Herkeze merhaba,şu sıralar ağız dan düşmeyen bir konuya değinmek istiyorum. Herkez gelecek olan güncelleme ile tılsım fiyatlarının çok düşecegini söylüyor . Ve oyuna yeni başlayacak kişiler de tılsım üretmeye almaya çekiniyorlar benim nacizane fikrim Güncelleme ile tılsım fiyatları ve hol madenlerinin dahada artacağı yönünde peki neden ?
Güncelleme ile oyuna bir çok kişi geri dönecek sunucular kalabalıklaşmaya başladı bile . Bu oyuncular a tılsım lazım nasıl çemberlitaş atacaklar ? Hatta gelen bölgede para kasma ya yönelik bir seçenek olmaz ise hol de yer bulunamayacağı kanısındayım. Ben şimdiden stokları doldurmaya başladım (Ana tılsımlar harici tılsımlarda düşme olabilir )
GÜNCELLEME VE TILSIM
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GÜNCELLEME VE TILSIM
TETRADOX
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Re: GÜNCELLEME VE TILSIM
Kesinlikle artacaktır.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Tılsımlarda şuan yeterince düşüş yaşandı bu durumu akıllıca kullanılması durumunda çok harika bir kar elde edilebilinir.
En basiti yüklü miktarda bilgi tılsım stoklamış bulunmaktayım ağırlık olarak Elek bilgi 3 diyebilirim.
Belki yeni bölgeye sağlam bir dk diye bağıracağız ve gruptakilerin kimisi bilgi takacak kimisi dk gibi gibi
en kötü 1 t zarar edeyim nolur ki riskler güzeldir. Ama bir artış yaşanacağı kanaatindeyim. 
En basiti yüklü miktarda bilgi tılsım stoklamış bulunmaktayım ağırlık olarak Elek bilgi 3 diyebilirim.
Belki yeni bölgeye sağlam bir dk diye bağıracağız ve gruptakilerin kimisi bilgi takacak kimisi dk gibi gibi
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Lonca: Winter ls Coming
Güncellemeyi görürsek o zaman düşünürüz onu. Bu konuyu şimdiden konuşmak doğmamış çocuğa don biçmek gibi.

Yeni bölge muhakkak oyuna hareketlilik getirecektir, tılsım fiyatlarının kesinlikle düşeceğini sanmıyorum, heleki fizik bilgi 3 gibi üretimi epey pahalı olan bir tılsımın 100m gibi komik rakamlara satılması çok tuhaf, belki bir tılsım bölmesi daha gelecek bilemezsiniz ki şuan çöp oldu dediğin tılsımı o zaman mumla arayacaksınız veya DERDUNKLE'nin dediği gibi kırmacı lazım olacak ve bu kırmacı hem kırmızı hem mavi dk 3 takmak zorunda kalacak vs vs bunlar türetilebilir. Tılsım iyidir atın kasanıza dursun.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kesinlikle gerektiği kadar çöp olmuş durumda bazı tılsımlar daha ne kadar çöp olabilir ?Lahza yazdı: ↑12 Kas 2017 10:33 Yeni bölge muhakkak oyuna hareketlilik getirecektir, tılsım fiyatlarının kesinlikle düşeceğini sanmıyorum, heleki fizik bilgi 3 gibi üretimi epey pahalı olan bir tılsımın 100m gibi komik rakamlara satılması çok tuhaf, belki bir tılsım bölmesi daha gelecek bilemezsiniz ki şuan çöp oldu dediğin tılsımı o zaman mumla arayacaksınız veya DERDUNKLE'nin dediği gibi kırmacı lazım olacak ve bu kırmacı hem kırmızı hem mavi dk 3 takmak zorunda kalacak vs vs bunlar türetilebilir. Tılsım iyidir atın kasanıza dursun.
