Kritik hata oyuna giremiyorum.
- LINKINPARK
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son yolculuk
Kritik hata oyuna giremiyorum.
Selamün aleyküm arkadaşlar iyi forumlar. Dünde sunucuya bağlanırken bu hatayı veriyodu şuan da veriyor, başka bu sorunla karşılaşan var mı ? Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı. Lütfen internet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.
Linkinpark
Stils
“Kıyamet bir son değil, yalnızca başlangıçtır...”
Stils
“Kıyamet bir son değil, yalnızca başlangıçtır...”
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Sonuna Kadar
Beyazköşke Girilmiyor !
sabah guncellemesınden beri sunucuya girilmiyor diger sunuculara giriş mevcut, forumda konuları sileceginize oyunla ilgilenin bence daha mantıklı 
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Re: Kritik hata oyuna giremiyorum.
Selam Arkadaşlar
Yapılan kontrollerde Beyaz Köşk sunucusuna erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum derhal teknik ekibe iletilmiştir, gerekli müdahaleler başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
Yapılan kontrollerde Beyaz Köşk sunucusuna erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum derhal teknik ekibe iletilmiştir, gerekli müdahaleler başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Sonuna Kadar
uyuyan ekibe mi ilettiniz yoksa gece vardiyası varmıydı ?Naveran yazdı: ↑26 Eki 2017 08:35 Selam Arkadaşlar
İyi forumlar
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Bu Kader Mühülerini kapatıp artık İKV mizin sunucu performansını arttırsanız çok iyi olacak gibi.
Merhaba
An itibariyle sorun giderilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
An itibariyle sorun giderilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!