Herkeze merhabalar tılsım bugu kalktığından beri büyücü oynamak çok zorlaştı asit çiyi zehir ciyi kesmiyoruz defansif zaten allaha emanet peki gelicek olan güncelleme ile çoğu kişi geri dönecek diyor sizin fikriniz nedir ? Benim nacizane şahsi fikrim 1 adet majör 1 adet minör boşluk gelsin yani toplamda 3 majör 3 minör bölme olsun böylelikle en azından biraz daha eşit olmuş olur
Büyücüden gram zevk alamıyorum alamıyoruz !!!
TILSIM BUGU
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
TILSIM BUGU
TETRADOX
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Re: TILSIM BUGU
Ya hu ben bile birinci seviye tılsımlarla doğru yetenek dağıtımıyla kolayca savaşçı keserken sizler o kadar tılsımla nasıl kesemiyorsunuz? Büyücünü buzcu yap bakayım nasıl kesiyorsun savaşçıları. Şifacı keserken de asit ya da zehir iksir iç ve direnç item tak(asit ya da zehir).
boşuna uğraşma hocam. bu tılsımcı arkadaşların anladığı tek şey doğal olarak tılsım. taktik, strateji, farklı yetenek kombinasyonları veya farklı efsun kombinasyonları nedir bilmezler. meteor ve büyü bozma dışında pek de bir şey yapmazlar.CHAPPIE yazdı: ↑08 Kas 2017 20:11 Ya hu ben bile birinci seviye tılsımlarla doğru yetenek dağıtımıyla kolayca savaşçı keserken sizler o kadar tılsımla nasıl kesemiyorsunuz? Büyücünü buzcu yap bakayım nasıl kesiyorsun savaşçıları. Şifacı keserken de asit ya da zehir iksir iç ve direnç item tak(asit ya da zehir).
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Ben tılsımsız büyücü oynuyorum adamlar 4 tılsım ile oynayamıyorum diyor tövbe töbe... Biraz oyunculuğunuzu geliştirin
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Lonca: Ottoman Soldiers
Tılsım Buğu olmadan önce herkes birbirini rahatlıkla kesebiliyordu. Şimdi zoru başarmak lazım dostum.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Büyücülerin kudreti çok diye canı az gibime geldi oyun mantığı uzun vadade hasar katsayısı daha çok olabilir.Ama bende büyücü tılsımsız oynuyordum.Oyunda bence en zevk veren karakter ama canı çok az ben savaşçı kesmek için çemberci yaptım.Çifteyle kesiyolar beni sonra menzile döndüm.Bazı ofans savaşçıları kesebiliyorum.Durdurmada zihin yemediğim sürece yüzde 50 defans savaşçıları kesmek imkansız gibi bir şey adam bir şekilde menzile girip çifteyle kesiyor seni büyücüye zırh ve hareket hızı veren itemler gelse daha iyi olucak.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Okuyamadım. Lütfen tercüman gelsin.lancelot5151 yazdı: ↑08 Kas 2017 20:54 Tılsım Buğu olmadan önce herkes birbirini rahatlıkla kesebiliyordu. Şimdi zoru başarmak lazım dostum.
Okuyabilirsek haklılık payı var arkadaşın
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Lonca: Ottoman Soldiers
Lütfen yazıyı seçip okuyunuz.SPIEGLEIN yazdı: ↑08 Kas 2017 22:04Okuyamadım. Lütfen tercüman gelsin.lancelot5151 yazdı: ↑08 Kas 2017 20:54 Tılsım Buğu olmadan önce herkes birbirini rahatlıkla kesebiliyordu. Şimdi zoru başarmak lazım dostum.
Okuyabilirsek haklılık payı var arkadaşın![]()
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
İkv Gelişirici Ekibi Büycü sınıfını ezmeyi seviyor.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]