Yastık altı tabiri ile düşünülüp kasanın ucunda kıyısında bir yere bir şeyler atmak gerekiyor
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Academy Of War
Yani yeni gelecek pakette yine grup bölgesi olacak mı diyorsun
Zaten yeni gelecek olan yerlerde ( sallıyorum yeraltı gibi bir yer geldi, yeni seviye yeni madenler vs. ) oyuncunun tılsımsız yapamayacağı bir koşul olursa 1-2 ay sonra oyunda tekrar "Eminönü ( Tenha )" yazısı gözükür. Eğer yeni seviye yeni eşyalar gelirse ve dengeyi güzel sağlayabilirlerse tılsımların fiyatını arttıracak bir sebep yok. Ayrıca oyuna yeniden katılacak olan veya sıfırdan başlayacak ( çok zor bir ihtimal) birisinde para, tılsım vs zaten yok, kim kime nasıl tılsım satacak fiyat arttırıp. Anca oyunun şu anki 50-100 artık sayısı kaçsa tılsım babaları kendi aralarında ticaret yapar.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Zaten şuandada durum bu piyasa kitlenmiş durumda gerekli oyuncu sayısı olmadığı için gerekli ticaret sağlanmadığı için ha şu açıdan bakarsak bir çok kişi sürekli depolama peşinde birşeyleri bunlarda oyunu kitliyor.ikomanche yazdı: ↑12 Kas 2017 11:42Yani yeni gelecek pakette yine grup bölgesi olacak mı diyorsunTılsım olayı oyunu bitiren son vuruş olduğu için yeni gelen paketle mümkün etkisini azaltırlar veya yapımını kolaylaştırırlar diye düşünüyorum. Eğer sağlam m1 m23 bb3 laflarının yerini başka tılsımlar alacaksa neden yeni bir güncelleme gelsin.
Zaten yeni gelecek olan yerlerde ( sallıyorum yeraltı gibi bir yer geldi, yeni seviye yeni madenler vs. ) oyuncunun tılsımsız yapamayacağı bir koşul olursa 1-2 ay sonra oyunda tekrar "Eminönü ( Tenha )" yazısı gözükür. Eğer yeni seviye yeni eşyalar gelirse ve dengeyi güzel sağlayabilirlerse tılsımların fiyatını arttıracak bir sebep yok. Ayrıca oyuna yeniden katılacak olan veya sıfırdan başlayacak ( çok zor bir ihtimal) birisinde para, tılsım vs zaten yok, kim kime nasıl tılsım satacak fiyat arttırıp. Anca oyunun şu anki 50-100 artık sayısı kaçsa tılsım babaları kendi aralarında ticaret yapar.
Ben grup bölgesi olacak demiyorum sadece gelecek güncelleme ile şuan çöp olan tılsımlar bir şekilde eski değerlerine ulaşacaktır diye düşünüyorum sonuçta yeraltı ? ilk geldiği zamanlar herkes kafa göz bir şeyler yapıyorduk gerek savaşcısı gerek büyücüsü şifacısı saldırma vurma peşindeydik. Şimdi bu düşünceyi topladığımızda yeraltı gibi büyük bir bölge olduğunu hesaplarsak sonuçta slotlar olduğundan dolayı y2 daha çok iş görecektir veya ateş çemberi buz bile kullanıyor olsak elbet büyücü arkadaşlar ''Buz bilgisi veya elek bilgisi ateş bilgisi tılsımlarını takacaktır.'' Bunun yanında en azından bir büyücüde dk tılsımlarını kullanacağı için sadece grup bölgesi olarak bakma demek istediğime sadece ne olursa olsun bilgi tılsımları iş görecektir diye düşünüyorum gelecek güncelleme ile.
Bahsetmiş olduğunuz eşyalar gelmesi durumunda gene tılsımlar üzerinde denge olacaktır yani çöp ve fiyatlarında pek düşüş yaşanacağını düşünmüyorum şuan büyücüler her açıdan her tılsım için birlik ve beraberlik içinde olacaktırlar diye düşünüyorum sonuçta artık kullana bildiğimiz tılsım sayısı 4 olmuş durumda bir çok kombinasyon olacaktır.
Şu an bir şeyler söylemek için çok erken. Trailer gösteriminden sonra çoğu şey kesinliğe kavuşacaktır.
Everything is about math just math
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Bu zaten bilinen birşey komplo teorisi kuruyoruz şimdi tahminimce güncellemeden sonra oyun zorlaşacaktır yani yeni başlayan birinin mecbur tılsımı olması lazım tılsım=akçe=reel para böyle bi eşitliği kimse bozmak istemez bu aralar zaten tılsım üreten kalmadı akçe kullanımı azaldı bu yönde kesinlikle çalışma yapılacaktır oyunun mantığı reel paraya akçe satmak bunu bi şekilde yapacaklar yani tılsım fiyatlar güncellemeyle kesinlikle artacak yeni oyuncular tılsım talebini artıracak o yüzden evirdiğinizi yüne değişmeyin derim kasanın bir köşesinde dursun tılsımlarınız.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".