Yıllardır teşkilat sunucusunda olan bir arkadaşın hikayesi.
Bece adlı karakter. Sonradan öğrendiğime göre yıllardır bu sunucudaymış, hiç kimse ile konuşmaz tanışmazmış. Bir gün 1 level çar açtım kasayım dedim. Aklıma nerden geldiyse Bece'ye pm attım. Konuşmayı bilmeyen adam 40 level e kadar tüm görevlerimi yapıp kasmıştı ve bunu unutmayacağım dedim. Aradan aylar geçti lonca sahibi oldum. İyi bir insan her zaman sözünü tutar. Bece'yi sığınaklara götürmeye başladım ilk başta şansı yerinde olmalıydı ki 2 3 girişte dizdi. Sonra migrat turları yaptık ama maalesef ki 20 girişin hiç birinde item aldıramadık. Adam konuşmuyor zaten çok zor oldu migrat görevlerini yapıp Çemberlitaş'a sokmak son 1 haftadır her akşam lonca olarak GMB X kesimine götürdük ve şükür ki bu akşam yüzümüz gülerek ayrıldık ;=)
Teşkilatta savaşırken sürekli çifteyle savaşlarda görürdüm onu, skill felan nadir kullanıyordu. Bir zamandan sonra dalmamaya başladım. Ne tür bir manyak olduğunu hiç çözemedim onun. Böyle şeyler görmek güzel.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
jerrymaquire yazdı: ↑15 Kas 2017 23:06Teşkilatta savaşırken sürekli çifteyle savaşlarda görürdüm onu, skill felan nadir kullanıyordu. Bir zamandan sonra dalmamaya başladım. Ne tür bir manyak olduğunu hiç çözemedim onun. Böyle şeyler görmek güzel.
Bi defansif ona balyozla süpürme vuruyordu, o cifteyle olduğu yerde spaceliyordu . Namı diğer çifteci reis .