Forum Yöneticilerinin Aktifsizliği
Forum Yöneticilerinin Aktifsizliği
Bilmem fark ettiniz mi, son günlerde başta GM AFRASiYAB olmak üzere, yönetici, forum yetkilisi vs vs hiç biri doğru düzgün forumda aktif değiller, neredeyse hiç girmiyorlar, bazen hızlı desteğe sabah açılan konu gece oluyor cevaplanmamış oluyor, hayır mı şer mi bilmem ama, umarım yoğun bir test süreci içerisindelerdir.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Oyun Yöneticilerinin Aktifsizliği
Eğer üniversite okuyorlarsa ( büyük ihtimal okuyorlar) vizelerinden dolayı da giremiyorlardır.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
İş, güç derken anca. Arkadaşımızın dediği gibi vizeler olabilir göründüğü kadar kolay değil.
kedi
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Kolay bir iş değil tabii bu.Vakit ayırmak gerekiyor ama o vakit her zaman bulunamayabiliyorda.
Never beleive someone who tells who they are.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Özellikle AFRASİYAB uzun zamandır yok, 1 hafta olacak. Test süreci olsaydı sanırım girerdi. Arkadaşların dediği gibi vizeleri vardır. İnşallah ayrılması gibi bir durum yoktur ortada.Lahza yazdı: ↑15 Kas 2017 13:44 Bilmem fark ettiniz mi, son günlerde başta GM AFRASiYAB olmak üzere, yönetici, forum yetkilisi vs vs hiç biri doğru düzgün forumda aktif değiller, neredeyse hiç girmiyorlar, bazen hızlı desteğe sabah açılan konu gece oluyor cevaplanmamış oluyor, hayır mı şer mi bilmem ama, umarım yoğun bir test süreci içerisindelerdir.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Forum Yöneticilerinin Aktifsizliği
Bende fark etmiştim sorucaktım benden önce davrandınız sanırım işler veya üniversite dolayısı ile giremiyorlar.Lahza yazdı: ↑15 Kas 2017 13:44 Bilmem fark ettiniz mi, son günlerde başta GM AFRASiYAB olmak üzere, yönetici, forum yetkilisi vs vs hiç biri doğru düzgün forumda aktif değiller, neredeyse hiç girmiyorlar, bazen hızlı desteğe sabah açılan konu gece oluyor cevaplanmamış oluyor, hayır mı şer mi bilmem ama, umarım yoğun bir test süreci içerisindelerdir.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
AFRASiYAB hasta sanirim.Yada isleri var universite ogrencisi oldugunu dusunmuyorum.
Burdan Gecmis Olsun dileklerimi ileteyim.
Burdan Gecmis Olsun dileklerimi ileteyim.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Ben buradayken de onları görmediğim için beni etkilemeyen durum