ÇılgınBiberon şimdi kuklacıda oynamıyormuydu.
Makro olabilirmi ?
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Makro olabilirmi ?
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Dün elwing fake çar açıp hırsızlık yapanlara ölüm vuruşu yaptı. Bilginize...
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Lonca: Winter ls Coming
Aynı kişiden bahsediyoruz eski GM ÇılgınBiberon şuan normal oyuncu kuklacı sunucusunda. 

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
Yooo sadece yöneticiydi ÇılgınBiberon
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Daha önce de benzer konular hatırlıyorum. Fakat oyuncular 5-10 adet karakter kasıp maden başına bırakıyor sonra hepsini tek tek girip çekiyor. Aklıma yatmıştı. Bende kullandığım tüm hesaplardaki karakterleri maden başına bıraktım. Sonrada hepsine tek tek girip çektim. Bu işi seri girip çıkıyorsa %90 program değildir.
Ama karakter 20 sn. kadara 15 de olabilir
duruyor ardından cevap bile yazmadan çıkıyorsa işte o %90 programdır.
Ama karakter 20 sn. kadara 15 de olabilir
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bazen macro olmaya biliyor bende bu taktikle daha iyi verim aliyorum arttiricidan.
Örnegin arttiricili hesapta 4 karakterin var ulasilmasi zor fakat degerli madenlerin basina birak(Kadim hidraya yakin olan yonca , Holun ucundaki kondrit , jadeit) 20 dakikada bir gir cik yap 20-30 dk arasi cikma suresi hem bos bos dolanip maden aramakla ugrasmazsin hemde kisa gunun karini elde edersin. Ancak Hayvanlarin olmadigi gayet rahat cekilen bir yere birakiyorsa buyuk ihtimal macrodur.Buna en elverisli ortam eminonundeki menekseler.
Örnegin arttiricili hesapta 4 karakterin var ulasilmasi zor fakat degerli madenlerin basina birak(Kadim hidraya yakin olan yonca , Holun ucundaki kondrit , jadeit) 20 dakikada bir gir cik yap 20-30 dk arasi cikma suresi hem bos bos dolanip maden aramakla ugrasmazsin hemde kisa gunun karini elde edersin. Ancak Hayvanlarin olmadigi gayet rahat cekilen bir yere birakiyorsa buyuk ihtimal macrodur.Buna en elverisli ortam eminonundeki menekseler.

- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Lonca: Winter ls Coming
Ben Serdarın yalancısıyım o beni öyleydi öyleydi diye dolduruyorCHAPPIE yazdı: ↑09 Kas 2017 23:18Yooo sadece yöneticiydi ÇılgınBiberon.

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Daha önce ''Oyunda hile mi var?'' diye bir konu açmıştım, kaldırmışlardı. Kurt mağarasının içlerinde ve Eminönü'de ki çölde de hile ile kp kasanlar var. Biliyorsunuzdur.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
ÇılgınBiberon dediğiniz kişi kadim kuklacı oyuncusudur. Yaşı bayağı vardır oyun içi bir itemde adı geçmektedir. Kendisi Roa mensubuydu ondan sonra veya önce yükseldi yöneticiliğe şuan artık karakterinde oynayan kim bilmiyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.