İstanbul Kıyamet Vakti Nasıl Kurtarılır ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Nasıl Kurtarılır ?

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 17:00
movie yazdı: 26 Eki 2017 16:55
turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 14:04
Sufizm yazdı: 26 Eki 2017 07:18 Seviye gelirse oyun canlanır
Seviye için oyunun baştan yapılanması lazım. Şuan ki sistem üzerine yeni seviyelerin gelebilmesi imkansız.
Neden gelmez açıklar mısın ? Bence gayet gelebilir. Daha iyi itemler, daha zor ve güçlü grup bölgeleri ve seviye ile gelen yeni yetenekler için yeni tılsımlar ve bunlarla birlikte tılsım sistemi gibi yeni bir sistem (cevher sistemi vs gibi)
viewtopic.php?f=46&t=144200&start=10

2. sayfadaki 2. analizde uzun uzun açıkladım.
Ben onu okumuştum fakat söylediklerine katılmıyorum.
Evet 49 seviyede çok farklar oldu iki 49 seviye arasında item bakımından 20 seviyelik fark var fakat bu yeni seviye gelmesine engel değil kanımca. Üstelik 5 senedir güncelleme gelmiyor birçok düşünceleri değişmiş olabilir. Senin de dediğin gibi belki seviye sınırını 49 olarak belirlemişlerdi ama şu anda seviye arttırımı üzerinde oyunun ilerleyeceğini düşünüyorum. Seviye artışı getirmeyip hol tarzı bir yer getirseler oyun canlanmaz bunu daha önce hol örneği ile biliyorlar.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Retaliation yazdı: 26 Eki 2017 17:10 Önerileriniz güzel. Lakin birkaçı dediğiniz gibi suistimale uğrayabilir. Bence oyuna günlük görevler veya günlük ödüller verilmeli. Eşyalar düzeltilmeli hatta "Enchantment" sistemi getirilmeli. Yani en azından 30 seviye altı için. Görev eşyalarının bir çoğu gereksiz efsunlarla dolu olabiliyor. Bu sayede kendimiz, kendi eşyamıza efsun basarak yeni karakter kasan arkadaşlar için kolaylık sağlanabilir.
:ok_hand:
kedi
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

movie yazdı: 26 Eki 2017 17:14 Ben onu okumuştum fakat söylediklerine katılmıyorum.
Evet 49 seviyede çok farklar oldu iki 49 seviye arasında item bakımından 20 seviyelik fark var fakat bu yeni seviye gelmesine engel değil kanımca. Üstelik 5 senedir güncelleme gelmiyor birçok düşünceleri değişmiş olabilir. Senin de dediğin gibi belki seviye sınırını 49 olarak belirlemişlerdi ama şu anda seviye arttırımı üzerinde oyunun ilerleyeceğini düşünüyorum. Seviye artışı getirmeyip hol tarzı bir yer getirseler oyun canlanmaz bunu daha önce hol örneği ile biliyorlar.
Konunun anafikrini tam anlamamışsın. Ben oyunun bu haline yeni seviye eklenemez diyorum. Ama çekirdekten bir baştan yapılanmayla tabi ki seviye sınırı arttırılabilir. Ama bunun 7-8 ayda yapabileceklerini sanmıyorum. Şuan gelecek olan pakette seviey sınırının değişmeyeceğine emin olabilirsin.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 17:32
movie yazdı: 26 Eki 2017 17:14 Ben onu okumuştum fakat söylediklerine katılmıyorum.
Konunun anafikrini tam anlamamışsın. Ben oyunun bu haline yeni seviye eklenemez diyorum. Ama çekirdekten bir baştan yapılanmayla tabi ki seviye sınırı arttırılabilir. Ama bunun 7-8 ayda yapabileceklerini sanmıyorum. Şuan gelecek olan pakette seviey sınırının değişmeyeceğine emin olabilirsin.
Hocam niye eklenemesin ? 39 zamanı ile ne farkı var bugünkü 49 levelin, daha üstün itemler ve tılsımlardan farklı olarak. Tabi oynanış olarak da birkaç şey değişti ofansif, defansif, gazap vs fakat bunların hiçbiri seviye artışını engelleyen şeyler değil.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

movie yazdı: 26 Eki 2017 17:36 Hocam niye eklenemesin ? 39 zamanı ile ne farkı var bugünkü 49 levelin, daha üstün itemler ve tılsımlardan farklı olarak. Tabi oynanış olarak da birkaç şey değişti ofansif, defansif, gazap vs fakat bunların hiçbiri seviye artışını engelleyen şeyler değil.
Oyundaki bütün seviye geçişlerini, gameplaydeki hassas ayrıntıları uzun uzun anlattım. Okuduysan bu soruya cevap olarak yazdığım şeyleri tekrar buraya yazmayacağım. Oyunda şuan ayarlanmış bütün nüanslar 49 seviyeye göre ayarlı. Şuan büyücüler elektrikle 30k fizikselle 100k+ vurabiliyor. 59 gelince 500k mı vuracağız? Şuan savaşçılar zırhını %75 yapabiliyor. Yeni gelecek seviyelerle bu sınır %100 e mi çıkacak? %100 zırh sence mantıklı mı?

Bu nüansların baştan yapılandırılması lazım diyorum. Bunlara el atmadan 59 gelmesi imkansız.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 17:56
movie yazdı: 26 Eki 2017 17:36 Hocam niye eklenemesin ? 39 zamanı ile ne farkı var bugünkü 49 levelin, daha üstün itemler ve tılsımlardan farklı olarak. Tabi oynanış olarak da birkaç şey değişti ofansif, defansif, gazap vs fakat bunların hiçbiri seviye artışını engelleyen şeyler değil.
Oyundaki bütün seviye geçişlerini, gameplaydeki hassas ayrıntıları uzun uzun anlattım. Okuduysan bu soruya cevap olarak yazdığım şeyleri tekrar buraya yazmayacağım. Oyunda şuan ayarlanmış bütün nüanslar 49 seviyeye göre ayarlı. Şuan büyücüler elektrikle 30k fizikselle 100k+ vurabiliyor. 59 gelince 500k mı vuracağız? Şuan savaşçılar zırhını %75 yapabiliyor. Yeni gelecek seviyelerle bu sınır %100 e mi çıkacak? %100 zırh sence mantıklı mı?

Bu nüansların baştan yapılandırılması lazım diyorum. Bunlara el atmadan 59 gelmesi imkansız.
%80 yapılır hocam dert ettiğin sadece bunlar ise bunlar üstesinden gelinecek şeyler. Büyücünün vuruşlarının çok olması sıkıntı değil ki ona göre yaratıkların enerjileri fazla olur. Bunlar küçük sorunlar.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Seviye kesin gelir demiyorum ama gelmezse çemberlitaş kıyafetlerini üstümüzden çıkaramayız çıkaramassak toplanır burda herkesde aynı item var diye ağlaşırız beraber.O holde kasılan çarlarda çöp olmazsa oyun gene ileri gitmez seviye gelir ama yetenek eklenmeyebilir.
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

movie yazdı: 26 Eki 2017 18:02
turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 17:56

%80 yapılır hocam dert ettiğin sadece bunlar ise bunlar üstesinden gelinecek şeyler. Büyücünün vuruşlarının çok olması sıkıntı değil ki ona göre yaratıkların enerjileri fazla olur. Bunlar küçük sorunlar.
Sen şuan sadece oyuncu olmayan düşmanlara karşı bakış açın bu yazdıkların bunu gösteriyor peki OkO karşılaşmalarında ne olacak bunları hiç düşündün mü %100 zırlı bir savaşçı karşısında sadece Fiziksel hasar verebilen büyücü lakin şu an bir Büyücünün Defansif Dövüşme yapan bir savaşçıya Konsantrasyon ile attığı büyüyle ancak canı %80 civarına iniyor zaten
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Paket bazlı, son seviye bir büyücünün ortlama hasar artışı:

Resim

Bu da seviye bazlı artış:

Resim

Oyunun kemikleri 49 seviyenin içinde %3000 lik hasar artışları yaşanırken kırıldı. Bu kırık kemiklerin üzerine yeni yükler bindirmek oyunu ne hale getirir buna siz karar verin.

Not: Ortalama hasar düzeyleri tüm büyüler(fiziksel, buz, elektrik) için maksimum olanaklar(zırh kırma, direnç kırma) dahilinde varsayılmıştır.
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maskoff »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Eki 2017 21:27 Paket bazlı, son seviye bir büyücünün ortlama hasar artışı:

Resim

Bu da seviye bazlı artış:

Resim

Oyunun kemikleri 49 seviyenin içinde %3000 lik hasar artışları yaşanırken kırıldı. Bu kırık kemiklerin üzerine yeni yükler bindirmek oyunu ne hale getirir buna siz karar verin.

Not: Ortalama hasar düzeyleri tüm büyüler(fiziksel, buz, elektrik) için maksimum olanaklar(zırh kırma, direnç kırma) dahilinde varsayılmıştır.
%3000 hasar artışı sadece slotlara vururken oluyor ws lerde çok büyük bir hasar artışı yok ama çok büyük bir yüzde artışı var.Bu da demek oluyorki canın arttırılması gerekiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön