Arkadaslar aranizda mobil veriden veya vodafone cepte wifi modem uzerinden oyuna baglanan var mi ?
varsa 1 aylik bir kullanimda ne kadar harcama yapiyor.?
Oyun icersiinde gecikmeler ne siklikta yasiyorsunuz
yurtta kaldigim icin yurt internetiyle oyundan verim almam mumkun degil ? mobil veri uzerinden baglaniyorum bazen fakat operatorlerin wifi modem cihazi iyi performans gosterebiliyorsa onlara yonelecegim ?
Tesekkurler
Mobil veri veya vodafone cepte wifi modem
-
Hydrocodone
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Trakyam
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkücüler
Re: Mobil veri veya vodafone cepte wifi modem
Ben kullanıyorum aylık 10gb hem oyun için hemde telefonda kullanacağın sosyal medyalarda her türlü işini görecektir.
-
Hydrocodone
- İskele Babası

- Trakyam
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Ülkücüler
Günlük ortalama 8 saat oyunda duruyorum.Test yapmadım hiç bilmiyorum.Hydrocodone yazdı: ↑26 Eki 2017 14:58Gunluk ortalama kac saat oyunda oluyorsun veya soyle diyeyim
Saatlik data harcamasi ne kadar test yaptin mi ?
Türk Telekom 3G ile yaklaşık 2 sene önce falan iş yerinden oynuyordum, telefonun wifi hotspotu ile laptopa bağlanıyordum, ortalama gece mesaisinde 7 8 saat oynuyordum toplam yediği 100 MB civarı anca oluyordu, MMORPG oyunlar oldukça az veri tüketimi yapıyor, hele İKV nin tüketim miktarı çok cüzi, hız olarak oldukça güzeldi, iş yerinin wifisinin yanında uçak kalıyordu
Az yiyor saatte 10 mb filan belki
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ma B
Şekil A) cihaz ismi https://www.amazon.co.uk/Vodafone-R207- ... B00QGT3SDU
adreste 2.el bu cihazdan alıyorsun 40-60 lira arasında fiyata al fazla para verme 3G cihazı olduğu için sıfırıda pek pahalı değil zaten sonra BİM e git 33 tl ye 7 GB interneti olan bir paket var onu al yada wodafone hattın varsa onu kullan ben geçen haftaya kadar her türlü işimde video sosyal medya vs sorunsuz kullandım mobil veri olduğu için çabuk bitiyor fazla video izleyince hız wodofone"da 10 mps kadar bimcel"de 3-5-7 mps arasında seyrediyor bimcell de lag sorunu var ayriyeten bimcellde ping hayli yüksek wodofone"da pek sorun yaşanmıyor sonuç olarak sadece oyun oynayacaksan 1 yıl bile kullanırsın 7 GB interneti , bende 7gb de wodofone 7 bimcell olmasına rağmen yetişmiyordu +1g +500 mb vodofone ek paket alıyordum video izleme epey kullanırsın işte turkcell hızlı olur deme turkcell"e geçtim adamlar 1mps "a sınırlamışlar 5 gb interneti 1mps hızla kullandırıyorlar en iyisi wodofone yani.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Hotspot ile telefon üzerinden internete giriyorum.
24 saat Ikv de açık kal hiçbir şey yemez 10 dklık instagram da takılmanla aynısını yer 1 günde
24 saat Ikv de açık kal hiçbir şey yemez 10 dklık instagram da takılmanla aynısını yer 1 günde
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Lonca: Ottoman Soldiers
İKV fazla internetini yemiyor. 10 GB yeterli bence sana aylık.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
Oyuna girdiğin zaman aynı anda İnstagram vs diğer şeylere bakmazsan sıkıntı olmaz.