eskiden item değiştirmemi vardı saçma olaylar.
bunca değişimden sonra iksir içilmemesine şaşırıyorum.
BÜYÜCÜ WS
Re: BÜYÜCÜ WS
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
2 tarz ws var
Normal : Depar kanatma sars iksir yasak
Turnuva tarzı : Depar ayi yasak
Turnuva ws si atan cok az kisi var

- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Hocam ws ile alakalı o. Örneğin:movie yazdı: ↑14 Kas 2017 15:57Peki niye farabi karakürk farabi shen ? Bu dediğin için tek item farabi de iş görür. Oyunda bakıyorum farabi solucan yada karakürk sete 200-300 m fiyat biçenler var. İnsan gerçekten hayret ediyor![]()
Ben ve sen OkO yapıyoruz. Savaşa farabi shen set ile başlıyorum canını 60 a indiriyorum, muhtemelen sende o zamana kadar canımı 20 civarı bişey bırakıyorsun sonra sana zihin atıp oturuyorum(Meditasyon 15 puan şeklinde). Canım 50-60 arası bişey oluyor, sonra ben Kıyamet itemleri giyince canım 90 a çıkıyor. Seni öldürmek çok kolay oluyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Eski oyuncular bilir bunun mantığını aslında, savaşçı vs lerinde kudret veren eşyalarla vs ye başlanır sonradan diğer eşyalar giyilerek kudret fullenirdi, wsler şimdiki gibi 5 saniyede bitmediği için kudret önemliydi .. Düz mantık Farabi eşyaların mantığıda can fullemek.
O dediğin o kadar fark etmez ki farabi itemler ne kadar enerji veriyor sanki.yun1010 yazdı: ↑14 Kas 2017 18:39Hocam ws ile alakalı o. Örneğin:movie yazdı: ↑14 Kas 2017 15:57Peki niye farabi karakürk farabi shen ? Bu dediğin için tek item farabi de iş görür. Oyunda bakıyorum farabi solucan yada karakürk sete 200-300 m fiyat biçenler var. İnsan gerçekten hayret ediyor![]()
Ben ve sen OkO yapıyoruz. Savaşa farabi shen set ile başlıyorum canını 60 a indiriyorum, muhtemelen sende o zamana kadar canımı 20 civarı bişey bırakıyorsun sonra sana zihin atıp oturuyorum(Meditasyon 15 puan şeklinde). Canım 50-60 arası bişey oluyor, sonra ben Kıyamet itemleri giyince canım 90 a çıkıyor. Seni öldürmek çok kolay oluyor.
parlatılmış asa dahail 8 parça farabi yapabilirsin. 8*239=1912 hadi düz hesap 2000 diyelim. Büyücünün enerjiside düz 12 bin diyelim. Farabi itemleri takarsan 14 bin enerjin olur. Farabi ile %60 enerjin farabisiz %70'e denk gelir. %10 enerji için o kadar set diz, silahı parlat, vsye neredeyse sıfır hasar ile başla, bilemiyorum altan bana çok mantıklı gelmedi.
Everything is about math just math
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Sen bide bunu otururken hesapla. Örneğin 1200 yerine 1400 hp geliyor. 3 defa otursan 600 hp kar. Zaten canın 2 bin artmıştı 2600 hp ekstra. Dediğin gibi pek iş görmüyor ama sağlam taktik.movie yazdı: ↑14 Kas 2017 19:15O dediğin o kadar fark etmez ki farabi itemler ne kadar enerji veriyor sanki.yun1010 yazdı: ↑14 Kas 2017 18:39Hocam ws ile alakalı o. Örneğin:movie yazdı: ↑14 Kas 2017 15:57Peki niye farabi karakürk farabi shen ? Bu dediğin için tek item farabi de iş görür. Oyunda bakıyorum farabi solucan yada karakürk sete 200-300 m fiyat biçenler var. İnsan gerçekten hayret ediyor![]()
parlatılmış asa dahail 8 parça farabi yapabilirsin. 8*239=1912 hadi düz hesap 2000 diyelim. Büyücünün enerjiside düz 12 bin diyelim. Farabi itemleri takarsan 14 bin enerjin olur. Farabi ile %60 enerjin farabisiz %70'e denk gelir. %10 enerji için o kadar set diz, silahı parlat, vsye neredeyse sıfır hasar ile başla, bilemiyorum altan bana çok mantıklı gelmedi.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- BJERQSEN
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Full Magazine
Kardeşim farabi olayı tamamen boş iş ben çantamı neden onlarla doldurayım yıllardır iddali vs atıyorum direnç itemlerin zaten tılsımlı vs de giyilmesine gerek yok ha tılsımsız vs de kullanırsın orası ayrı neden kullanırsın onu da söyleyim fiziği bozduktan sonra veya daha önce yan hasar almamak için
ŞAHMERANb
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk