Grup Bolgelerine alinamayanlar sorunu ÇÖZÜMÜ
Re: Grup Bolgelerine alinamayanlar sorunu ÇÖZÜMÜ
problemin çözümü oldukça basit. Denetim Masası -> Program Ekle/Kaldır -> İstanbul Kıyamet Vakti seçeneği işaretlenip kaldır butonuna basılır. ne çember derdi olur nede silah parlatma derdi. 
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
Artık iş önerilerden çok biz oyunculara düşüyor arkadaşlar farkına varmalıyız.Hepimizin o yollardan geçtiğini unutmadan altımızda olan ihtiyaç sahipleri arkadaşlara bizim destek olmamız lazım.Şahsen ben kendi adıma konuşayım kendi kurduğum gruba en az 1 tane düşük hs li arkadaş almaya özen gösteriyorum şifacı ve büyücü olmak üzere.Diğer bölgelerde de savaşçılara daha fazla fırsat verip grubuma almaya çalışıyorum ki hepimizin böyle yapması gerekiyor.Bu arkadaşları oyundan soğutmadan oyuna kazandırmamız bu yoldan geçer.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
World of Warcraft taki sistemin gelmesi gerekli; Grup bölgesine random girilmeli 6 kişi tamamlandığında oyun başlamalı düşen itemlerin birer seçeneği olması gerekli veya ihtiyacı olmayan kişi orada başka birisine verebilmeli
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter ls Coming
İtemini geçtim düz m1 olan büyücüyü bile almıyorlar itemleri olsa dahi. m23 şartı varmış sağlam hs olacakmış vs vs. Seni oyuna para yatırmaya zorluyorlar bir nebze..

Everything is about math just math
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Arkadaşlar iş öneri kısmında değil. Hiçbir yönetici bu durumu düzeltemez. Görüldüğü ve aşikar olduğu gibi tüm sorun oyuncularda. Meteorit 1, Meteorit 2 (III) ve üstüne üstlük hasar aramaları... Sizce bunun suçlusu kim?
Arkadaşın dediği gibi olay oyuncularda bitiyor, zamanında m1 di sonra m1 m23 oldu , bir aralar bb3 üm yok diye gruba alınmadığım olmuştu, başka bir tılsım gelse bu sefer onunla girilmeye başlanacak, yani oyuncular ne isterse öyle oluyor arkadaşlar.Retaliation yazdı: ↑26 Eki 2017 17:05 Arkadaşlar iş öneri kısmında değil. Hiçbir yönetici bu durumu düzeltemez. Görüldüğü ve aşikar olduğu gibi tüm sorun oyuncularda. Meteorit 1, Meteorit 2 (III) ve üstüne üstlük hasar aramaları... Sizce bunun suçlusu kim?
- SINGER
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Ailem
Saçma bi öneride bulunmuşsun