Derinden sarstı beni
İlgimi ceken bir durum
Re: İlgimi ceken bir durum
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
Sonuç olarak maalesef genel itibariyle okumayı sevmeyen,buna ayrılan zamanı da lüks veya "hobi" olarak tanımlayan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız.
Sonuç olarak maalesef genel itibariyle okumayı sevmeyen,buna ayrılan zamanı da lüks veya "hobi" olarak tanımlayan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız.

Dostum kişiden kişiye bu duygu durumu değişir ben gülerim sen ağlarsin bu böyledir
- Boribars
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jitem
Çemberlitaş ta ki neferleri saygı ve sevgi ile anıyorum. 
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Tespitin dibi olmuş ..CARMENTA yazdı: ↑24 Eki 2017 18:50 Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız.![]()
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi?

Facebook:
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... =3&theater

Facebook:

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu nedir? Ben göremiyorum resmi sayfada?Tertip yazdı: ↑24 Eki 2017 22:41 Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi?![]()
Facebook:
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Sorumun cevabını aldım.Üzülerek söylüyorum ne yazıkki haklısın.CARMENTA yazdı: ↑24 Eki 2017 18:50 Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız.![]()

Bundan mütevellit LoL hikayesi ve IKV hikayesi aynı kefeye koyuluyor... Bildiğimiz LoL...CARMENTA yazdı: ↑24 Eki 2017 18:50 Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Bu oyunun hikayesi bir film konusu olabilecek kadar ilgi çekici,güzel ve anlamlı senaryo var da senarist kim olacak demekle yetinirim işte.Belki bir gün biri çıkıp ta bir filme konu eder neden olmasın ki