Bi snikers ye.
Açken sen sen değilsin.

Bi snikers ye.

Biraz kurgu katsamda, böyle bir olay oldu fakat kablo ile vurma ve ağlama kısımları hayal gücümün eseri , yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem ve bu kişi siz değilsiniz arkadaşlara açıklayıp sizi zan altında kalmaktan kurtarayım öyleyse.Benim bahsetmiş olduğum sene 2010 ve 2012 arasını kapsayan yıllar o dönem varmıydınız onu bile hatırlamıyorum.

dret yazdı: ↑01 Kas 2017 07:37Biraz kurgu katsamda, böyle bir olay oldu fakat kablo ile vurma ve ağlama kısımları hayal gücümün eseri , yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem ve bu kişi siz değilsiniz arkadaşlara açıklayıp sizi zan altında kalmaktan kurtarayım öyleyse.Benim bahsetmiş olduğum sene 2010 ve 2012 arasını kapsayan yıllar o dönem varmıydınız onu bile hatırlamıyorum.
Not: Gm’a yeminde ettirdik, böyle kurnazlıklarımda vardır.![]()
Ne demek istediğini anlamadım beyim, biraz daha açarmısın ?ybrdelisix yazdı: ↑01 Kas 2017 07:57 Artık açıklama vakti gelmedi mi? Öyle komik duruyorsun ki bence hemen açıklamalamalısın.
dret yazdı: ↑01 Kas 2017 07:37Biraz kurgu katsamda, böyle bir olay oldu fakat kablo ile vurma ve ağlama kısımları hayal gücümün eseri , yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem ve bu kişi siz değilsiniz arkadaşlara açıklayıp sizi zan altında kalmaktan kurtarayım öyleyse.Benim bahsetmiş olduğum sene 2010 ve 2012 arasını kapsayan yıllar o dönem varmıydınız onu bile hatırlamıyorum.
Not: Gm’a yeminde ettirdik, böyle kurnazlıklarımda vardır.![]()