Bu doru mu?
Acaba ne zaman gelecek be reis
Re: Acaba ne zaman gelecek be reis
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bu doruysa yer yerinden oynar.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
Tanıtım videosu da Kasım Ayı gibi gelebilir.
[/url]

Bunu nihat beyin yazdığına emin misin facebook gibi gözüküyor hangi postun altına yorum atmış bizde görelim?Furkaaaaann yazdı: ↑27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
[/url]
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Nihat Beyin profilinde gezerseniz bulursunuz.ejedrogl yazdı: ↑27 Eki 2017 00:12Bunu nihat beyin yazdığına emin misin facebook gibi gözüküyor hangi postun altına yorum atmış bizde görelim?Furkaaaaann yazdı: ↑27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
[/url]
Yazıyı görmedim ancak isyan etmesi normal 
Ayrıca ben Kasım ayının ilk haftalarında bir teaser bekliyorum
Aralık ayının başında da genişleme paketinin yayınlanmasını (1 Aralık)
Ayrıca ben Kasım ayının ilk haftalarında bir teaser bekliyorum
Aralık ayının başında da genişleme paketinin yayınlanmasını (1 Aralık)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Vay be nasıl yaratıklar görecez ne olacak kimse bilmiyor nabzım artıyor git gide yeniliği göremeden gidecez.Eee normal 5 senedir örümcek akrep kese kese kafayı sıyırdık.
Nihat bey hakkında ise şunları diyebilirim gerçekten adama terbiyesizlik yapılmış evli çocuklu birine helal para kazanmıyorsunuz demek direk ailesine ve kendisine hakarettir.Amma velakin "10.yılında sadece oyunun fanları için" lafı beyni kurcalayan cinsten son güncelleme felanmı geliyor kader mühürlerine devam etmek için kaynakmı lazım?Neyse bir açıdan tebrik ediyorum oyuna yeni oyuncu gelmediğini öğrenmiş.
Çok garip ya anlamıyorum kader mühürlerini yapıp tüm dünyaya servis ettinizde ne oldu alıcı çıktımı ona bakacaksınız lol varkende piyasada tutunmak zor olur bence.
Nihat bey hakkında ise şunları diyebilirim gerçekten adama terbiyesizlik yapılmış evli çocuklu birine helal para kazanmıyorsunuz demek direk ailesine ve kendisine hakarettir.Amma velakin "10.yılında sadece oyunun fanları için" lafı beyni kurcalayan cinsten son güncelleme felanmı geliyor kader mühürlerine devam etmek için kaynakmı lazım?Neyse bir açıdan tebrik ediyorum oyuna yeni oyuncu gelmediğini öğrenmiş.
Çok garip ya anlamıyorum kader mühürlerini yapıp tüm dünyaya servis ettinizde ne oldu alıcı çıktımı ona bakacaksınız lol varkende piyasada tutunmak zor olur bence.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Haklı. Hala "güncelleme neymiş lan, gelir mi ahaha" diyen deyyuslar var.Furkaaaaann yazdı: ↑27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
[/url]