AMA HER SABAH YAPILAN SUNUCU GÜNCELLEMESİ AHAHAHAHAHA
ŞAKA MI BEĞENDİNİZ Mİ ARKADAŞLAR ? BU ŞAKAYI YAPMAK İÇİN ÇT'DE AFK KALMAYI GÖZE ALDIM.
TEŞEKKÜR EDERİM.
GÜNCELLEME YARIN GELİYOR ARKADAŞLAR
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
GÜNCELLEME YARIN GELİYOR ARKADAŞLAR
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Re: GÜNCELLEME YARIN GELİYOR ARKADAŞLAR

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

Uyutulmaya devam edin sizi gidi hınzırlar
) Çok yakında beyler logo koyun çalmasınlar
)
Gizlenmiş İçerikGöster

- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar MobilSorun bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma pislemeyeyim. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

Panpa steam grubunda yazda global bir espri olsunCHAPPIE yazdı: ↑23 Eki 2017 21:05 Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar MobilSorun bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma pislemeyeyim. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
Gizlenmiş İçerikGöster

MobilSorun78 yazdı: ↑23 Eki 2017 20:53 AMA HER SABAH YAPILAN SUNUCU GÜNCELLEMESİ AHAHAHAHAHA
ŞAKA MI BEĞENDİNİZ Mİ ARKADAŞLAR ? BU ŞAKAYI YAPMAK İÇİN ÇT'DE AFK KALMAYI GÖZE ALDIM.
TEŞEKKÜR EDERİM.
Ekremmmm afk neden kalıyon hacı ya ayıp degıl mı ?
KEMALIZM
KEMALIZM / Mertking
Konu dışı olaraktan CAPS ve GIF olayında camiayı baya başarılı buluyorum. 'Patlamış mısırımı aldım izliyorum.'
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn