''Real Loncası Cesurlar ve Deniz Loncası İttifak Alanı''

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
immortalx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ''Real Loncası Cesurlar ve Deniz Loncası İttifak Alanı''

Mesaj gönderen immortalx »

Bu ittifak uzun süreden beri gündemdeydi.
Kimsenin art niyet aramasına gerek yok bence

3 Lonca için de hayırlı olmasını diliyorum...
Eminim büyük işler başaracağız...

Cesurlarxfatih
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.(Napolyon) Cesurlarxfatih...
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hasretsuskun »

reis çene yapma burayıda kirletme benim düşmanımsın anladık napalım yani sen düşanımızssın diye oturalım ağlıyalım mı elinden geleni ardına koyma...

Realxonlyy
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Myrosa »

KONU AMACINDAN ÇIKMASIN ! '' Derdi problemi olan kendisine Yeni Konu açıp Tartışsın !'' (Hoşuna giden ve sevinen konu ile alakalı yorum yazabilir.Rica ediyorum geri kalan kesim baksın işine !
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Myrosa yazdı:KONU AMACINDAN ÇIKMASIN ! '' Derdi problemi olan kendisine Yeni Konu açıp Tartışsın !'' (Hoşuna giden ve sevinen konu ile alakalı yorum yazabilir.Rica ediyorum geri kalan kesim baksın işine !

Benim açtığım konunun amacından çıkması ve kilitlenmesindede böyle düşünmen gerekmezmiydi Duru ? sonuçta konunun amacından çıkıp tartışma konusuna dönüşmesi kimin yüzünden oluğu aşikar bu tutumu o zaman sergilemezken şimdi benden bunu nasıl istersin ?

Only denen serseri sana gelince şuna inan bir köpek kadar değerinin olmadığını o kadar belli ediyorsun ki hiç kimseye birşey yapamassın yaprağın kaderi düşmektir ama senin amacın herne ise kendi dostlarına zarar veriyorsun senin gibi adamlar zamanında benimde yanımda bulunanlardan çıktığı için nasıl insanlar olduğunuzu çok iyi bilirim ... + sen benim muhatabım deilsin ben ayak tayfasıyla muhatap olmam sende ayak tayfasından olduğunu değersizliğini kendi tutumunla kanıtladın artık git kendi seviyendeki insanlarla muhatap ol benimle deil o şerefe nail deilsin sen oş boş konuşcağına icraat göster ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Myrosa »

Reis bu KONUYU ben açtım ve Senin konuna hiç bir şekil de olumsuz yorum yapmadım ha yaptıysam her türlü benım konularımı boykot etme hakkına sahipsin !.Yanlışsam yanlışsın de.?
Olaylara yada gelişimlere Kişisel bakalım
Resim
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hasretsuskun »

reis sırf şu konu dağılmasın diye sana cevap vermiyorum ama demeden geçmiyecem ateş olsan nereyi yakarsın hı...

kusura bakmayın reis le biraz sorunum varda yeri burası deyil diye susuyorum

Realxonlyy
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Myrosa »

BURAK tek 1 kelıme daha yazma !
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Duru seni severim efendi insansın şimdiye kadar aleyhinde tek kelime ettiğimi hatırlamam ama biraz geniş gör ve geniş düşün benim bir arkadaşım size küfür etti diye konu bize mal oldu bizdende karışanlar olduğu için şimdi sizin bir arkadaşınız deil loncanızdan birinin yapmakta olduğu terbiyesizlik gün gibi ortada adamlık vasıflarını kaybetmiş bu şahıs açtığım konuda çirkeflik yapmasa böyle bir durum peyda olmazdı sonuçta bu sizin adamınız lonca birlik ise sizde bu birliğiniin parçası olan bu şahsı konularımdan uzak tutsaydınız varmı öyle şey loncadan biri istediğine küfür hakaret etsin ben karışmam aranızda halledin sen böyle düşünürsen ben şunu düşünürüm demekki ben real loncasının benden istediği bir çok durumda boşuna iyi niyet göstermişim hoş görüyle yaklaşmışım ben boşuna eğer bu adam sizin adamınızssa siz buna ses çıkartmıyorsanız demek ki bu çirkefliği siz yaptırıyorsunuz ben böyle düşününce haksızmıyım sence ?

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Myrosa »

kurtreis yazdı:Duru seni severim efendi insansın şimdiye kadar aleyhinde tek kelime ettiğimi hatırlamam ama biraz geniş gör ve geniş düşün benim bir arkadaşım size küfür etti diye konu bize mal oldu bizdende karışanlar olduğu için şimdi sizin bir arkadaşınız deil loncanızdan birinin yapmakta olduğu terbiyesizlik gün gibi ortada adamlık vasıflarını kaybetmiş bu şahıs açtığım konuda çirkeflik yapmasa böyle bir durum peyda olmazdı sonuçta bu sizin adamınız lonca birlik ise sizde bu birliğiniin parçası olan bu şahsı konularımdan uzak tutsaydınız varmı öyle şey loncadan biri istediğine küfür hakaret etsin ben karışmam aranızda halledin sen böyle düşünürsen ben şunu düşünürüm demekki ben real loncasının benden istediği bir çok durumda boşuna iyi niyet göstermişim hoş görüyle yaklaşmışım ben boşuna eğer bu adam sizin adamınızssa siz buna ses çıkartmıyorsanız demek ki bu çirkefliği siz yaptırıyorsunuz ben böyle düşününce haksızmıyım sence ?
Misal verıyorum Kurtxfalanca bana küfür etse açtığım konuların kapanmasına sebep olsa onun faturasını ben sana kesmem Reis kesemem öyle birşey söz konusu bile olamaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Myrosa yazdı:
kurtreis yazdı:Duru seni severim efendi insansın şimdiye kadar aleyhinde tek kelime ettiğimi hatırlamam ama biraz geniş gör ve geniş düşün benim bir arkadaşım size küfür etti diye konu bize mal oldu bizdende karışanlar olduğu için şimdi sizin bir arkadaşınız deil loncanızdan birinin yapmakta olduğu terbiyesizlik gün gibi ortada adamlık vasıflarını kaybetmiş bu şahıs açtığım konuda çirkeflik yapmasa böyle bir durum peyda olmazdı sonuçta bu sizin adamınız lonca birlik ise sizde bu birliğiniin parçası olan bu şahsı konularımdan uzak tutsaydınız varmı öyle şey loncadan biri istediğine küfür hakaret etsin ben karışmam aranızda halledin sen böyle düşünürsen ben şunu düşünürüm demekki ben real loncasının benden istediği bir çok durumda boşuna iyi niyet göstermişim hoş görüyle yaklaşmışım ben boşuna eğer bu adam sizin adamınızssa siz buna ses çıkartmıyorsanız demek ki bu çirkefliği siz yaptırıyorsunuz ben böyle düşününce haksızmıyım sence ?
Misal verıyorum Kurtxfalanca bana küfür etse açtığım konuların kapanmasına sebep olsa onun faturasını ben sana kesmem Reis kesemem öyle birşey söz konusu bile olamaz.

evet bunu yapmıycağını biliyorum ama sende şunu biliyorsın ki Kurtlarxfalanca sana küfür etse açtığn konuların kapanmasına sebep olsa ben buna kayıtsız kalmam haksızmıyım

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...

“Genel Sohbet” sayfasına dön