Merhaba Güzel Kardeşim görüyorumki aramıza yeniden katılmışsın,HOŞGELDİN ! Her geri gelen oyuncunun benzer kelamlar ettiğini görüyoruz ve her yaşadığımız dakikasında bu oyun platformunun diğer oyunlara göre daha samimi ve içten ,daha gerçekçi hayatımıza etkisi olumlu veya olumsuz daha yüksek olduğunu görüyoruz,göreceğizdeconslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:21 Öncelikle herkese merhaba sancak sunucusunda büyücü karakteri ile Karael ismiyle orta okul ile başlayan maceram tam 3 yıl sürdü ardından her şey paraya döndüğü için bıraktım tabi ki de oyun yapımcıları da para kazanması lazım ama o zamanlar para veremicek kadar küçük olduğum için bırakmıştım,şu an 22 yaşındayım İKV benim için o kadar özel ki ne oynasam o samimiyeti o tadı vermedi hatta oyunda tanıştığım bir abim ile o kadar seneler geçmesine rağmen halen ara ara konuşuruz beni bu oyuna bu kadar bağlı olmama sebep olan 2 kişi vardı karı koca doktordu bunlar sabahlara kadar maden başında beklerdik sağ olsunlar çocukları gibi severlerdi beni her neyse kısa kesmek gerekirse şu an üniversite okuyorum ve bolca boş vaktim var hangi oyunu oynadıysam yıllar boyu en sonunda kendimi bu forumda buldum ara ara girip konuları okudum ve şu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda başlamayım daha doğrusu başlamalımıyım oyunun durumu nedir biri bana kısaca özet geçerse çok sevinirim sağlıcakla kalın.
Yeniden Başlamalımıyım?.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Yeniden Başlamalımıyım?.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Beyazköşkte karakterini aç beni bul
Elimden geldiğinin fazlası kadar yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlı akşamlar 
Paşaxömerfaruk
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Rica ederim.conslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:45Şu an indiriyorum büyücüde kararlıyım tekrar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederimRetaliation yazdı: ↑29 Eki 2017 19:39Büyücü, oyundaki en zevkli sınıftır. Ancak üzerini dizmek baya meşakkatlidir. Çemberlitaş adı verilen grup bölgesine girmek için, 2012 yılında gelen güncelleme paketi ile ortaya çıkan 'tılsımlar'dan biri olan Meteorit 1 ve Meteorit 2(III) tılsımları istenmektedir. Şu sıralar fiyatları düşüte ancak edinmek baya bir güç. Bu da yetmezmiş gibi sizden biraz hasar da istiyorlar. Yani büyü gücünüzün 1700 olması gibi. Ancak yine de pes etmeyin! Eğer kararlıysanız, bu uğurda gitmeye devam edin!conslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:32Teşekkürler Büyücü karakterini düşünüyordum ben yineRetaliation yazdı: ↑29 Eki 2017 19:25 Öncelikle Merhaba;
Oyunda şu sıralar herkes hareketli. Yeni gelecek güncelleme ile tılsım piyasaları sarsıldı. Çoğu kişi eksiğini tamamlamaya çalışıyor.
Eğer oyuna döneceksen ki, sana dönmeni öneririm, Eminönü, Beyazköşk veya Kuklacı'da bir Şifacı açarak işe başlamalısın. Güncellemeye kadar karakterini dizerek hazır olmuş olursun.![]()
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter ls Coming
Aynen şifacı karakteri başlangıç için ideal illaki büyücü dersen kendine şimdiden fizik tılsımları ayarla birazcık paraya kıy derim başarılarBayTerapi yazdı: ↑29 Eki 2017 19:40Sana şifacı karakterini önermeleri şifacının tılsıma veya extra bir şeye ihtiyaç duymadan grup bölgelerine alıması, emin olabilirsin büyücü işine girdiğin de ruhsal olarak çöküntü yaşatabilecek insanlar var.conslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:32Teşekkürler Büyücü karakterini düşünüyordum ben yineRetaliation yazdı: ↑29 Eki 2017 19:25 Öncelikle Merhaba;
Oyunda şu sıralar herkes hareketli. Yeni gelecek güncelleme ile tılsım piyasaları sarsıldı. Çoğu kişi eksiğini tamamlamaya çalışıyor.
Eğer oyuna döneceksen ki, sana dönmeni öneririm, Eminönü, Beyazköşk veya Kuklacı'da bir Şifacı açarak işe başlamalısın. Güncellemeye kadar karakterini dizerek hazır olmuş olursun.![]()

Büyücü dizmek cebine ve saçlarına hasar verebilir, heleki böyle yıllar sonra aramıza dönmüşsün epey zorlanabilirsin, yine de ben inatçı biriyim dersen karar senin kararın, sunucu olarak kalabalık sunucuları seçersen bölge atan insan bulursun rahatlıkla, sığınak bölgesine hiç yoktan şartelci olarak girebilirsiniz, lakin iş migrat ve çemberlitaşa geldiğinde insanlar seni bir hayli zorlayacak, bu noktada sabır,vakit ve para devreye girecek, ondan sonrası zaten herşey sırayla gelecektir, aramıza hoşgeldin, İKV ye bir nefer bir neferdir 
-
conslecter
- Acemi Savaşçı

Hoşbuldum umarıım 2.maceram dediğiniz gibi daha keyifli geçer şansımı eminönünde kullanıcam teşekkür ederimIIASiLKANII yazdı: ↑29 Eki 2017 20:04Merhaba Güzel Kardeşim görüyorumki aramıza yeniden katılmışsın,HOŞGELDİN ! Her geri gelen oyuncunun benzer kelamlar ettiğini görüyoruz ve her yaşadığımız dakikasında bu oyun platformunun diğer oyunlara göre daha samimi ve içten ,daha gerçekçi hayatımıza etkisi olumlu veya olumsuz daha yüksek olduğunu görüyoruz,göreceğizdeconslecter yazdı: ↑29 Eki 2017 19:21 Öncelikle herkese merhaba sancak sunucusunda büyücü karakteri ile Karael ismiyle orta okul ile başlayan maceram tam 3 yıl sürdü ardından her şey paraya döndüğü için bıraktım tabi ki de oyun yapımcıları da para kazanması lazım ama o zamanlar para veremicek kadar küçük olduğum için bırakmıştım,şu an 22 yaşındayım İKV benim için o kadar özel ki ne oynasam o samimiyeti o tadı vermedi hatta oyunda tanıştığım bir abim ile o kadar seneler geçmesine rağmen halen ara ara konuşuruz beni bu oyuna bu kadar bağlı olmama sebep olan 2 kişi vardı karı koca doktordu bunlar sabahlara kadar maden başında beklerdik sağ olsunlar çocukları gibi severlerdi beni her neyse kısa kesmek gerekirse şu an üniversite okuyorum ve bolca boş vaktim var hangi oyunu oynadıysam yıllar boyu en sonunda kendimi bu forumda buldum ara ara girip konuları okudum ve şu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda başlamayım daha doğrusu başlamalımıyım oyunun durumu nedir biri bana kısaca özet geçerse çok sevinirim sağlıcakla kalın.Diliyorum ki 2.IKV Maceran diğerlerindende daha keyifli geçer ve şansın bol olur.Şansıda geçtim,umarım karşına karakteri sağlam kişiler çıkar ki,eski zevki dilediğince alabilesin
Burada 5 kişi olsa 3ü Eminönü 1 i Teşkilat 1 i ise Beyazköşk sunucusuna davet eder seni,bende beyazköşk adına o 1 kişi olmak istiyorum,eminönü sunucusuna nazaran sayımız azdır ancak ortamımız fena sayılmaz
Şansımın ne kadar az olduğunu kendimde belirttim ancak karar senindir,iyi oyunlar iyi eğlenceler !
![]()
Teşekkür ederim eminönünde şansımı denicem umarım bir gün yolum beyazköşke düşer
Büyücü karakteri oynayacak kadar inatçı ve sabırlı biri olduğumu düşünüyorum teşekkür ederimLahza yazdı: ↑29 Eki 2017 22:29 Büyücü dizmek cebine ve saçlarına hasar verebilir, heleki böyle yıllar sonra aramıza dönmüşsün epey zorlanabilirsin, yine de ben inatçı biriyim dersen karar senin kararın, sunucu olarak kalabalık sunucuları seçersen bölge atan insan bulursun rahatlıkla, sığınak bölgesine hiç yoktan şartelci olarak girebilirsiniz, lakin iş migrat ve çemberlitaşa geldiğinde insanlar seni bir hayli zorlayacak, bu noktada sabır,vakit ve para devreye girecek, ondan sonrası zaten herşey sırayla gelecektir, aramıza hoşgeldin, İKV ye bir nefer bir neferdir![]()
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Büyücü karakterin tam tanımı bu işte tebrik ederimLahza yazdı: ↑29 Eki 2017 22:29 Büyücü dizmek cebine ve saçlarına hasar verebilir, heleki böyle yıllar sonra aramıza dönmüşsün epey zorlanabilirsin, yine de ben inatçı biriyim dersen karar senin kararın, sunucu olarak kalabalık sunucuları seçersen bölge atan insan bulursun rahatlıkla, sığınak bölgesine hiç yoktan şartelci olarak girebilirsiniz, lakin iş migrat ve çemberlitaşa geldiğinde insanlar seni bir hayli zorlayacak, bu noktada sabır,vakit ve para devreye girecek, ondan sonrası zaten herşey sırayla gelecektir, aramıza hoşgeldin, İKV ye bir nefer bir neferdir![]()
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bu zamanda sigara gibi olucaksın. Ölümcül ve vazgeçilmez.
-Aberthol
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI