İlgimi ceken bir durum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: İlgimi ceken bir durum

Mesaj gönderen YemeLik »

turkoxHAMSTER yazdı: 24 Eki 2017 18:03 Okurken şu müziği dinlerseniz etkisi 2 kat artabilir :)
Derinden sarstı beni :( yalnız bu meranlardaki hava nedir çözemedim iki tane vurunca ölüyolar zaten :lol .Ha ayrı bir mevzuda biz şimdi eskilerin tarafınamı geçeceğiz akrep tılsımının kaybolan parçasını felanmı bulacağız mesela,yoksa gezgin şehirde bunlarla savaşmaya devammı ?Kadime erg verip salacaksın eskilerin üstüne görecekler ya.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
Sonuç olarak maalesef genel itibariyle okumayı sevmeyen,buna ayrılan zamanı da lüks veya "hobi" olarak tanımlayan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız. :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
jupiterli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen jupiterli »

Dostum kişiden kişiye bu duygu durumu değişir ben gülerim sen ağlarsin bu böyledir
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Çemberlitaş ta ki neferleri saygı ve sevgi ile anıyorum. 😔
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CARMENTA yazdı: 24 Eki 2017 18:50 Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."
Sonuç olarak maalesef genel itibariyle okumayı sevmeyen,buna ayrılan zamanı da lüks veya "hobi" olarak tanımlayan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Haliyle görev metinlerini okuyan büyük bir kitle söz konusu değil.Dolayısıyla hikayeden ve içeriğindeki şaşırtıcı olay örgülerinden bihaber insanlardan bahsettiğin şekilde tepkiler almak imkansız. :relaxed:
Tespitin dibi olmuş ..
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi? >:)

Resim

Facebook:
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... =3&theater
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Tertip yazdı: 24 Eki 2017 22:41 Benim ilgimi çeken bu oldu. Diğer logoları anladıkta yuvarlak içine aldığım renk neyin nesi? >:)

Resim

Facebook:
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... =3&theater
Bu nedir? Ben göremiyorum resmi sayfada?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

CARMENTA yazdı: 24 Eki 2017 18:50 Sorunun cevabını TÜİK'in 2016 yılında yaptığı bir araştırma ile tespit edelim :"TÜİK verileri, Türk insanının kitap okumaya sadece 1 dakika ayırdığını gösteriyor. Buna karşılık TV izlemeye ortalama 6 saat, internete bağlanmaya 3 saat ayırıyor. İhtiyaç listesinde kitap okumak 235. sırada."

Sorumun cevabını aldım.Üzülerek söylüyorum ne yazıkki haklısın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Bundan mütevellit LoL hikayesi ve IKV hikayesi aynı kefeye koyuluyor... Bildiğimiz LoL...
Resim
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

Bu oyunun hikayesi bir film konusu olabilecek kadar ilgi çekici,güzel ve anlamlı senaryo var da senarist kim olacak demekle yetinirim işte.Belki bir gün biri çıkıp ta bir filme konu eder neden olmasın ki :relieved:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön