Sunucu birleşimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Sunucu birleşimi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

#SancakSunucusuKapatılsın
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

MobilSorun78 yazdı: 26 Eki 2017 18:23 Her şeyi anlarım da plus paketi olanların girebildiği bir sunucuyu , neden diğer varo$ sunucular ile birleştirme fikrini savunuyorsun.
plus dışında başka ne özelliği var anlamıyorum kendinizi yüzüklerin efendisi gibi görmeyin şimdi bizimde plusumuz var :') :')
Resim
BANAGOREASKYOK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BANAGOREASKYOK »

MobilSorun78 yazdı: 26 Eki 2017 18:23 Her şeyi anlarım da plus paketi olanların girebildiği bir sunucuyu , neden diğer varo$ sunucular ile birleştirme fikrini savunuyorsun.
bu nasıl bir mantık ve zihniyet ne yani o sunucuda pluslu olanlar yokmuda varoş diyorsunuz senin ne haddine ? silin şu cocugun yazdıgı iletiyi !
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

resp0nse yazdı: 26 Eki 2017 20:00
yun1010 yazdı: 26 Eki 2017 18:53 Karakter aktarımına para vermek istemeyen bir player daha sıraya geç. Biz 13 kişi sunucu değiştirirken böyle bişey istemedik, senin için de getirmezler umarım.
Karakter aktarımına para vermekten mi çekiniyorum sence ?
Genç arkadaşım parayla ilgili sıkıntım yok sunucunun kendisi sorun.Buna bir çare arıyoruz.
Kaçmak kolayı sen o yolu seçmiş olabilirsin keyfin bilir tabi ki.

Bu olaya 1 ay önce yorum yapmıştım. Sunucudan ayrılma hikayemizi çektiğimiz zorlukları. Aldığım sorumlulukları yine senin gibi bi arkadaşımız sunucuların birleşmesi adi altında bi başlık açmıştı, ben de oraya yazmıştım. Sunucu değiştirmek kaçmak değil zorunluluktur. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor hocam holde tıklayacak yer olmazdı. Şimdi para kasmaktan beyni yanan mesajlara cevap vermeyen kişilerle dolu sunucu. Aylarca ayakta tutmak için çalıştık, başarısız olduk. Başka sunucuya geçmek zorunda kaldık şimdi kimse gelip te sunucular boş birleştirin demesin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

asgsdga yazdı: 18 Eki 2017 23:59 Arkadaş sunucu birleşimi diyip duruyorsunuz yönetimin boşluğuna falan gelicek de kazara yapıcaklar olay çıkacak sonra.
Ne kazanacaksınız sunucu birleşince bi söyler misiniz? Meran tılsım ve sancaktan 50şer kişi eö ye gelince piyasa mı düzelicek? Savaşlar mı keyiflenicek? Nedir yani?
Ben sırf boş sunucuda da bi çarım dursun hatırası vardır nostaljiktir belki bigün lazım olur diye eöye gelirken yeni hesap kastım, isteyen dolu sunucuda oynar isteyen boşta. Zaten benim gibi birsürü kişinin aynı hesabında 2 sunucuda da 4 karakteri vardır ki bu "birleştirmeyi" imkansızlaştıran bişey(hesaba alınan ürünleri de göz önünde bulundurursak).
İlla da boş sunucuda oynamak istemeyen mağdur arkadaşlar varsa tek seferlik transfer hakkı versinler olsun bitsin. Ortalığı karıştırmayın
başka bi başlıkta yazmıştım, köşede tutuyorum bunu sık sık lazım oluyor.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

BANAGOREASKYOK yazdı: 26 Eki 2017 20:54
bu nasıl bir mantık ve zihniyet ne yani o sunucuda pluslu olanlar yokmuda varoş diyorsunuz senin ne haddine ? silin şu cocugun yazdıgı iletiyi !
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

SANCAK DURSUNDA :) gerisini tartışabilirsiniz
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
pasaxmete
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen pasaxmete »

Açıkcası ben sunucuların birleştirilmesi taraftarı değilim.
Niceleri geldi de geldikleri gibi geri döndüler yerleşik düzene adapte olamadılar. Her sunucunun farklı kuralları, farklı anlayışları var. Ben bu konu altında farklı bir boktaya deyinmek istiyorum.

Ayrıca oyun yöneticilerinin farklı yollara baş vurması gerekiyor. Sunuculardaki kişi sayısını artırmak ve bunu stabil tutabilmek kolay iş değil. Ancak IKV’yi bir çok oyundan farklı kılan bir dokusu bir tadı var, bunu arkalarına alarak çok güçlü bir IKV yaratabilirler diye düşünüyorum.

Yeni gelecek genişleme paketi bunun için bir adım, oyunu biraz zorlaştırmak, her şeyi kolay elde edememek, oyuncuların stratejisi, zekası ve becerisine dayalı farklı sistmeler eklenirse başarılabilir diye düşünüyorum.

Oyuna yeni gelebilecek eklentiler ve genişleme paketleri ile birlikte oyuna yeniden dönecek potansiyel bir oyuncu kitlesi olduğuna inanıyorum. Zira bir avuç IKV sever aon 5 yılda bu oyunu ayakta tutabilmiştir. Biraz özen ve yenilik beklemek en büyük hakkımız...
Mkametebey~Mkamete~Mkakomutan
Göster
Mkabaşkan
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maskoff »

sancak bitmiş gb bile atılmıyor :weary: :weary: :weary: :weary: :weary: :weary: :weary: :weary:
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Sınıf ayrımcılığı yapanlara yazıklar olsun!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön