Yetenekler ve Tılsımlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Yetenekler ve Tılsımlar

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bu durumu ustunede ticareti tek bir fikirle degistirebilirler oda META.Bazi Tilsimlari dengeleyebilir , guclendirebilir yada duzenleyebilirlerse hem piyasadaki nakit para deger kazanir ticaret artmis olur hemde tilsim dengesini bi nebze olsada saglarlar.

Örnegin Meteorit 2 3 cok guclu hemen dusuruyoruz.Buz 1 3 ün dondurma ozelligini %75 oranina cikartiyoruz gibi.Hem oyundaki meteorit hanedanliginida bozmus olurlar.Boyle surekli degiskenlik gostermeli tilsimlar oyuncular ' Aha met 2 3 abey cabuk gruba al cabuk' mantiginida yitirmis olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Parlementxx yazdı: 07 Kas 2017 23:48 Bu durumu ustunede ticareti tek bir fikirle degistirebilirler oda META.Bazi Tilsimlari dengeleyebilir , guclendirebilir yada duzenleyebilirlerse hem piyasadaki nakit para deger kazanir ticaret artmis olur hemde tilsim dengesini bi nebze olsada saglarlar.

Örnegin Meteorit 2 3 cok guclu hemen dusuruyoruz.Buz 1 3 ün dondurma ozelligini %75 oranina cikartiyoruz gibi.Hem oyundaki meteorit hanedanliginida bozmus olurlar.Boyle surekli degiskenlik gostermeli tilsimlar oyuncular ' Aha met 2 3 abey cabuk gruba al cabuk' mantiginida yitirmis olur.
Bu dediğin olayın olması için her oyuncunun bütün tılsımlara ücretsiz sahip olması gerekiyor bu sistemlerde genelde moba oyunlarda bulunur.Bir oyuncunun 1 ay uğraşarak üretmiş olduğu tılsımı 1 günde sen değersizleştirirsen oyuncu kaybedersin ve oyunun sistemine aykırı olur.Moba oyunlarda oyuncular tüm eşyalardan yararlanabildiği için bu sistem bulunuyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HARAZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Revenge of Souls

Mesaj gönderen HARAZ »

Herkese merhabalar,

Öncelikle oyun içi karakter denge ve uyumlarının gayet yerinde ve tadında olduğunu düşünüyorum ben herhangi bir tılsım veyahut yeteneğinde abartılı olduğunu düşünmüyorum.

Gel gelelim sınıflara,sınıflar arasında ki uyumlara ;

Arkadaşlar sadece Transformatör veyahut Kıyametler ile bir savaşçı kesmeyi denerseniz kusura bakmayın da o savaşçı sizi defansif veya ofansif hiç farketmez her türlü keser sizler kendinizi savunmayı beceremedikten sonra kimse kalkıp büyücüyüm diye geçinmesine gerek yok.

Bu oyundaki direnç ve zırh veren bazı efsunlar boşa değil ve bunları kullanmakta zor değil ;)

Kendi adıma konuşmak gerekirse defansif savaşçı olarak oynuyorum fakat her sınıf karakterim mevcut ve aktif olarak hepsinde vakit geçiriyorum savaş anlamında. Büyücüye çifte ile 2000 hasar verdiğimi bilirim neden iş bilen bir büyücü kendini savunmasını biliyor çünkü.

Elementlerin,dirençlerin,zırh efsunlarının bu oyunda ki etkileri cidden büyük ve kullanmasını bilen arkadaşlarımız maalesef ki az. Yani bir taraftan da anlamadığım ofansif bir savaşçı büyücüleri teklediğinde sıkıntı yok ama defansif bir savaşçı 10 bin hasar verdiğinde bu tılsım çok abartılı oluyor.

Ofansif bir dövüşçünün "düz vuruş+ağır vuruş" kombinasyonu sizi tekleyip üstüne sert vuruşunun, süpürme yeteneğinin kaldığını düşünürsek defansif savaşçıya pekte şaşırmamak gerekir diye düşünüyorum ':)

Biraz farklı şeyler deneyin arkadaşlar denemeden olmuyor kendinizi geliştirmeniz lazım bakın bölge bölge diye ağlayanlar var 5 senedir fakat daha oyun hakkında en ufak bilgileri yok savaş anlamında bu beni cidden bir taraftan üzüp diğer taraftan da "amaaan banane baba ben keser geçerim" kafasına itiyor.

Biraz karışık bir mesaj fakat anlatmak istediğim apaçık ortada gibi düşünüyorum yazım hataları var ise affınıza sığınıyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum. :blush:
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

HARAZ yazdı: 08 Kas 2017 00:32 Herkese merhabalar,

Öncelikle oyun içi karakter denge ve uyumlarının gayet yerinde ve tadında olduğunu düşünüyorum ben herhangi bir tılsım veyahut yeteneğinde abartılı olduğunu düşünmüyorum.

Gel gelelim sınıflara,sınıflar arasında ki uyumlara ;

Arkadaşlar sadece Transformatör veyahut Kıyametler ile bir savaşçı kesmeyi denerseniz kusura bakmayın da o savaşçı sizi defansif veya ofansif hiç farketmez her türlü keser sizler kendinizi savunmayı beceremedikten sonra kimse kalkıp büyücüyüm diye geçinmesine gerek yok.

Bu oyundaki direnç ve zırh veren bazı efsunlar boşa değil ve bunları kullanmakta zor değil ;)

Kendi adıma konuşmak gerekirse defansif savaşçı olarak oynuyorum fakat her sınıf karakterim mevcut ve aktif olarak hepsinde vakit geçiriyorum savaş anlamında. Büyücüye çifte ile 2000 hasar verdiğimi bilirim neden iş bilen bir büyücü kendini savunmasını biliyor çünkü.

