Sunucunu Özetle!
Re: Sunucunu Özetle!
Ortalama 2 senedir Eminönü sunucusundayım, bu zamana kadar oyunda hiç görmediğim kadar çirkin şeyler gördüm, Reyhanlılı denilen aktif bir kesim var klandan bölgeden bir konuşmaları oluyor bazen internet kafe isimleri vererek falan adamlar reel egolarını oyun üzerinden yükseltiyorlar, bir kesim var sayısız tılsım elde etmiş, eminim ki üreterek değil bu elde etme satın alarak, durmadan klandan tılsım yansıtırlar, insanlar arasında ki laf diyaloğu hiç bir zaman bitmez, herkes birbiriyle bir didişme içinde, hırsızlar gani, adam üşenmemiş bugün lonca başkanımızın nickini birde isim değiştirerek kopyalamış büyüklü küçüklü milleti soymaya çalışıyor, savaşçısında def 2 3 tılsımı varsa ve hole indirdiyse, hol benimdir edalarıyla dolaşan bir kesim var, sanki holü ona zimmetlemişler, aslında şöyle bakınca söyleyecek olumlu birşey bulamadım, bir kaç güzel dost ve loncam sunucunun tek olumlu yanı, gün içerisinde o kadar çok keşke susturma atabilme yetkim olsa diyorum ki kendi kendime inanamazsınız Eminönü öyle bir sunucu..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Haklısın, bende Sancak sunucusundan geldim arada bir orada da böyle şeyler oluyordu bu tarzda insanlar için "ÖRGÜT" kelimesini örneklendiriyorum. Hepsi sanki birbirleriyle iletişim halinde ve her sunucudalar.Lahza yazdı: ↑23 Eki 2017 00:20 Ortalama 2 senedir Eminönü sunucusundayım, bu zamana kadar oyunda hiç görmediğim kadar çirkin şeyler gördüm, Reyhanlılı denilen aktif bir kesim var klandan bölgeden bir konuşmaları oluyor bazen internet kafe isimleri vererek falan adamlar reel egolarını oyun üzerinden yükseltiyorlar, bir kesim var sayısız tılsım elde etmiş, eminim ki üreterek değil bu elde etme satın alarak, durmadan klandan tılsım yansıtırlar, insanlar arasında ki laf diyaloğu hiç bir zaman bitmez, herkes birbiriyle bir didişme içinde, hırsızlar gani, adam üşenmemiş bugün lonca başkanımızın nickini birde isim değiştirerek kopyalamış büyüklü küçüklü milleti
soymaya çalışıyor, savaşçısında def 2 3 tılsımı varsa ve hole indirdiyse, hol benimdir edalarıyla dolaşan bir kesim var, sanki holü ona zimmetlemişler, aslında şöyle bakınca söyleyecek olumlu birşey bulamadım, bir kaç güzel dost ve loncam sunucunun tek olumlu yanı, gün içerisinde o kadar çok keşke susturma atabilme yetkim olsa diyorum ki kendi kendime inanamazsınız Eminönü öyle bir sunucu..
kedi
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Açıldığı günden beri Teşkilatta oynayan biri olarak şu şekilde özetleyebilirim: Teşkilat bir medeniyet toplumlar kaynaşmasıdır. İkv nin herhangi bir sunucusunda görülebilen özellikler eksiksiz bir şekilde biz de mevcuttur.
Para, para, para...
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
yumurtakafa yazdı: ↑31 Tem 2017 17:00 Eminönü:
-Hırsız diye suçlayanlar da hırsız,suçlanan da hırsız öyle ki hırsızlar bile soyuluyor bu sunucuda![]()
-Tek iyi yanı günün her vakti online birilerinin illaki olması,geceleri hoş muhabbetler yapılabiliyor.
Not:Eminönünde oynayan oyuncuların %90 ı hırsızdır
%9 un eline fırsat geçmemiştir %1 i de gerçekten iyi insanlardır.
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...