Her ne sebeple olursa olsun oyun dosyalarının açılması, değiştirilmesi ve bunun herkese açık ortamlarda yayınlanması KESİNLİKLE YASAKTIR.
Kullanıcı sözleşmesine göre bu ve buna benzer faaliyet içinde bulunan kişiler hakkında cezai yaptırım uygulama hakkımızın saklı olduğunu hatırlatmak isteriz.
Daha dikkatli olmanızı rica ederiz.
[DEV]Nerull
Grup Bölgeleri (Sığınaklar ve Miğrat) !!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup Bölgeleri (Sığınaklar ve Miğrat) !!!
İçerik Silinmiştir
[DEV]Nerull
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
tamam bende buldum o dosyayı.hatta daha bir çok şey var reklam panoları yüklemedeki cin falan.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İçerik Silinmiştir
[DEV]Nerull
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Flood olacak ama burada karşımıza çıkacağını düşündüğüm bir düşman da (Sığınaklar'ı kastediyorum) Beyaz Büyücüler.
Ya da Çemberlitaş'ta çıkacak Beyaz Büyücüler karşımıza çünkü Gaffar Bey yanında birkaç Beyaz Büyücü ile Çemberlitaş'a gidiyordu.
Tarihçeden bir kısım:
Ya da Çemberlitaş'ta çıkacak Beyaz Büyücüler karşımıza çünkü Gaffar Bey yanında birkaç Beyaz Büyücü ile Çemberlitaş'a gidiyordu.
Tarihçeden bir kısım:
Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Burada Karşımıza ÇıkmayacakEmirBerkKorkmaz yazdı:Flood olacak ama burada karşımıza çıkacağını düşündüğüm bir düşman da (Sığınaklar'ı kastediyorum) Beyaz Büyücüler.
Tarihçeden bir kısım:
Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.
Çemberlitaş (59) 'da Çıkacak.
Beyaz Büyücüler'de farklı bir klan, Ay tink.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Bende Elma İle Armutu Ayırmanızı Rica Ediyorum Bu Classes Dosyalarını Paylaşan Ben DeğilimGHOSEN yazdı:Her ne sebeple olursa olsun oyun dosyalarının açılması, değiştirilmesi ve bunun herkese açık ortamlarda yayınlanması KESİNLİKLE YASAKTIR.
Kullanıcı sözleşmesine göre bu ve buna benzer faaliyet içinde bulunan kişiler hakkında cezai yaptırım uygulama hakkımızın saklı olduğunu hatırlatmak isteriz.
Daha dikkatli olmanızı rica ederiz.
[DEV]Nerull
''Petcarar'' adlı Şahıs
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Merak ettiğim bir hususta senin yardımına ihtiyacım var.
Şu Sığınaklardaki bosslarda fark edenler var mıdır bilmem.(Daha doğrusu Deli ve Zahir'de)
Yuvarlak içinde K harfi var aşağıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi:
Kırmızı çerçeve içine aldım.

Şu Sığınaklardaki bosslarda fark edenler var mıdır bilmem.(Daha doğrusu Deli ve Zahir'de)
Yuvarlak içinde K harfi var aşağıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi:
Kırmızı çerçeve içine aldım.

- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Aynı zamanda o K harfi avatarlardan resimlerinden iki tanesinde de var birinde bir kadın güneş gözlüğü takmış, öbürü tahminimce Deli.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм