Senarist Gorgar iştebesiktasask yazdı: ↑25 Eki 2017 01:21 Bu oyunun hikayesi bir film konusu olabilecek kadar ilgi çekici,güzel ve anlamlı senaryo var da senarist kim olacak demekle yetinirim işte.Belki bir gün biri çıkıp ta bir filme konu eder neden olmasın ki![]()
İlgimi ceken bir durum
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: İlgimi ceken bir durum
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
kitlesel konuşmuşsun oyunculara neden geçmiyor diye geçmeyenleri gördüğün kadar geçen kısım da var
Parlementxx yazdı: ↑24 Eki 2017 16:45 Bir cok oyun İkv gibi hikayesiyle unludur.CoD Assasins creed Twd Lol gibi fakat bu oyunda neden benimsenmis bir Npc/Yardimci karakter/Dusman yok ?
Ornegin CoD'da Ghostun ölümüne cogu oyuncu uzulmustur abartip aglayan bile var.Sheepyardın hain cikmasinada sinirlenen cok.
Yada bir dusman diyelim Batmande Jokerin ölümüne üzülende çok var.Lolde kötü adam olmasina ragmen Zed ilah gibi benimsenmis durumda.
İkvde İstihbaratin hain cikmasi ufak bi etki bile etmedi oyuncu kitlesinde yada Gaffarin aslinda iyilik icin savastigini oldurdugumuz zaman ogrendigimizdede kitle hicbir sekilde tepki gostermedi hikayesi bu kadar guzel olan bir oyunun neden hicbir sekilde oyunculara etkisi yok ?
Varmi bunun bir cevabi

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- Blackspown
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Heroes Reborn
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Eki 2017 23:11Bu nedir? Ben göremiyorum resmi sayfada?Tertip yazdı: ↑24 Eki 2017 22:41 Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi?![]()
Facebook:
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... =3&theater
Oyuna girebiliyorum kimse yok? Korkmaya başladım.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ah Tertip ah 
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
iyi olmuş
Tertip yazdı: ↑25 Eki 2017 21:57turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Eki 2017 23:11Bu nedir? Ben göremiyorum resmi sayfada?Tertip yazdı: ↑24 Eki 2017 22:41 Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi?![]()
Facebook:
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... =3&theater
Oyuna girebiliyorum kimse yok? Korkmaya başladım.![]()
![]()

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )