Yeni Guncellemede Caminin ici Gezilebilsin !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yeni Guncellemede Caminin ici Gezilebilsin !

Mesaj gönderen osmturk »

CHAPPIE yazdı: 04 Kas 2017 11:00 Namaz da kılalım mı?
:') :')
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Camiyle ile ilgili güncelleme olursa Yeni Cami de İstanbul'un Saatlerine Göre Ezan sesi olabilir ;)
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

noctiluca yazdı: 04 Kas 2017 13:16
Oyunda oyle bir rol yapma eklentisinin zor olacagini dusunuyorum, ama eger namazi kucumseme anlaminda söylüyorsan cok farkli yerlere gider konu
nereye gidecekmiş merak konusu oldu şimdi?

alınmanızı istememde bu oyunda domuz bize haram neden domuz var diyenler bile oldu.

ülke kültürü bir çok şaka veya ironiyi anlayamayacak kapasitede biride bu cümleyi sarfederek siz olduğunuzu kanıtladınız.

oyuna şöyle özellik gelsin bu açıklar kapatılsın gibi onlarca şey varken yazdığınız saçma sapan bir istekden öteye geçemez.

neden mi? çünkü caami'nin içersine girişte çok hassas arkadşalarımız ciddi anlamda ayaklabılarını çıkarıcaktır bu bir gerçek.

çıkartmayan aman bu bir oyun veya ben müslüman değilim banane diyenler?

buda ırk ve siyasete girer zaten böyle bir şey bu sebepten mümkün değil.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

0LIVERA yazdı: 04 Kas 2017 20:52
noctiluca yazdı: 04 Kas 2017 13:16
Oyunda oyle bir rol yapma eklentisinin zor olacagini dusunuyorum, ama eger namazi kucumseme anlaminda söylüyorsan cok farkli yerlere gider konu
nereye gidecekmiş merak konusu oldu şimdi?

alınmanızı istememde bu oyunda domuz bize haram neden domuz var diyenler bile oldu.

ülke kültürü bir çok şaka veya ironiyi anlayamayacak kapasitede biride bu cümleyi sarfederek siz olduğunuzu kanıtladınız.

oyuna şöyle özellik gelsin bu açıklar kapatılsın gibi onlarca şey varken yazdığınız saçma sapan bir istekden öteye geçemez.

neden mi? çünkü caami'nin içersine girişte çok hassas arkadşalarımız ciddi anlamda ayaklabılarını çıkarıcaktır bu bir gerçek.

çıkartmayan aman bu bir oyun veya ben müslüman değilim banane diyenler?

buda ırk ve siyasete girer zaten böyle bir şey bu sebepten mümkün değil.
1. Turk halkinin kültürünü neye gore aşağıda görüyorsunuz? Beğenmiyorsanız baska ulkelere tasinabilirsiniz.

2. Ben oyunun eksik ve hatalarini gordugumde de yine forumda konu acip paylasan biriyim, hatta ikv oyunculari icin yazilimlar gelistiriyorum

3. Camiye girerken ayakkabi cikarma meselesini “NAMAZDA KILALIM?” Diyerek alay eden arkadas sizin gibi aciklasaydi lafim olmazdi, bu baslikta olumsuz dusuncesini soyleyenler de oldu. Onlara hicbirsey yazmadim ancak sence de bu adamin cümlesi yanlış değil mi?
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

aynı yazıları gereksiz uzadıgından alıntı yapmadan yazıyorum nasıl olsa takip ediyorsunuz.

sorunda burada kimse kimse bir şey ile dalga geçmiyor.

dalga geçen sizsiniz onlar size öneri sunuyor hala istediğiniz şeyin saçmalığının farkında değilsiniz.

ve ben Türküm bundan'da gurur duyuyorum bunu yazdıracak laflar sarfettiğiniz için'de oturup siz düşünün sorun nerede.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Tartışma çıkarınca ne kazanıyorsunuz bi bilsem. Babanızın forumu değil. İsteyen istediği konuyu açar isteyen istediği yorumu yapar.(kurallar dahilinde). Adam ile aynı görüşte değilsin diye adres isteyip bi araba dalacaksınız nerdeyse.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Sadece soruyorum neden?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

yun1010 yazdı: 04 Kas 2017 22:18 Tartışma çıkarınca ne kazanıyorsunuz bi bilsem. Babanızın forumu değil. İsteyen istediği konuyu açar isteyen istediği yorumu yapar.(kurallar dahilinde). Adam ile aynı görüşte değilsin diye adres isteyip bi araba dalacaksınız nerdeyse.
Katiliyorum kardesim sana, şu zamana kadar cok fazla öneri getirdim kimse kavga cikarmadi, cami deyince hemen alınanlar oluyor :]
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Oyuna 5 yıldır en ufak bir güncelleme gelmiyor sen diyorsun ki caminin içini gezelim ':) >:)
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

noctiluca yazdı: 04 Kas 2017 21:49 1. Turk halkinin kültürünü neye gore aşağıda görüyorsunuz? Beğenmiyorsanız baska ulkelere tasinabilirsiniz.

2. Ben oyunun eksik ve hatalarini gordugumde de yine forumda konu acip paylasan biriyim, hatta ikv oyunculari icin yazilimlar gelistiriyorum

3. Camiye girerken ayakkabi cikarma meselesini “NAMAZDA KILALIM?” Diyerek alay eden arkadas sizin gibi aciklasaydi lafim olmazdi, bu baslikta olumsuz dusuncesini soyleyenler de oldu. Onlara hicbirsey yazmadim ancak sence de bu adamin cümlesi yanlış değil mi?
1. Ben bu ülkeye her gün katma değer katan bir birey isem bu ülkede yaşayıp yaşamayacak olmam kimseyi ilgilendirmez. İstersen beğenirim istersem beğenmem. Beğenmediğim şeyleri de dile getirme hakkına sahibim. Ayrıca yurtdışında bana bu ülkedeki ailevi ve ekonomik imkanları sağlayacaksan al biletimi vizemi gideyim? Şu beğenmiyorsan git olayını salın artık.

3. Oyunda camiye girmek, camiye girerken ayakkabıları çıkarmak gibi "akıl dışı" isteklere karşılık olarak "namaz da kılalım tam olsun" eleştirisi yapmak gayet de yerinde olmuş. Ayrıca ortada alay edilen şey "dini ve kültürel ögeler" değil, talep ettiğiniz şeyler.
İşte arkadaş da tam olarak bundan bahsetmiş. İşin içine dini, milli ögeler girince bizim milletin aklı duruyor. Her şeyi saldırgan algılayıp "Sen hayırdır olum" moduna giriyor. Yanlış olan bu.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön