sunucuda zaten kimsede item yokParlementxx yazdı: ↑16 Kas 2017 23:06320 PARÇA 1 49 OYUNDAKİ BÜTÜN SAVAŞÇI ÇİFT İTEMLERİ MEVCUT HER ÇEŞİT SET HALİNDE TOPLAMAM BAYA Bİ PARA VE ZAMAN ALDI.BU İŞE BULAŞMA DERİM HASTALIK GİBİGalahar yazdı: ↑16 Kas 2017 19:06Anladım teşekkür ederim zaten beyazköşk te istediğim itemleri günlerce bulamıyorum sunucu değiştirmenin vakti geldiMobilSorun78 yazdı: ↑16 Kas 2017 19:01Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi 'koleksiyoner'lik parçaların piyasası olmaz, satan kişinin tekelinde olur ki dediğin eski hermen sermen kütük'te öyle piyasada çok bulunan bir kütük değil.Aklında nasıl bir fiyat varsa o fiyattan başlat satış işini, pazarlığa kadar iner zaten olay.
Kütük yaran piyasası hk.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kütük yaran piyasası hk.
Sunucuda bol miktarda var fakat oyuna giren yok
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
1-9 arasi ugrasilmayacak kadar sıkıcı.Galahar yazdı: ↑17 Kas 2017 12:42Evet şimdiden başladı sanırım o hastalık dün 3-4 saat cin 1-2 saat fareadam kestim sırf birşeyler düşürebilmek için sunucuda zaten kimsede item yokParlementxx yazdı: ↑16 Kas 2017 23:06320 PARÇA 1 49 OYUNDAKİ BÜTÜN SAVAŞÇI ÇİFT İTEMLERİ MEVCUT HER ÇEŞİT SET HALİNDE TOPLAMAM BAYA Bİ PARA VE ZAMAN ALDI.BU İŞE BULAŞMA DERİM HASTALIK GİBİGalahar yazdı: ↑16 Kas 2017 19:06Anladım teşekkür ederim zaten beyazköşk te istediğim itemleri günlerce bulamıyorum sunucu değiştirmenin vakti geldiMobilSorun78 yazdı: ↑16 Kas 2017 19:01Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi 'koleksiyoner'lik parçaların piyasası olmaz, satan kişinin tekelinde olur ki dediğin eski hermen sermen kütük'te öyle piyasada çok bulunan bir kütük değil.Aklında nasıl bir fiyat varsa o fiyattan başlat satış işini, pazarlığa kadar iner zaten olay.
9-19 arasi mezarliktaki olulerden kasabilirsin.
19-29 arasi kitabe ve philiteos salonu.
29-39 arasi tuftufcu cin ve loxecuslarda kas.
Onerdigim yerler senin icin en ideal yerler aksi halde bosa ugrastiriyor.

sancakta birsürü kütük yaran var hatta birtanede bende var.
sunucu transferi gelir gelmez sancağada kütük yaranlar gelmeye başladı.
diğer serverlerdede eminim vardır.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Deneyeceğim teşekkürlerParlementxx yazdı: ↑17 Kas 2017 17:001-9 arasi ugrasilmayacak kadar sıkıcı.Galahar yazdı: ↑17 Kas 2017 12:42Evet şimdiden başladı sanırım o hastalık dün 3-4 saat cin 1-2 saat fareadam kestim sırf birşeyler düşürebilmek için sunucuda zaten kimsede item yokParlementxx yazdı: ↑16 Kas 2017 23:06320 PARÇA 1 49 OYUNDAKİ BÜTÜN SAVAŞÇI ÇİFT İTEMLERİ MEVCUT HER ÇEŞİT SET HALİNDE TOPLAMAM BAYA Bİ PARA VE ZAMAN ALDI.BU İŞE BULAŞMA DERİM HASTALIK GİBİGalahar yazdı: ↑16 Kas 2017 19:06Anladım teşekkür ederim zaten beyazköşk te istediğim itemleri günlerce bulamıyorum sunucu değiştirmenin vakti geldiMobilSorun78 yazdı: ↑16 Kas 2017 19:01
Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi 'koleksiyoner'lik parçaların piyasası olmaz, satan kişinin tekelinde olur ki dediğin eski hermen sermen kütük'te öyle piyasada çok bulunan bir kütük değil.Aklında nasıl bir fiyat varsa o fiyattan başlat satış işini, pazarlığa kadar iner zaten olay.
9-19 arasi mezarliktaki olulerden kasabilirsin.
19-29 arasi kitabe ve philiteos salonu.
29-39 arasi tuftufcu cin ve loxecuslarda kas.
Onerdigim yerler senin icin en ideal yerler aksi halde bosa ugrastiriyor.
Eski hermen sermen kütük reçetesi satabilirim. Tekliflere açığım yer Anka.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Şekil için meteor efsunluyu bedavadan bulabilirsin diye düşünüyorum