Ayrıca Serinplay'in dediğine kesinlikle katılıyorum. Karakter değişikliği çok iyi olur.
Giriş ekranında bazen yazılar çok yavaş oluyor. O kadar yavaş oluyor ki çay alıp geliyorum, anca yazılıyor.
Koca yürekli Yaşlı kurt Price'a saygilar hocam.SalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.
Ayrıca Serinplay'in dediğine kesinlikle katılıyorum. Karakter değişikliği çok iyi olur.
Giriş ekranında bazen yazılar çok yavaş oluyor. O kadar yavaş oluyor ki çay alıp geliyorum, anca yazılıyor.![]()
Hocam sirf bu yuzden eposta ve sifremi kisa tutuyorumSalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.
Giriş ekranında bazen yazılar çok yavaş oluyor. O kadar yavaş oluyor ki çay alıp geliyorum, anca yazılıyor.![]()
Her ne ise, iyi bir dil bilgisine sahip değilim. Sonuç olarak Türkçe kelimeler seçmeyi tercih ederim.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Kas 2017 23:06Haklısın, elektronik dünyada yaşaya yaşaya bazı ifadeleri olduğu gibi kullanıyoruz. Fakat bu terimlerin karşılığını bulmaya çalışmak pek kolay değil. "Fan made" e "hayran yapımı" diyebiliriz belki. "Click bait" de "tıklama yemi" anlamına geliyor ama yine de orijinal hali kadar anlaşılabilir değil bencepasaxmete yazdı: ↑03 Kas 2017 02:55Güzelim Türkçe'mde kelimeler bitmiş galiba !turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Kas 2017 01:40 Fan made olduğunu bildiğin bir şeyi "Beklenen Görüntü" adıyla paylaşmak nedir ya? Click bait yapacak kadar düşmeyelim hocam.![]()
Bu arada Türkçe kelimesi "yapım eki" almış bir kelimedir. (bkz: Türk-çe) Bu yüzden sonuna gelen ekler ayrılmaz. Türkçem, Türkçede, Türkçeniz gibi.
Giriş ekranında yazıların yavaş gelmesinden şikayetçiyseniz, bilgisayarınızdaki geçerli browserı açarak bu durumu çözebilirsiniz. Örneğin varsayılan brovserınız Opera ise, oyuna girerken Opera'yı açarsanız bu sorun çözülecektir.SalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.
benim varsayilan chrome ama ikv hala explorerda aciliyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Kas 2017 06:52Giriş ekranında yazıların yavaş gelmesinden şikayetçiyseniz, bilgisayarınızdaki geçerli browserı açarak bu durumu çözebilirsiniz. Örneğin varsayılan brovserınız Opera ise, oyuna girerken Opera'yı açarsanız bu sorun çözülecektir.SalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.
Arka planda Chrome'u açık bırakarak giriş yapıyorum oyuna. Ama neden böyle bir şey yapayım? Bir de böylesine garip bir sorun neden kaynaklanır ki?turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Kas 2017 06:52Giriş ekranında yazıların yavaş gelmesinden şikayetçiyseniz, bilgisayarınızdaki geçerli browserı açarak bu durumu çözebilirsiniz. Örneğin varsayılan brovserınız Opera ise, oyuna girerken Opera'yı açarsanız bu sorun çözülecektir.SalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.
Hocam ben visualstudio ile nachizane birkac yazilim yapiyorum, arkaplanda eger benim yazilim acıksa o yazilimimla baglantisi olan uygulamayi bilgisayarda acmaya calistiginda benim yazilimin acilma suresini beklemeden aciyor. Bu da onun gibi, istanbul.exe de server seçiminden sonra seni login.aspx sayfasina yonlendiriyor tabi yonlendirirken senin mevcut tarayicindan aciyor, dolayisiyla ilk defa tarayicini açmış gibi oluyorsun bu da yavas yuklenmesine sebep oluyor,SalurBeyi yazdı: ↑06 Kas 2017 11:35Arka planda Chrome'u açık bırakarak giriş yapıyorum oyuna. Ama neden böyle bir şey yapayım? Bir de böylesine garip bir sorun neden kaynaklanır ki?turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Kas 2017 06:52Giriş ekranında yazıların yavaş gelmesinden şikayetçiyseniz, bilgisayarınızdaki geçerli browserı açarak bu durumu çözebilirsiniz. Örneğin varsayılan brovserınız Opera ise, oyuna girerken Opera'yı açarsanız bu sorun çözülecektir.SalurBeyi yazdı: ↑05 Kas 2017 09:03 Karakter seçim ekranı değişecekse İstanbul'u daha fazla ön plana çıkaran bir çalışma olmalı. Örneğin karakterler Galata'nın önünde olsun. Topkapı sarayının girişinde olsun. Sultanahmet'in avlusunda olsun vs. vs.