Elementlerin,dirençlerin,zırh efsunlarının bu oyunda ki etkileri cidden büyük ve kullanmasını bilen arkadaşlarımız maalesef ki az. Yani bir taraftan da anlamadığım ofansif bir savaşçı büyücüleri teklediğinde sıkıntı yok ama defansif bir savaşçı 10 bin hasar verdiğinde bu tılsım çok abartılı oluyor.

Ofansif bir dövüşçünün "düz vuruş+ağır vuruş" kombinasyonu sizi tekleyip üstüne sert vuruşunun, süpürme yeteneğinin kaldığını düşünürsek defansif savaşçıya pekte şaşırmamak gerekir diye düşünüyorum ':)

Biraz farklı şeyler deneyin arkadaşlar denemeden olmuyor kendinizi geliştirmeniz lazım bakın bölge bölge diye ağlayanlar var 5 senedir fakat daha oyun hakkında en ufak bilgileri yok savaş anlamında bu beni cidden bir taraftan üzüp diğer taraftan da "amaaan banane baba ben keser geçerim" kafasına itiyor.

Biraz karışık bir mesaj fakat anlatmak istediğim apaçık ortada gibi düşünüyorum yazım hataları var ise affınıza sığınıyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum. :blush:
Bir büyücünün defansiften çifte ile 2000 hasar yemesi için üzerini solucan dizmesi lazım ve ekstradan solucan iksir içmesi lazım. Sen burada bir sorun olduğunu düşünmüyorsan konuşmaya hiç gerek yok.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
HARAZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HARAZ »

Amacım polemik veya tartışma yaratmak değil,bende asıl sınıfım defansif savaşçı olmasına rağmen büyücü ve şifacı sınıflarını aktif olarak oynuyorum.

Değerli @movie,

Peki sence büyücülerin zırhlarının düşük olması veya canlarının az olması oyunun bir açığı mıdır ?

Bence ;

Açık felan değil,tamamen düşünülmüş bir şey zaten bütün sınıfların 24 bin can değeri ve defansife göre konuşalım en yüksek zırh değeri 75 olsa idi büyücüler bu oyunu domine etmiş olurdu senin mantığın ile yola çıkarsak..

Önlemenin bir imkanını sundum sana ben sadece bunu uygulamak zor bir şey değil. Denemelisin belki de geliştirebileceğin daha güzel şeyler çıkar ortaya ve bizlerle paylaşırsın veya paylaşmazsın orası sana kalmış.

Kısacası savaşçıların üstünlüğü veyahut tılsım açığı,abartılılığı gibi bir durum olmadığını düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

HARAZ yazdı: 08 Kas 2017 02:04 Amacım polemik veya tartışma yaratmak değil,bende asıl sınıfım defansif savaşçı olmasına rağmen büyücü ve şifacı sınıflarını aktif olarak oynuyorum.

Değerli @movie,

Peki sence büyücülerin zırhlarının düşük olması veya canlarının az olması oyunun bir açığı mıdır ?

Bence ;

Açık felan değil,tamamen düşünülmüş bir şey zaten bütün sınıfların 24 bin can değeri ve defansife göre konuşalım en yüksek zırh değeri 75 olsa idi büyücüler bu oyunu domine etmiş olurdu senin mantığın ile yola çıkarsak..

Önlemenin bir imkanını sundum sana ben sadece bunu uygulamak zor bir şey değil. Denemelisin belki de geliştirebileceğin daha güzel şeyler çıkar ortaya ve bizlerle paylaşırsın veya paylaşmazsın orası sana kalmış.

Kısacası savaşçıların üstünlüğü veyahut tılsım açığı,abartılılığı gibi bir durum olmadığını düşünüyorum.
Dostum niye benim söylemediğim şeyleri sanki söylemişim gibi düşünüp kendini savunuyorsun.

Ortada bariz bir şekilde karakterler arası denge yok. Ben defansifleri yok edelim büyücüleri üstün kılalım gibi bir şey demiyorum zaten büyücünün de meteorit tılsımlarının dengesizlik yarattığını söyledim. Savaşçının yaratıklara karşı hasarının az olduğuna da değindim. Ben olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum.

Kişisel algılama ama böyle konular açıldığında hep böyle düşünen insanlar çıkıyor. İşte şöyle yaparsanız kesersiniz böyle yaparsanız kesersiniz. Bunları insanların bilmediğini mi zannediyorsunuz. Sözüm senin gibi düşünen herkese. Bu oyun çok basit üzerinde iki düşündüğünde göremediğin bir şey yok zaten.
Kullanıcı avatarı
HARAZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HARAZ »

@movie
Peki dilediğin gibi olsun seni daha fazla zorlamayacağım tadı kaçıyor iyi forumlar dilerim bende sadece sana yazmamıştım zaten sen üstüne alınıp cevap verdiğin tek konu o olunca oradan başka bir şeyden nasıl bahsedebilirdim orası da ayrı bir ironi ama neyse, Tekrar iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim sana ve konuyu okuyan herkese..
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

HARAZ yazdı: 08 Kas 2017 02:34 @movie
Peki dilediğin gibi olsun seni daha fazla zorlamayacağım tadı kaçıyor iyi forumlar dilerim bende sadece sana yazmamıştım zaten sen üstüne alınıp cevap verdiğin tek konu o olunca oradan başka bir şeyden nasıl bahsedebilirdim orası da ayrı bir ironi ama neyse, Tekrar iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim sana ve konuyu okuyan herkese..
Sana da iyi forumlar dilerim. Şimdi yazdıklarımı tekrar okuyunca biraz ofansif kaçtığını gördüm kusura bakma. Sadece bu tarz konulara bu tarz cevap verilmesini doğru bulmuyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön