Bir çogumuzun merakla bekledigi gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar)
evt arkdaslar merakla beklenen gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) da bence onlarca yenı seyle gelcek cunku gelcek olan gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) cok ozel stratejı taktık ve uzmanlık ıstıyor.
gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar)da 3 cesıt sıstem olacaktır.
1 )tank
2 )dps
3 )şifa
bu 3 sıstemı kısaca acıklamaya calısıyorum..
ama suanda ıkvde eksık olan tek sey tanklık sıstemı..
mlsf suanda gercek manada bır tanklık sıstemı yok .. ama emınım kı gelecek olan guncelleme ıle bu sorun duzeltılecektır..
herseyden once tank ne demek onu acıklamaya calısıyım sızlere...
nerdeyse tum onlıne oyunlarsa tanklık sıstemı vardır ama uygulama alanları degısıktır....
tank kısaca normal oyunculardan daha az dps(hasar veren) ama ama daha cok Agro( az damaj alan) bir sistemdır..
bu sıstem suanda ıkvde kısmen vardır. ama gelekce guncelleme ıle .. bu sorun duzeltılecektır dıye tahmın edıyorum..
bır ornek verecek olursak gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) dan dusecek olan sahıser olarak adlandırlan ıltemler ..
tanklar ıcın konusacak olursak gelen hasarın yuzde 10 unu bloke edecek gıbı... diyelım charımızı full tank dızdık aldıgız
hasarın yuzde 70 ını ıltemler bloke edecek ve tanklama sıstemı cıddı sekıdle ortaya cıkmıs olacaktır..
ve tanklrın hıddetı uzerıne toplaması ıcın ozel bır yenetek yada bır sıstem gelmelıdır..
sanırım tank konusunda bıraz faydam olmustur..
dps (Hasar veren) sıstem hakkında konusalım dps(hasan veren) adında anlasılacagı gıbı sadece hasar vererek saldırı yaparak bosslar uzerınde etkılı olacaktır..
Şifa sistemı ıse tankı ve gurup uyelerını sureklı şifalayarak koruma altına almakla yukumluddur.
tum sıstemlerı elımden geldıgı kadar acıklamaya calıstım umarım fazydam olmustur..
ve sırada gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) ların kesım taktıktıklerı 3bu 3 sıstemı uygun sekılde yerlestırdıgımızden kendılıgınden ortaya cıkıyor..
en basıtınden herhangı bır boss atıyorum 10 bın cakıyor.. tank lama sıstemı oldugu ıcın 10 bın ın yuzde kusuratını sılecegı ıcın 10 bın yerıne atıyorum 5 bın vuracak... ama tabıkı dıger oyunculardan daha az vuracaktır tank olan arkdas..
tank boss u oyalarken dıger arkdaslar yanı dps olan arkdaslar tum guclerı ıle boss a saldıracaklar.. şifacı arkdaslar ıse tank ve gurup arkadasları koruyacak ...
sıstem tahmını olaran bu sekılde olacaktır..
ARKDASLAR YUKARDA BAHSETTIGIM OLAYLAR TAMAMEN TAHMIN YURUYEREK YAPMIS OLDUGUM BIR ACIKLAMADIR..
AMA EMINIMKI BIRAZ DOGRU BIRAZ YANLIS BIRAZ EKSIK BIRAZ FAZLA YUKARDA ANLATMAYA CALISTIGIM SISTEMLE
gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) BIZI KARSILAYACAKTIR..
Tüm Soruların Cevabıi( migrat ve sığnaklar)tahmınler
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tüm Soruların Cevabıi( migrat ve sığnaklar)tahmınler
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Tüm Soruların Cevabıi( migrat ve sığnaklar)tahmınler
hocam gm konu açtı bütün konular orda toplansın die sen hala burda konu açıyosun
KONU KİLİT
KONU KİLİT
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
SAVASsanati yazdı:Bir çogumuzun merakla bekledigi gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar)
evt arkdaslar merakla beklenen gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) da bence onlarca yenı seyle gelcek cunku gelcek olan gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) cok ozel stratejı taktık ve uzmanlık ıstıyor.
gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar)da 3 cesıt sıstem olacaktır.
1 )tank
2 )dps
3 )şifa
bu 3 sıstemı kısaca acıklamaya calısıyorum..
ama suanda ıkvde eksık olan tek sey tanklık sıstemı..
mlsf suanda gercek manada bır tanklık sıstemı yok .. ama emınım kı gelecek olan guncelleme ıle bu sorun duzeltılecektır..
herseyden once tank ne demek onu acıklamaya calısıyım sızlere...
nerdeyse tum onlıne oyunlarsa tanklık sıstemı vardır ama uygulama alanları degısıktır....
tank kısaca normal oyunculardan daha az dps(hasar veren) ama ama daha cok Agro( az damaj alan) bir sistemdır..
bu sıstem suanda ıkvde kısmen vardır. ama gelekce guncelleme ıle .. bu sorun duzeltılecektır dıye tahmın edıyorum..
bır ornek verecek olursak gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) dan dusecek olan sahıser olarak adlandırlan ıltemler ..
tanklar ıcın konusacak olursak gelen hasarın yuzde 10 unu bloke edecek gıbı... diyelım charımızı full tank dızdık aldıgız
hasarın yuzde 70 ını ıltemler bloke edecek ve tanklama sıstemı cıddı sekıdle ortaya cıkmıs olacaktır..
ve tanklrın hıddetı uzerıne toplaması ıcın ozel bır yenetek yada bır sıstem gelmelıdır..
sanırım tank konusunda bıraz faydam olmustur..
dps (Hasar veren) sıstem hakkında konusalım dps(hasan veren) adında anlasılacagı gıbı sadece hasar vererek saldırı yaparak bosslar uzerınde etkılı olacaktır..
Şifa sistemı ıse tankı ve gurup uyelerını sureklı şifalayarak koruma altına almakla yukumluddur.
tum sıstemlerı elımden geldıgı kadar acıklamaya calıstım umarım fazydam olmustur..
ve sırada gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) ların kesım taktıktıklerı 3bu 3 sıstemı uygun sekılde yerlestırdıgımızden kendılıgınden ortaya cıkıyor..
en basıtınden herhangı bır boss atıyorum 10 bın cakıyor.. tank lama sıstemı oldugu ıcın 10 bın ın yuzde kusuratını sılecegı ıcın 10 bın yerıne atıyorum 5 bın vuracak... ama tabıkı dıger oyunculardan daha az vuracaktır tank olan arkdas..
tank boss u oyalarken dıger arkdaslar yanı dps olan arkdaslar tum guclerı ıle boss a saldıracaklar.. şifacı arkdaslar ıse tank ve gurup arkadasları koruyacak ...
sıstem tahmını olaran bu sekılde olacaktır..
ARKDASLAR YUKARDA BAHSETTIGIM OLAYLAR TAMAMEN TAHMIN YURUYEREK YAPMIS OLDUGUM BIR ACIKLAMADIR..
AMA EMINIMKI BIRAZ DOGRU BIRAZ YANLIS BIRAZ EKSIK BIRAZ FAZLA YUKARDA ANLATMAYA CALISTIGIM SISTEMLE
gurup bölgeleri( migrat ve sığnaklar) BIZI KARSILAYACAKTIR..
bir şey biliyor gibi görünmek için yazmayın.Agro hiddet demektir az dmg almak demek değildir.tank/dps/şifa bir sistem değildir sistemde kullanılacak parçalardır.ikvdeki tanklık çoğu oyunda olmayan seviyededir
umarım bundan sonra bilmediğiniz şeyleri biliyormuşsunuz gibi göstermezsiniz.
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
Petcarar yazdı:
bir şey biliyor gibi görünmek için yazmayın.Agro hiddet demektir az dmg almak demek değildir.tank/dps/şifa bir sistem değildir sistemde kullanılacak parçalardır.ikvdeki tanklık çoğu oyunda olmayan seviyededirtanklığı bilen bir adam şu an zaten kolayca hiddeti üstünde tutabilir.dps ve şifa karakteri konusunda açıklamalarında bir yanlışlık yok ama herkesin bildiği şeyi yazmışsın.bahsettiğin "sistem" ise bir sistemden öte oynayışın standardıdır.Bir boss savaşındaki standart oynayışta tank hiddeti üstünde tutar diğerleri yaratığı öldürür şifacı da sadece tanka can basar.
arkdasım yazdıklarımı okursan eger anlarsın ıkvde suan tank sıstemı fln yok..
tank demek noraml oyunculardan daha az hasar almak demektır. suanda normal bır savascıdan daha az hasar alan bır savascı varsa haklısın...
eger sen suandakı sıstemle gurup bolgelerı gelırse cogu kısı basarılı olamayacaktır..
bır seye mualefet olmak ıcın yorumlar yazılı saten
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Sen de gidip yeteneklere baksan diyorum? Tank belli bir % ile aldığı hasarı azaltan karakter değildir.Tank yüksek savunmalı, zırhlı, dirençli olur bunlar da zaten şu an yapılabiliyor.siz diyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. direkt % hasar azaltmak ne demektir ya? sen git abinin verdiği yücelen setini çıkar farabi set giy o zaman de bana tank mank yok diye.hayatında bir kere yerinde hedef saptırma at ondan sonra de :S bilmediğiniz şeyleri konuşmayın ya.SAVASsanati yazdı:Petcarar yazdı:
bir şey biliyor gibi görünmek için yazmayın.Agro hiddet demektir az dmg almak demek değildir.tank/dps/şifa bir sistem değildir sistemde kullanılacak parçalardır.ikvdeki tanklık çoğu oyunda olmayan seviyededirtanklığı bilen bir adam şu an zaten kolayca hiddeti üstünde tutabilir.dps ve şifa karakteri konusunda açıklamalarında bir yanlışlık yok ama herkesin bildiği şeyi yazmışsın.bahsettiğin "sistem" ise bir sistemden öte oynayışın standardıdır.Bir boss savaşındaki standart oynayışta tank hiddeti üstünde tutar diğerleri yaratığı öldürür şifacı da sadece tanka can basar.
tank demek noraml oyunculardan daha az hasar almak demektır. suanda normal bır savascıdan daha az hasar alan bır savascı varsa haklısın...
eger sen suandakı sıstemle gurup bolgelerı gelırse cogu kısı basarılı olamayacaktır..
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
Petcarar yazdı:Sen de gidip yeteneklere baksan diyorum? Tank belli bir % ile aldığı hasarı azaltan karakter değildir.Tank yüksek savunmalı, zırhlı, dirençli olur bunlar da zaten şu an yapılabiliyor.siz diyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. direkt % hasar azaltmak ne demektir ya? sen git abinin verdiği yücelen setini çıkar farabi set giy o zaman de bana tank mank yok diye.hayatında bir kere yerinde hedef saptırma at ondan sonra de :S bilmediğiniz şeyleri konuşmayın ya.SAVASsanati yazdı:Petcarar yazdı:
hıdrayı ele alalım kardesım... dırenclerı full sakınması full olan bır savascıya bıle rahatlıkla 7 bın ıle 12 bın arası vuruyor..ve bu tankı en asagı 4 şifacı koruyor yeterlı olursa eger...
elbettte gelcek olan bosslar hıdra kadar guclu degıldır ama ondan asagı kalcak bır yanı yoktur...
ana sayfada yapılan acıklamayı okursan eger... gurup bolgelerınde savas sırasında hızlı kudret ve enerjı dolduramıyoruz..
gelecegı zman gorursun saten meraklanma ben bunları sadece kafadan atmıuorum eger bıraz acılırsan dunyaya
ve dunyanın en buyuk onlıne oyunlarını arastırırsan tanklık sıstemının acıkladıgımdan farkı yoktur...
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
oyunda yetenek olarak tank sıstemı var ama ıtem olarak pek yok gıbı
canını yukselten esyalar 250 verıyor en fazla 7 tane takabılıyorsun
1750 can oluyor ama dev lerın bunu bıraz daha yukseltmelerı lazım
cunkı can veren esyalar hasar + kullanamadıgımız ıcın tankcılıkta cok ıse yarıcaktır
ama yetersız kalıcak gıbı
canını yukselten esyalar 250 verıyor en fazla 7 tane takabılıyorsun
1750 can oluyor ama dev lerın bunu bıraz daha yukseltmelerı lazım
cunkı can veren esyalar hasar + kullanamadıgımız ıcın tankcılıkta cok ıse yarıcaktır
ama yetersız kalıcak gıbı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ya arkadaşım şaka mısın sana daha laf anlatmayla uğraşmayacağım daha agro'ya az hasar almak diyen adama laf anlatılırmı yaSAVASsanati yazdı:Petcarar yazdı:Sen de gidip yeteneklere baksan diyorum? Tank belli bir % ile aldığı hasarı azaltan karakter değildir.Tank yüksek savunmalı, zırhlı, dirençli olur bunlar da zaten şu an yapılabiliyor.siz diyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. direkt % hasar azaltmak ne demektir ya? sen git abinin verdiği yücelen setini çıkar farabi set giy o zaman de bana tank mank yok diye.hayatında bir kere yerinde hedef saptırma at ondan sonra de :S bilmediğiniz şeyleri konuşmayın ya.SAVASsanati yazdı:Petcarar yazdı:
hıdrayı ele alalım kardesım... dırenclerı full sakınması full olan bır savascıya bıle rahatlıkla 7 bın ıle 12 bın arası vuruyor..ve bu tankı en asagı 4 şifacı koruyor yeterlı olursa eger...
elbettte gelcek olan bosslar hıdra kadar guclu degıldır ama ondan asagı kalcak bır yanı yoktur...
ana sayfada yapılan acıklamayı okursan eger... gurup bolgelerınde savas sırasında hızlı kudret ve enerjı dolduramıyoruz..
gelecegı zman gorursun saten meraklanma ben bunları sadece kafadan atmıuorum eger bıraz acılırsan dunyaya
ve dunyanın en buyuk onlıne oyunlarını arastırırsan tanklık sıstemının acıkladıgımdan farkı yoktur...
- karagumruklu
- Salgın Koruyucusu
Migrat bölgesinin girişi. Sitede verilen ipucunda belli olduğu gibi ''Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir. '' deniyor. Yani Sivri Adada Lodos'un ordan hortlakların kan çalanların ve kemik kıranların olduğu yerde bir heykel var taş var o duvardan geçileceğini düşünüyorum. 
!..Siyahından Zindan Kırmızıdan Özgürlük Herkese Nasip Olmaz Karagümrüklülük..!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
O taş olursa Arzlar giremez çünkü muhafızlar kovalar.karagumruklu yazdı:Migrat bölgesinin girişi. Sitede verilen ipucunda belli olduğu gibi ''Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir. '' deniyor. Yani Sivri Adada Lodos'un ordan hortlakların kan çalanların ve kemik kıranların olduğu yerde bir heykel var taş var o duvardan geçileceğini düşünüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam Fareadam Köyü'nde kuyu vardı bence oradan.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı