Bir cok oyun İkv gibi hikayesiyle unludur.CoD Assasins creed Twd Lol gibi fakat bu oyunda neden benimsenmis bir Npc/Yardimci karakter/Dusman yok ?
Ornegin CoD'da Ghostun ölümüne cogu oyuncu uzulmustur abartip aglayan bile var.Sheepyardın hain cikmasinada sinirlenen cok.
Yada bir dusman diyelim Batmande Jokerin ölümüne üzülende çok var.Lolde kötü adam olmasina ragmen Zed ilah gibi benimsenmis durumda.
İkvde İstihbaratin hain cikmasi ufak bi etki bile etmedi oyuncu kitlesinde yada Gaffarin aslinda iyilik icin savastigini oldurdugumuz zaman ogrendigimizdede kitle hicbir sekilde tepki gostermedi hikayesi bu kadar guzel olan bir oyunun neden hicbir sekilde oyunculara etkisi yok ?
Varmi bunun bir cevabi
İlgimi ceken bir durum
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: İlgimi ceken bir durum
Ben Gaffar ve Kenan için üzüldüm. Hatta onların bu yaptığını yaşatacak bir şey yapıyorum.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Yaratık işte alt tarafı.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Dr. Recai görevini okurken etkilenmeyen adam sorunu kendinde arayabilir. Ayrıca lolde zedin benimsenmesinin konuyla ne alakası var? Lol senaryosunda iyi ve kötü diye bir şey yok ki. Zedin bensimsenmesinin tek sebebi gameplay inin egzantrik olması.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kesinlikle katılıyorum hocamturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Eki 2017 17:04 Dr. Recai görevini okurken etkilenmeyen adam sorunu kendinde arayabilir. Ayrıca lolde zedin benimsenmesinin konuyla ne alakası var? Lol senaryosunda iyi ve kötü diye bir şey yok ki. Zedin bensimsenmesinin tek sebebi gameplay inin egzantrik olması.
Recai beyin yazdıklarını okuyan kişi etkilenmiştir bir nevi.
Hatırlayamadım şu anda elinde olan varsa paylaşabilir mi.SPIEGLEIN yazdı: ↑24 Eki 2017 17:09Kesinlikle katılıyorum hocamturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Eki 2017 17:04 Dr. Recai görevini okurken etkilenmeyen adam sorunu kendinde arayabilir. Ayrıca lolde zedin benimsenmesinin konuyla ne alakası var? Lol senaryosunda iyi ve kötü diye bir şey yok ki. Zedin bensimsenmesinin tek sebebi gameplay inin egzantrik olması.
Recai beyin yazdıklarını okuyan kişi etkilenmiştir bir nevi.
Everything is about math just math
- vatankankirmizi1
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Dr recai abimizin görevinden bir kesit

ve konuştuktan sonra söyledikleri

ve konuştuktan sonra söyledikleri

- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Eki 2017 17:04 Dr. Recai görevini okurken etkilenmeyen adam sorunu kendinde arayabilir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Okurken şu müziği dinlerseniz etkisi 2 kat artabilir