Tılsım ??
Tılsım ??
Merhaba tılsım almayı düşünüyorum.Fakat güncelleme geliceği yönünde haberler var.Oyunda tılsım yatırım yapmalımıyım ? Ön görüsü olan varmı? tılsımların değeri düşebilirmi yeni gelecek güncelleme zamanında 39 lvl zamanında böyle bir hata yapmıştım mazgeyum eşyalar aldım kütük aldım gözlük aldım 39 seviye hepsi değerini kaybetti 49 lvl gelince değerini kaybedermi teşekkür ederim iyi forumlar.
Re: Tılsım ??
Tılsım olmadan nereye kadar gidebilirsin ki ? Tılsımı mecburen alacaksın ve sefasını da süreceksin.Eşyalar gibi tılsımların değer kaybedeceğini sanmıyorum.
En son Serinplay tarafından 11 Kas 2017 21:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yatırım amaçlı düşünüyorsan almamanı öneririm. En büyük yatırım nakit bulundurmaktır çantanda.
Karakterlerinde ömenli tılsım eksikleri var ise de mutlaka tamamlaman gerekir.
Karakterlerinde ömenli tılsım eksikleri var ise de mutlaka tamamlaman gerekir.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Şuan için değerini kaybetmesi söz konusu değil.
Tabi elbet bir gün yeni birşeyler sunulması halinde kaybetmesi kaçınılmaz olabilir.
En azından önümüze sunulacak 2 güncelleme için kaybetceğini sanmıyorum en azından 2 sağlam güncellemeden sonra kaybetmeye başlar veya zirvede kalabilir oyunda. büyük çaplı değişimler olmadığı taktirde.
Tabi elbet bir gün yeni birşeyler sunulması halinde kaybetmesi kaçınılmaz olabilir.
En azından önümüze sunulacak 2 güncelleme için kaybetceğini sanmıyorum en azından 2 sağlam güncellemeden sonra kaybetmeye başlar veya zirvede kalabilir oyunda. büyük çaplı değişimler olmadığı taktirde.
Anladım teşekkür ederim.Ben yine güncellemeyi bekliycem sonra hareket edicem.Tılsımlar 1 seviye kullanıyorum. Yeraltı 49 lvl güncellemesinde 1t param değeri kaybetmişti en iyisi beklemek 
Her karakterin sahip olması gereken belli başlı tılsımlar var bunları tamamladıktan sonra yatırımını yeni bölge için nakit para olarak bekletmek bence daha mantıklı, tılsımın biri değer kaybetse diğeri değer kazanır orası belli olmaz.
Tılsımlar "magnezyum" itemler gibi değersiz olacak itemler değil. Her zaman bir değeri olacaktır. Çünkü yeteneklerini güçlendiriyor.
Fakat güncellemeden sonra şu anki fiyatından pahalı da olabilir ucuz da olabilir. Fiyatı güncellemeden sonraki oyuncu miktarı belirler. Ne kadar talep olursa o kadar fiyat artar. Bunu ise şu an itibariyle kestirebilmek mümkün değil trailer gösteriminden sonra daha kesin şeyler söyleyebiliriz.
Fakat güncellemeden sonra şu anki fiyatından pahalı da olabilir ucuz da olabilir. Fiyatı güncellemeden sonraki oyuncu miktarı belirler. Ne kadar talep olursa o kadar fiyat artar. Bunu ise şu an itibariyle kestirebilmek mümkün değil trailer gösteriminden sonra daha kesin şeyler söyleyebiliriz.
Everything is about math just math
Değeri düşsede düşmesede sonuçta 2 majör 2 minör olmak üzere 4 tılsım slotun var,güncelleme gelsede bu değişmeyecek.Artı tılsımlar eşyalar gibi değilki eskimeye uğrasın hepsinin leveli sıfır.Yeteneklere dogrudan etkileyen tılsımların etkisini kaybedeceğini sanmıyorum tank oynamayı düşünüyorsan zaten savaşcı tılsımlarının değeri bayağı düştü tank için lazım olan hs3 def13 gibi tılsımların fiyatıda düşük.
Ayrıca bu tamamen oyuna ne kadar dönüş olacağınada bağlı,sunucular dolup taşarsa belki tılsımların siftahı 500 600mlerden yapılacak.Çünkü dönen herkes tılsım üretmek isteyecek.Kondrit hariç bütün hol materyalleri çıkışa geçecek düşünsene o kadar adam holde tılsım üretmeye çalışacak madenler hep çekili olacak o kalabalıkta ne bulacan ne üretecen o yüzden talep oluşacağı için tılsımların fiyatı artar.Xeonotim yeniden 10mleri bulabilir o kalabalıkta ırk bulup kesersen şükredecen belkide örsler dolu boş oda dolu saat dolu.Yani bu tamamen oyundaki kalabalığa bağlı hiç yeniliği sayma şuan oyuna dönüş olsun emin ol piyasalar yükselir.
Ek olarak bölge zorlayıcı bir bölge olursa aradaki farkı tılsımlar koyacaktır.
Ayrıca bu tamamen oyuna ne kadar dönüş olacağınada bağlı,sunucular dolup taşarsa belki tılsımların siftahı 500 600mlerden yapılacak.Çünkü dönen herkes tılsım üretmek isteyecek.Kondrit hariç bütün hol materyalleri çıkışa geçecek düşünsene o kadar adam holde tılsım üretmeye çalışacak madenler hep çekili olacak o kalabalıkta ne bulacan ne üretecen o yüzden talep oluşacağı için tılsımların fiyatı artar.Xeonotim yeniden 10mleri bulabilir o kalabalıkta ırk bulup kesersen şükredecen belkide örsler dolu boş oda dolu saat dolu.Yani bu tamamen oyundaki kalabalığa bağlı hiç yeniliği sayma şuan oyuna dönüş olsun emin ol piyasalar yükselir.
Ek olarak bölge zorlayıcı bir bölge olursa aradaki farkı tılsımlar koyacaktır.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Tüm servetini buluşma hatırası/epe ye yatır. Pusuya yat. Oyun güncellense ne kadar para biriktirirsen biriktir en fazla 2 hafta dayanır. Ama Güncelleme den 5-6 ay sonra epe ve buluşmayı verip oyunun en varlıklılarından biri olursun.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter ls Coming
Kaybetse kaybetse ne kaybeder sanki, 3 kaybeder 5 kaybeder ama artarsa 10 artar 15 artar. Sen daha sıfır tılsımlıysan ilk tılsımlarını almak için gücellemeyi beklersen hayatının hatasını yaparsın.
Deepweed yazdı: ↑11 Kas 2017 21:32 Merhaba tılsım almayı düşünüyorum.Fakat güncelleme geliceği yönünde haberler var.Oyunda tılsım yatırım yapmalımıyım ? Ön görüsü olan varmı? tılsımların değeri düşebilirmi yeni gelecek güncelleme zamanında 39 lvl zamanında böyle bir hata yapmıştım mazgeyum eşyalar aldım kütük aldım gözlük aldım 39 seviye hepsi değerini kaybetti 49 lvl gelince değerini kaybedermi teşekkür ederim iyi forumlar.