katılıyorum
Yeraltındaki kopruler
Re: Yeraltındaki kopruler
Sadece şu bilgiyi eklemek istiyorum ; Gonglar görevinden sonra Arzuhalci'nin yaptığı incelemeye göre Nodus sütunundan yukarıya ve aşağıya doğru giden çok yoğun bir enerji olduğu ortaya çıkıyor.Yukarı giden enerji Çemberlitaş Sütunu'na gitmektedir.Aşağıya giden enerjiyi ise bilmiyoruz.Ve sürekli derinlere gittiğimiz için muhtemelen o enerjinin gittiği yeri de belki ileride bulabiliriz ama oradaki köprülerden geçerek değil tabi ki.
O geçitler bana nedense hep Balrog'u hatırlatıyor. Yeraltının derinlikleri iyi bir genişleme paketi olabilir.
Çok malzeme var ama kim yapacak?
Çok malzeme var ama kim yapacak?
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
İsmi beğendim
İstanbul kıyamet vakti Yeraltının derinlikleri
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Şimdilik böyle bir şey olamaz ama ileriki aşamalarda Yer altının genişleyeceği malum bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Bende o köprüler figür sadece zaten yeraltınada eklenti falanda gelmez yeteri kadar geniş zaten bölge belki hataları düzeltirler fazlası olmaz ama.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Düşünce çok güzel bence.Eklenti paketi gelirse ve yeni bölgelere ordan gidilirse bence hoş olur.
SARAL
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Tiklanabilir bir yer olmasi oranin 2d bir cizim olmadigini kanitliyor yani karakoy gibi ortami hos gostersin diye oylesine koyulmus bir fotograf degil.Bekleyip gorecegiz.