Yeniden Başlamalımıyım?.
Re: Yeniden Başlamalımıyım?.
tık üret kıyo asa ayarlarız 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Basta sifaciyla baslamani yeni sisteme ve bolgelere alismani tavsiye ederim.Buyucuyle baslarsan cabuk pes eder cabuk sıkılırsın tilsim diz asa uret zirh uret plus cek parlatma al derken emeginin karsiligini alamazsin.
Sifaci masrafsizdir her bolgeye kolaylikla girer.Hem insanlarla tanisirsin hemde oyun mantigini ogrenirsin.
Sifaci masrafsizdir her bolgeye kolaylikla girer.Hem insanlarla tanisirsin hemde oyun mantigini ogrenirsin.

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bence güncellemeyi bekleneni öneririm. Sebebi o zaman senin gibi yüzlerce belkide binlerce kişi kısa süreliğine de olsa oyuna yeniden başlayacaktır.
Ben olsam o zamanı beklerim.
Ben olsam o zamanı beklerim.
conslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:21 Öncelikle herkese merhaba sancak sunucusunda büyücü karakteri ile Karael ismiyle orta okul ile başlayan maceram tam 3 yıl sürdü ardından her şey paraya döndüğü için bıraktım tabi ki de oyun yapımcıları da para kazanması lazım ama o zamanlar para veremicek kadar küçük olduğum için bırakmıştım,şu an 22 yaşındayım İKV benim için o kadar özel ki ne oynasam o samimiyeti o tadı vermedi hatta oyunda tanıştığım bir abim ile o kadar seneler geçmesine rağmen halen ara ara konuşuruz beni bu oyuna bu kadar bağlı olmama sebep olan 2 kişi vardı karı koca doktordu bunlar sabahlara kadar maden başında beklerdik sağ olsunlar çocukları gibi severlerdi beni her neyse kısa kesmek gerekirse şu an üniversite okuyorum ve bolca boş vaktim var hangi oyunu oynadıysam yıllar boyu en sonunda kendimi bu forumda buldum ara ara girip konuları okudum ve şu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda başlamayım daha doğrusu başlamalımıyım oyunun durumu nedir biri bana kısaca özet geçerse çok sevinirim sağlıcakla kalın.
güncelleme gelmeden başlama kardeşim beklemede kal
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Başlama.
Güncelleme gelmeden kesinlikle başlamanı önermem 2 hafta oldu başlıyalı en baştan döndüm şifa açtım herşey tam fakat hayatımda ilk kez çemberlitaşa gireceğim için gruplara alınmıyorum herkes tecrübeli birilerini alıyor şimdiden sıkıldım üstlerini fullemiş kişilerin yaptıkları tek şey meteorda ws atmak akşama kadar boş boş duruyorlar hiç yardım etmiyorlar gelmeni hiç ama hiç önermem
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bağımlılık yapıyor. Hocam Güncellemeden önce de sonra da başlama.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Eminönü, Beyazköşk, Teşkilat .. Bu üç sunucudan birinde başlayabilirsin.