Arttirici hakkinda
-
dorukkerem1976
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arttirici hakkinda
Arkadaslar hem arttirici loncaya girsek hemde sahsi arttiri alsak gunde kac m kasabiliriz ?

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Re: Arttirici hakkinda
Diğer faktörlere baplı. Örneğin; oynadığı sunucu, sunucudaki oyuncu ve maden başındaki insan sayısı, kaç saat oyunda olduğun.
Ancak ortalama günde 20M kadar kasabileceğini düşünüyorum.
Ancak ortalama günde 20M kadar kasabileceğini düşünüyorum.
Hocam bu bide sizinle alakalı bir durum 
Aktif durumunuza en kötü seyrek olarak artırıcı dahilinde 3 saat başında durmanız durumunda en kötü Reta arkadaşımızın dediği gibi günde 20m kadar bir parayi öldürmezsiniz.
Aktif durumunuza en kötü seyrek olarak artırıcı dahilinde 3 saat başında durmanız durumunda en kötü Reta arkadaşımızın dediği gibi günde 20m kadar bir parayi öldürmezsiniz.
Oyunumuzun çoğu faktörü şansa bağlı olduğu için, bu olayda tamamen şansına bağlı. Online olduğun saate ve şansına göre ortalama bence de 20m kazanırsın.
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuva İ Milliye
Öğlene nazaran gece daha az oyuncu oluyor bilmeyen yoktur heralde. Kendini gaza getiricek bi müzikle sabaha kadar madene yatsan 60 70 m garanti
Test edildi Onaylandı.
Paşaxömerfaruk
-
dorukkerem1976
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
peki tek arttırıcı şahsi olursa mesela yüzde 30 saf bakır ceviz budaksız meşe için 1 saatte tahmini kaç tane çekebiliriz çok lazımda

- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuva İ Milliye
30 az değil mi hocam
1 saatte hepsinden 5 yada 8 er tane çekersin gibi düşünüyorum
Paşaxömerfaruk
Dostum öyle yapıcağına adada çek atıyorum 1 yonca çektin sat onu ihtiyacını al, yok dersen bahsettiğin madenler zaten arttırıcısızda çok çıkıyor, arttırıcı ile epey çekersin.dorukkerem1976 yazdı: ↑11 Kas 2017 20:27 peki tek arttırıcı şahsi olursa mesela yüzde 30 saf bakır ceviz budaksız meşe için 1 saatte tahmini kaç tane çekebiliriz çok lazımda![]()