Hesap Sorunları
- Trakyam
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkücüler
Hesap Sorunları
Hesabıma telefon numaram ile giriş yapıyordum şifremi değiştirdim ve unuttum eski şifremi biliyorum telefon numarası şuanda kapandığı için şifre yenileme talebindede bulunamıyorum yardımcı olurmusunuz.
Re: Hesap Sorunları
Konuyu İletişim Destek formu Üyelik Sorunları aracılığıyla yetkili birimlere bildir gerekli güvenlik sorularını cevaplarsan sana yardımcı olurlar.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Olmazmı heryer açık soruyu tersten sormak lazım en kapalısından
Tılsımdan ziyade bu aralar reçeteler revaçta

leones non capit muscas
- Trakyam
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkücüler
Bonolarda geri geldi oyuna dönenler olurmu dersin
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Destek bölümüyle iletişime geçtiğinde bir form yollayacaklar, eğer cevapların eşleşirse yardımcı olacaklardır.
Tabii bu konuyla ilgili bir sıkıntı var aslında, çoğu zaman dikkat etmediğimiz şeyler hafızamızdan çok kısa sürede yok olduğundan ki formdaki soruların bazıları dikkat edilmesi gerekmediğini düşündüğümüz için doğru hatırlamayabilir veya hiç hatırlamayabilirsiniz. Değerlendirme tam olarak nasıl yapılıyor bilemiyorum o yüzden umuyorum ki olumlu cevap alırsınız
Tabii bu konuyla ilgili bir sıkıntı var aslında, çoğu zaman dikkat etmediğimiz şeyler hafızamızdan çok kısa sürede yok olduğundan ki formdaki soruların bazıları dikkat edilmesi gerekmediğini düşündüğümüz için doğru hatırlamayabilir veya hiç hatırlamayabilirsiniz. Değerlendirme tam olarak nasıl yapılıyor bilemiyorum o yüzden umuyorum ki olumlu cevap alırsınız
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Son bir kaç şifreni Yüklenilen E-Pin kodları şifreleri ile beraber en son ne zaman girdiğini vs vs bu tarz bilgileri biliyorsan yardımcı olurlar.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi